חחחחחחחחחח קורע אתם חייבים לראות! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Y y a ® d e n a New member 1/6/04 #1 ../images/Emo32.gif חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif קורע אתם חייבים לראות! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Y y a ® d e n a New member 1/6/04 #2 חחחח עוד אחד..../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הנה: קורע!
Y y a ® d e n a New member 1/6/04 #3 ואחרון..../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif הנה תשימו גם אם יש לכם כאלו דברים...
י ילדה של אה2ה122 New member 2/6/04 #4 חחחח דורי מת אני מכירה את זה... ידיד שלי שלח לי את הקישור... אבל איך זה קשור לכוכב נולד? חחחח
Y y a ® d e n a New member 2/6/04 #5 זה לא קשור.. זאת הודעת ../images/Emo32.gif זאת אומרת שהיא לא קשורה לנושא של הפורום...
נ נטלישו New member 2/6/04 #7 ../images/Emo32.gif יש כאן מישהו שלומד באליאנס? (אני לא לומדת שם, אבל אני צריכה לברר משהו...) אם יש- תשלחו לי הודעה פרטית...
../images/Emo32.gif יש כאן מישהו שלומד באליאנס? (אני לא לומדת שם, אבל אני צריכה לברר משהו...) אם יש- תשלחו לי הודעה פרטית...
C CHOLITOboy New member 2/6/04 #8 ../images/Emo42.gifפפפפפפפפפחחחחחחחעעעעע../images/Emo6.gif נישפפפפפפכתתתתתתתייייי מהדורי מת הזההה!!!!!!
../images/Emo42.gifפפפפפפפפפחחחחחחחעעעעע../images/Emo6.gif נישפפפפפפכתתתתתתתייייי מהדורי מת הזההה!!!!!!