חזרתי!!!!!!

O n y X

New member
../images/Emo32.gif חזרתי!!!!!!

אתמול חזרתי מהטיול המתיש אבל נהנתי בטירוף! לא ראיתי ת´משחק נגד אשדוד למרות שבכל חדר באכסניה היה TV אבל דווקא בחדר שהייתי בו לא היה ערוץ 10 (איזה נאחס...) ובקיצרו היה כיף וכמה בנות השכרו ועשו שטויות..... אז ספרו, מה חדש במכבי חיפה ומה חדש בפורום בכלל?

O n y X

New member
עברתי עליהם קצת ו...

1. לא ממש הבנתי מי בסוף עובר למכבי, ולא הספקתי לבדוק השבוע בעיתונים (הבנים באוטובוס שלי נורא קמצנים, לא משאילים ת´מוסף ספורט...
) 2. נראה לי שגם אתה חגגת קצת או משהו
(אל תיפגע...) יאללה הלכתי לנוח

ברדה בא עידן טל בספק../images/Emo60.gif

סביליה עזב לבני יהודה אלימשנינו לאשדוד עידן טל כנראה לא יבוא כי חיפה צריכים לשלם מיליון דולר עכשיו כאן באה השאלה הגדולה והיא:האם שחר באמת רוצה את טל?,כי אם כן שחר כבר היה מוצא דרך להביא את טל בחינם! ד´´א עם את לא יודעת רביבו עזב עזב את פנר´ ליריבה העירונית(!!!)גלטסראי

אהה ושחכתי להגיד ש...../images/Emo60.gif

באבוי הזה לא יבוא לחיפה העונה מכיווןשלא קיבל שיחרור מהתאחדות הניגרית ועוד שאלה בנוסף לשאלה הקודמת היא:מה אתם חושבים שהרכש יעשה למכבי חיפה?

בהביבו

New member
באבוי לא בא לחיפה מסיבה אחת!

העורך-דין שלי דאג שלא תיהיה לא אשרת כניסה..אני ניכנסתי באביו אביו.. הראתי לו מה זה להעתיק כינוי שלי כל הזכויות שמורות ל-בהביבו™

בהביבו

New member
אהההההההה..

טוב תישמע,,,, זה אחד הטובים שקיימים בארץ.. קוראים לו:מגד´ל ווהבי מג´נון פיתה...

בהביבו

New member
וואלהההההההההההה...../images/Emo35.gif

יצא לי לשרת איתו פעם בגדוד 44 של הצנחנים.. הוא אחלה בחור.. עושה פיגועים, מחדיר למשחקי כדור-רגל אבטיחים עם נפצ´ים בפנים..הוא-10.. לאאאא,,מה פתאןם, לא רמזתי על ערוץ 10!!!

הוא אמר לי שהוא היה בגדוד../images/Emo60.gif

23 איזה מניאק אני יתפוס אותו ויכסח לו את הצורה

בהביבו

New member
מה אפשר לומר כבר???

שלא היית התגעגנו מאד.. ועכשיו שחזרת...
ש-מ-ח, ש-מ-ח, ש-מ-ח
!|
בפורום הכל פצצצות לטוטבות..מפוצץ בהודעות חדשות מידי יום.. מה אצלך..

O n y X

New member
../images/Emo51.gif !!!

דבר ראשון אני מאוכזבת ממכם! זוכרים שאמרתי שלא כדאי שתעשו שירשורים דתיים וכן עשיתם ....היה אחד של "אמן" ואנחנו עדיין מקום 2 בטבלה והפסדנו לאחי נצרת
אוהדי ב"ש שוב מפתיעים אותי-אני מכירה ילדה אחת אוהדת של הפועל חיפה (?) שלפני כמה שנים הייתה די פעילה בפורום באתר שלהם. וכשהפועל רצו לקנות את ברדה, אוהדי ב"ש באו לפורום שלהם לקלל אותם
....עכשיו הם מתנגדים שיעבור למכבי....טוב, לפחות הם מגובשים... ואני? כבר אמרתי שאני מותשת, כל הגוף שלי תפוס מהטיול הזה. אגב, ביום האחרון בטיול המדריכה הקריאה איזשהו סיפור על אוהד מכבי חיפה, אז יש שם קטע שהוא אומר שההרים והחול בנגב הם צהובים וזה מגעיל ובגלל זה מכבי ת"א קיבלה את הצבע הזה. (אוהדי הקבוצות הצהובות-אל תעלבו. בעצם, מה איכפת לי.......
)

O n y X

New member
אז לא תעשו יותר

שירשורים דתיים שיעשו עין הרע למכבי

Shadow Warrior

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

לאן היה לך טיול? איך היה (בכלליות)? מה חדש בקבוצה? אליניב ברדה (הפועל ב"ש) ועידן טל חתמו בקבוצה :) סיבילה עבר לבני יהודה, אלמושנינו עבר לאשדוד באביו לא יצטרף לקבוצה וגם לא דייגו ראביולה (או משהו כזה..
)

O n y X

New member
אז ככה:

נסענו לאילת והיה סבבה! בכלליות אני מותשת ואני מחכה שהתמונות שחברים שלי צילמו או שאני צילמתי אותם יחזרו מהפיתוח ואני אפתח מהם

למעלה