חזרתי

MajorGad

New member
../images/Emo32.gif חזרתי

אהלן, מצטער על העדרותי רבת הימים מהפורום. אחד השכנים החליט שהוא רוצה קו חדש בבית ותוך כדי הוא ניתן את הקו שלי...Chevron 7 will not lock ועוד משהו...נסעתי יום שישי למושב אילניה (סג'רה) בצפון לאיזה מפגש משפחתי כזה..עקב היותי נהג חדש שמחתי לתרגל קצת נסיעה בינעירונית..כשהגתעי לשם חניתי עם האוטו..באמצע ההרצאה שהייתה לנו שם פתאום מודיעים "טויוטה קורולה לבנה חוסמת, הנהג מתבקש להזיז אותה" טוב אז יצאתי להזיז אותה ונחשו את מי חסמתי......יובל בנאי!! איזה קטע זה היה

aשרון

New member
../images/Emo110.gifתאוריית קונספירציה.....

אולי השכן שלך הוא גאולד בהסוואה, הקו לא מתנתק סתם ככה, בגלל שהשכן קודח בקיר או משהו כזה. שים עליו עין... ובקשר לבנאי, (איך שהייתי רוצה לעשות קולות רקע בשיר שלו) פעם במאה שנה יוצא לאדם מן הישוב לחסום סלבריטי, ואתה זכית בסיבוב הזה. תגיד לי שלפחות הבן אדם נתן לך כרטיס חינם להופעה שלו ותגיד לי שלפחות ביקשת חתימה.., ולהצטלם איתו.
ומזל טוב על הרשיון גבר!

MajorGad

New member
עברתי את הגיל של לבקש חתימה ../images/Emo13.gif

רק לחצתי לו את היד וקצת דיברתי איתו
..אתה יודע..קשה לבקש כרטיס חינם כשהוא מחבר כלים חקלאים לטרקטור
תודה רבה על הרישיון..למרות שאחרי זמן קצר של נהיגה אתה מגלה שזה לא להיט..מה שטוב שיש לך רישיון שאתה לא תלוי באחרים.. השכן גואולד בהסוואה? I didn't feel any presence - הייתי הוסט נאמן להמון דלקות גרון ככה שיש לי את הפלאטיס לחוש אותם
בנוסף, גם אף פעם לא שמעתי KNEEL BEFORE YOUR NEIGHBOUR
ככה שלא נראה לי..

MajorGad

New member
זה יותר נכון

"אחותי אפשר את האוטו?" אמא לא עשתה ביטוח על האוטו החדש..

MajorGad

New member
תשמע..

זה לא אאודי איי 8 ווולבו אס 80...
זה כולה שתי קורולות אחת 98 ואחת 03

Chakotay

New member
עברת את הגיל לבקש חתימה?

תן לי להבין,זאת סתם שאלה היפוטטית אבל אם אחד מהקאס של Stargate SG-1 היה עובר לידך ברחוב לא היית מבקש חתימה? או תמונה משותפת?

למעלה