חזרתי.

ZVI Z

New member
../images/Emo32.gifחזרתי.

אממ,לא הייתי פה שבועיים פלוס והאצבעות שלי מרגישות מוזר מאוד שוב להקליד אותיות. אממ אממ טוב כל מה שהיה לא מעניין,חוץ מניצנים אבל בטח דיברתם על זה המווון. אז רק בקשה לי אליכם. אי סי קיו. כל מה שהיה בפאקינג מחשב הזה נמחק אז איך אני יכול לחזור להשתמש באי סי קיו שלי? אשמח אם תענו לי. ורגע רגע בטוח יש עוד.טוב אם אני אזכר אני ארשום יום אחלה לכולם.

ZVI Z

New member
כן אמרו לי

גל וחופית בניצנים. זה היה יכול להיות רעיון טוב למות אבל לא לפני ההופעה.

צבבבבצבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!

ככה אתה????????? נעלם לחודש????? (זה היה חודש אל תתווכח חצוף!) כנס מידדדד אבל מידדדדד לאייסיקיו!!!! אתה פשוט מוריד מחדש את האייסיקיו וכותב את המספר אייסיקיו שלך וסיסמא פשוט מאוד. בוא כבר!!!!!!!

ZVI Z

New member
זה לא כזה פשוט

במיוחד כשלא יודעים מה הסיסמא..אין דרך אחרת?!אנלא רוצה אחד חדש!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo32.gif פורום דה קולינג ../images/Emo70.gif

בקרוב פורום דה קולינג חוגג שנה! רוצה להשתתף בחגיגות? Yes רוצה להכיר יותר את הלהקה? Yes רוצה לשמוע חדשות על האלבום שבדרך? Yes Yes Yes פורום דה קולינג- זה המקום בשבילך! למה את/ה עדיין לא שם? האא.... את/ה לא יודע/ת מי אלה דה קולינג...
דה קולינג היא להקת סופט-רוק אשר התפרסמה עם להיט ענק בשם Wherever You Will Go שאחריו יצאו עוד שני סינגלים מצליחים מאלבום הבכורה שלהם: Camino Palmero! אז עכשיו אתם יודעים מי אלה דה קולינג! הגיע הזמן גם לדבר עליהם! פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

למעלה