../images/Emo32.gifחזרתי מרומא
חזרתי מרומא עמוס בחוויות ובזכרונות נעימים, אבל פחות ארנק אחד (כוסייתי ביום האחרון לשהותי בעיר
). יחד עם הארנק הרויח הבן זו*ה שגנב אותו גם כרטיסי ביקור שאספתי עבור ג'ימס דין. מה אני אגיד לכם, מצידי שיחנק איתם ואת הכסף שהיה בארנק שיבזבז על תרופות. יש לי 4 סביבונים שרכשתי עבור רחלה בחנות נחמדה ליד Trevi. מדובר בחנות שמוכרת צעצועים מעץ, למרות שהיא לא מופיעה באף מדריך, היא מומלצת לכולם במיקרה שיקלעו לרומא (ואני מאחל לכולם שאכן יקלעו לרומא, עיר מקסימה). בקשר לבולים, מכיון שלא היה חבר בפורום שמתמחה בבולי איטליה, לא ממש חיפשתי חומר. בשני חנויות שמצאתי במקרה (תוך כדי שוטטות בעיר) חיפשתי בולים מהדאר האיטלקי בא"י בתקופת התורכים, אבל לא היה להם. בסוף קניתי לי מספר בולים אם אתרים שבקרתי בהם כמזכרת, למרות שאינני אוסף בול ותיקן או איטליה. חוץ מזה ניצלתי את ההזדמנות לקנות מצלמה דיגיטלית, אז אני צריך ללמוד איך לצלם איתה בולים. אני מקווה שכשאני ארצה לכתוב על פריטים שברשותי אני אוכל לצלם אותם במקום לחפש תמונות שלהם באינטרנט. למרות הכיוס, כניראה שקצת התבאסתי לחזור לארץ, אחרת קשה להסביר למה חטפתי חום דוקא אחרי הנחיתה מחופשה מהנה. כניראה שתפסתי ברצינות את הבטוי "חטף חום". אני מניח שבמהלך סוף השבוע אחזור לפעילות נורמלית בפורום (עם חום או בלי חום), ובני יוכל להרגע בקשר לבולים שהוא שאל עליהם. נדמה לי שראיתי בחו"ל שאלה על בולי מנדט, אני אנסה לאתר את השאלה ולבדוק אם ענו לשואל. חוץ מזה, אולי אני מעורר מתים, אבל שלחתי מייל לתמיר בקשר למכירה שהוא החליט לשנות את דעתו. אני לא יודע עם הוא קיבל את המייל, אני מקווה שכן. בגדול לא אהבתי את הרעיון של לזכות במכירה ולהתעלם ממנה ומהמוכר. שיהיה לכולנו סוף שבוע שקט וחג סוכות שמח.
חזרתי מרומא עמוס בחוויות ובזכרונות נעימים, אבל פחות ארנק אחד (כוסייתי ביום האחרון לשהותי בעיר