חזרתי !

Hurakano

New member
../images/Emo32.gif חזרתי !

וואו התגעגעתי
הטיול לים המלח היה אחלה, הטיול השנתי פחות, בגלל בעיות פיזיות
חחח הייתי צריך לוותר על רוב הדברים שם אבל צחוקים היו, מוזיקה טובה הייתה, אני מקווה שהצלחתי לחנך שם כמה חברה כששרתי-צעקתי-זייפתי שירים של לינקין באוטובוס, וכשנתתי לכמה חובבי רוק את הדיסקמן (התלהבו מהאוסף) קיצר עשיתי מאמצים להפיץ את המוזיקה האהובה, ואת לינקין ביניהם, מקווה שהצליח
בגדול היה סבבה עכשיו שאלה - מתי אני יכול להמליץ על שירים ?

lgmtk

New member
מסכן אף אחד לא מגיב................

מקפיץ.............up up up and away!

Hadar107

New member
וווואאאאאווו יפה!!!../images/Emo24.gif

קודם כל......בבבבברוך הבא! דבר שני שרת-צעקת-זייפת....את זה אני צריכה לשמוע!!! נראה לי שאתה יכול להמליץ...מתי שבא לך(זה נשמע כאילו יש פה רשימה...שאני לא יודעת עליה..ומסתבר שגם אתה)
וליאור-לא יפה!!

Hurakano

New member
"מסכן אף אחד לא מגיב"

אמממ היית יכול לוותר.... אני לא כזה מסכן שצריך שיקפיצו בשבילו הודעות
והעיקרון בהודעה הייתה השאלה של השירים, כי אני יודע שיש תורות וזה... חחחחח לא ציפיתי שאנשים יגיבו על איך שהיה לי או משהו...

1הרוצחת

New member
אני גרמתי ל 3 אנשים לאהוב את לינקין

אני מפיצה את לינקין פארק מאוד טוב בזכותי יש להם עוד 3 מעריצים!... אני פשוט גאה בעצמי!... אהההה ונזכרצי שגרמתי לעוד ילדה אחת לשמוע אותם אבל פחות... LINKIN PARK RULES

DarkFire

New member
חחחחחחח........ רק 3??

אני גרמתי כמעט לכל הכיתה שלי לאהוב אותם.....(לא כולל בנות...
)

1הרוצחת

New member
גם אני (בערך)

אני גרמתי ל 3 אנשים לאהוב את לינקין ממש לאהוב... אבל גרמתי לכימעט לכל הכיתה שלי לישמוע שירים שלהם ולא הכי להעריץ אותם... הבנת?... וחוץ מזה: מה אתה מיתלהב??!.... שרופה על לינקין

DarkFire

New member
חזרת??? לא שמתי לב בכלל שהלכת...

חחחחחח......... עומרי ממצב איך היה בים המלח? ואיך היה בטיול השנתי ? אני בא לישון אצל נרי ביום שישי!

../images/Emo24.gifברוך השב../images/Emo13.gif

העיקר שנהנת וגרמת לאנשים לאהוב לינקין

LikeMe

New member
וולקאם באק../images/Emo70.gif../images/Emo140.gifגמאני חזרתי../images/Emo60.gif

למרות שאף פעם לא הודעתי על החופשת מחלה שלי
בכלאופן אני פה
אתה פה
מה צריך עוד
חחחחחחחחחחחח

LikeMe

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo36.gif ת'נקס ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

למעלה