משעמם../images/Emo13.gif
הו שמך המלא? אלין כץ. תאריך לידה: 5.2.91 מקום מגורים: בארשבע. כמה אחים/אחיות? 0
גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים. צבע עיניים? אפור ירוק. צבע שיער? שטני משקל: 52 גובה: 1.70 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יאפ,גיטרה.. על מה היית רוצה לנגן? תופים חח.. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מה, יותר מידי
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ..הייתי רוצה של מפתח סול אבל,או תו כלשהו. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס. התנסת בעבר בסמים? איזה? טיפקס:] באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 15 חחחחחחחח ניסית להתאבד פעם? מיאו. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת. מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? גלגול נשמות או משהו. מאמין באלוהים? לא סגורה על עצמי ממש. בשטן? נופ. בפיות? כן

בעל טבעי? אולי. בגלגולי נשמות? אולי העדפה מינית: סטרייטית. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא מעדיפה כלום אחריי הפרידה
. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? וירג'ין. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ
איזה מגמה היית בביה"ס? היית? אני עכשיו באומנות+יזמות וסאוציולוגיה.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? המ. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מזה השאלות האלה חח.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות? חח.. מה מתנגן עכשיו? ג'ף באקלי האלוהי. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? סיימתי הרגע שיחה. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה, וורד. ישנת טוב אתמול?לא הכי. תישן טוב הלילה? הלוואי. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה טוב? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון משהו. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? היום. מקדונלדס עם אמא חחחחח.. התנשקת? בררר..לפני שבוע. התאהבת? לפני חודש וחצי נגמר. נשבר לך הלב? למעלה. ^ צחקת? לפני לא יודעת,כמה שעות.. בכית? לפני שעתיים בערך. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמא. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? יש מישהו כזה בכלל
? חיבקת מישהו/י? אמא. עישנת? לא עישנתי. סתם, ניסיתי..לפני איזה שנה.איכסאיכס. שתית משקה אלכוהולי? אף פעםXD השתכרת? ^ שכבת עם מישהו/י? אני בתולה. היית במועדון? כמה חודשים.. לבשת חצאית? :-S..שנים נראהלי חח.. קנית בגד? היום חחחחח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני חודשיים בערך. הקדישו לך שיר? לפני שבועיים וחצי.. שיפרו לך את המצברוח? מישהי,היום.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא. חשבת עליו? זהר. התקשרת אליו? עזבו. היה לי מקרה ממש עצוב. התקשר אלייך? אבא. פגע בך? הוא. שימח אותך? גבי. היום: באיזו שעה התעוררת? 12 ומשהו. מה/מי העיר אותך? מורה כלבתא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו? מה היה הדבר הראשון ששמעת? " שלום,אלין?" מה היה השיר הראשון ששמעת? ג'ף באקלי נראה לי. מה אכלת? מיםXD איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? היומולדת שלו. :S טיפשה. מיקום כרגע: בחדר:] להקה אהובה: קווין ואופת'.
איזה כיתה את: יא'5 הבנאדם הכי יפה שראית: ג'ף באקלי. טוב עזבו..ההשפעה
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: נה..
את חושבת שאת יפה? איכ. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? כן, אבל בקטעים עם בן הזוג..לא בקטעים של רכוש וכאלה. את חושבת שאת קרצייה? תמיד:] את חושבת שאת עקשנית? תלוי על מה. את אוהבת את עצמך? שונאת. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית

איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. יש לך פלאפון? יאה. למי אתה מתקשר הכי הרבה? חומן שלי. איזה צלצול יש לך? ראייפ מי..חחחחחח הקול הכי יפה ששמעת? ג'ף באקלי. טוב דיי XD איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ג'ף באקלי. נו אמרתי דיי

ושומר מסך? ג'ף באקלי. לא סתם חח..לא יודעת, שחור כזה. אוכל מה זה אוכל בשבילך? אוכל. כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 3,4,10 אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש? אני אוכלת כל הזמן.
מה המאכל האהוב עלייך? עוף עם תפוחי אדמה.יאמיאמימימ. מה החטיף האהוב עלייך? דובונים. מה הממתק האהוב עלייך? זין. סתם, המ חחחחח..סוכריה? מה הדבר האחרון שאכלת? מקדנולדס נראהלי. אוהב לאכול? מאד. אתה צמחוני? לא. יש לך שעות מסויימות של ארוחות? לא XD מה הכי בא לך לאכול עכשיו? תמיטה שלי. אני עייפה

אתה שומר כשרות? אני אוכלת מה שטעים לי. לא אכפת לי כ"כ. המסעדה האהובה עלייך? יש 3:] מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים? אמא,כמובן. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אוווך. יותר מידי.
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):
השאלון הזה לא אוהב אותי. אבל נגיד.. last goodbye-jeff buckley. מזכיר לך את הילדות: ואיXD הדרדסים נראהלי חחחחחח.. גורם לך לבכות: ג'ף...דיי

גורם לך לצחוק: אין משהו:S גורם לך לרצות לרקוד: מה לרקוד, להשתגע אם כבר. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא רוצה אף אחד. שהיית רוצה לכתוב אותו: הרבה. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מי אמר שאני אתחתן? חחח שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Satisfied Mind של ג'ף. שמסכם את שנות הנעורים שלך: מה לסכם עכשיו. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא זוכרת.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא יודעת:S שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: יותר מידי חחחחח שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: נו!!!!!!!!! שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא עולה לי כרגע.. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? איזה שאלון מדכא.באמאשלי. כן. אם כן, כמה זמן? פאקינג שנתיים. ניסיתם להתחיל איתו? הרבה. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? קשר. לא יודעת. התנשקתם איתו? כן, פעמיים:S האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נופ. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא רוצה לדבר על זה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא זוכרת.. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? נו. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? חחח, תלוי מי הוא בשבילי. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לאאא! די מזה השאלון הזה.בחייאת. אפשר להפוך את זה לעבר? אם כן, אתם אוהבים אותו? אהבתי. והוא, אוהב אתכם? אהב. כמה זמן אתם יחד? היינו 8 וחצי חודשים. איך הכרתם? בהופעה שלנו. מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא אמיתי. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אופי. אתם רבים? רבנו. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?נפרדנו

אתם פוחדים לאבד אותו? איבדתי כבר. ולסיום- תמונה! ג'ף שלי.