חזרתי!!!! :]]]

../images/Emo32.gifחזרתי!!!! :]]]

אחרי שעברתי וסגרתי שבת ראשונה, חזרתי לחמישי שישי שבת. אני נמצאת כרגע בחייל האויר בטכני [כן כן בחיפה, חוצות המפרץ למי שרוצה לדעת בדיוק, 20 דקות מלב המפרץ]. בכיתי המון פעמיים, כי לא היה לי איפה להוציא את התסכול, הטירונות עצמה לא קשה אבל חלק מהבנות ממש ערסיות מפחידות מאור עקיבא..:S הייתי לי אחת כזאת בחדר..אז היא עושה לי:"לינוי מה את שומעת? את לא נראת אחת ששומעת מזרחית ודיכאון נכון?" אני כזה:"אני שומעת מזרחית ודיכאון, ממש לא..:S" הערסית אומרת:"מה את שומעת רוק אנד רול?" אני כזה:"כן ומטאל במיוחד, משו שלא תביני בחיים" לאחר מכן, הייתה לנו שעת ט"ש [טרום שינה], אפשרות להתקלח ולהתארגן ולדבר בפלאפון וכו'. אז היא נכנסת איתי למקלחות עם הבנות..ואומרת לחברה שלה הערסית השנייה ואני לידם:"שמעת מה לינוי שומעת? רוק אנד רול" אז החברה השנייה באה אלי ואומרת לי:"את שומעת באמת רוק? זה סתם לא איכות" אז אני עונה לי:"ומזרחית זה איכות?" וצחקתי לה בפנים. הסתיימה השיחה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. בלילה קצת התעללו בי ששרו שירי דכאון אחרי סגירת אורות והם הכי מזייפות שבעולם..אבל זה עבר אחרי שהיא והחברה השנייה קיבלו 5 ימים נוספים בצבא אחרי ששברו איזה דלת ועשו טרור
קיצר, צבא זה בדיחה וזילזול אחד גדול, העיקר שצריך לנצל את הזלזול הזה לנכון, להגיד מה אתם חושבים ולדרוש מה אתם רוצים, הכי חשוב! אוהבת אתכם נורא, לינוי

תאומה שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

התגעגעתי אלייך כ"כ כ"כ. אבל כבר אמרתי לך את זה במסן חולה עליך! אל תמותי לנו! :'( את חוזרת ביום ראשון שוב לשם? :(

כן לצערי הרב :/

ביום חמישי הקרוב אני מסיימת טירונות!!11 ונקווה שנעבור את המבחן הזה שיש על הנשק ועזרה ראשונה וזה..:S אגב מתי אני אראה אותך? ואת השאר? יש איזה מפגש? אני לא מעודכנת.

בהצלחה!

אין כרגע מפגש מתוכנן, אולי משהו בל"ג בעומר. אבל אותי את יכולה לפגוש מתי שרק תוכלי ותרצי. רק דברי איתי :)

מקווה שילך טוב

למרות שהשבוע הזה הוא הקריטי ביותר, כי הוא האחרון, יש לי לעשות מטווחים עם הנשק וגם לעשות מבחנים ומסע כומתה שאני צריכה להוציא את פטור מריצות :S לגבי הערסיות? הערסיות ישמרו מרחק טוב טוב, אני אהיה בבית בשבת והם יבלו שבת נוספת אחרי סיום הטירונות שלי

airgirl

New member
אההה!../images/Emo99.gif

וולקאם באק
אפשר לחטוף אותך מהצבא?
אנחנו מתגעגעים =[[

אממ

יש שני אפשרויות: 1. לחטוף אותי ואז אני אהיה נעדרת ואז אחרי יומיים תחזירי אותי לצבא אני אתלונן על הלם ואז יוציאו אותי מהצבא, מה שיוצא טוב מאוד בשבילי. 2. לחטוף אותי לתמיד ואז שיבואו כוחות חילוץ ואז אני אצא מהצבא ואת תברחי לך ותשני את השם שלך לאירנה
אני מעדיפה את 1

אמממ

אני יכול לעזור לאולי? :) ואחרי 1, כשייגמר, לחטוף אותך ואותה לגמרי? P:

למעלה