חזרתי

../images/Emo32.gif חזרתי ../images/Emo9.gif

היי
שמתי לב שהרבה חדשים הצטרפו בזמן שלא הייתי... אז אני חושבת שכדאי שאני אציג את עצמי מחדש בשבילם. קוראים לי שירי, אני בת 18 מכפר סבא. לאלו מכם שתוהים למה יש מנהלת לפורום, ובכל זאת הוא כל כך לא מאורגן, זה בגלל שהוכחלתי יום לפני שטסתי, אז לא ממש היה לי זמן להתחיל לארגן דברים בפורום. בכל מקרה, חזרתי עכשיו, ומעכשיו והלאה הדברים יהיו קצת שונים. לטובה, אני מקווה. אני אנסח תקנון מסודר לפורום עם חוקים כמו שצריך ובהמשך גם אתחיל להפעיל אותו בכל מיני דרכים. מקווה שמכאן הוא רק ילך וישתפר
אז ברוכים הבאים לכל החדשים ושיהיה לכולם לילה טוב

KanyeMan

New member
שלום לך!

כשעזבתי הייתה בכלל מנהלת אחרת, טוב יותר טוב < :

../images/Emo32.gifסתם סקר....../images/Emo188.gif

מישהו כאן מנגן על כלי נגינה מסויים

ממ יש לי...../images/Emo188.gif

כמה הייתם משלמים להופעה של לינקין פארק
5 ש"ח 500 ש"ח 2500 ש"ח יותר מ-3000 ש"ח אבל מישהו יביא רעיון יותר מקורי:-|

כן.! הינה:

איזה דיסק לדעתכם הכי טוב של לינקין זה עם ג'יי זי (לא התעניינתי בשם.. הוא מסובך לי מידיי.. חחחח) ראנימיישן מטאורה או עוד אחד תבדקי
זהו.. נראה לך?

הייבריד ת'אורי ולייב אין טקסס../images/Emo188.gif

זה סקר באמת חמוד! כי זה יסקר את כל האלבומים של לינקין

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif 04.01.05

קצת לפני מופע הבכורה החגיגי ולרגל צאת האלבום עטור השבחים "סיכוי קלוש", שרון הולצמן יתארח הערב בשעה 19:00 בפורום רוק ישראלי. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם לשרשור האירוח
אירוח נעים

היום: "ראש גדול", ואירוח מחו"ל

הערב ב-17:30 תוכלו לפגוש ב-blogtv את גור מורד, מכוכביה הצעירים של הסדרה "ראש גדול" שהספיק גם להשתתף בחנוכה במחזמר "ממאמיה".
וולאס לייטן ושונה פרייז'ר - כוכבי הסדרה "עדן לנצח", יתארחו LIVE מארה"ב ב-blogTV, מיד לאחר שידור הפרק האחרון של סדרת המציאות עמוסת ההורמונים והתככים - "עדן נצח". השידור יתחיל ב-0:30.

ט2לולה

New member
ברוכה השווע../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

איך היה?!?!

למעלה