חזרתי! אה!

STU XD

New member
עונה

הו שמך המלא?סטו תאריך לידה:18.8.90 מקום מגורים:רחובות כמה אחים/אחיות?2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים צבע עיניים?ירוק חום כזה צבע שיער?שחור משקל:50 גובה:1.64 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן?תופים פסנתר וסקסופון אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?פרנק זאפה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?נזם והרחבה של 8 התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?14 ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?כן מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים?כלום מאמין באלוהים?לא בשטן?לא בפיות?לא בעל טבעי?לפעמים בגלגולי נשמות?לא העדפה מינית:בי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?לא החלטית במיוחד עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?אני בתקשורת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?סופרת/במאית אם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?לא רוצה להתפשר איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?דברים משעממים שאני לא מתחברת אליהם מה מתנגן עכשיו?המאוורר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אני לא איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אייסי ומסן ישנת טוב אתמול?לא תישן טוב הלילה?לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:אגו מנופח התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:רוגע איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?הולנד מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לא הייתי בבית 3 ימים אכלת?לפני שעה התנשקת?ביום שבת התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת?היום הרבה בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול חיבקת מישהו/י?היום ממש לא מזמן עישנת?לפני 3 שעות בערך שתית משקה אלכוהולי?בירה לפני שבוע ככה השתכרת?לא זוכרת שכבת עם מישהו/י?לפני שבועיים בערך היית במועדון?מזמן לבשת חצאית?בבראשית לפני כמה ימים קנית בגד?יום לפני בראשית, שזה לפנ שבוע, קניתי צעיף אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול הקדישו לך שיר?לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אימא אבא ואח בארוחת ערב חשבת עליו? התקשרת אליו?אח שלי התקשר אלייך?אימא פגע בך? שימח אותך?מאיה היום: באיזו שעה התעוררת?6 מה/מי העיר אותך?הקומונרית שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת?חרא מה היה הדבר הראשון ששמעת?"איך את מרגישה?" מה היה השיר הראשון ששמעת?ברי סחרוף-מפנה מקום מה אכלת?עוגיות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?שאני מרגישה חרא מיקום כרגע:בחדר שלי להקה אהובה:התקווה 6 איזה כיתה את:י"ב הבנאדם הכי יפה שראית:אין כזה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:יש הרבה את חושבת שאת יפה?לפעמים את חושבת שאת צבועה?לפעמים את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לפעמים בזבזנית או חסכנית?בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ?לא הייתי רוצה לגור בארץ יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?מאיה/עדן איזה צלצול יש לך?רגאי כזה הקול הכי יפה ששמעת?עדן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של ילד חונה ילדה בשקית ושומר מסך?כל מיני תמונות של מוזיקאים אוכל מה זה אוכל בשבילך?הא? כמה ארוחות אתה אוכל ביום?לא קבוע אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש?גם מה המאכל האהוב עלייך?יש הרבה מה החטיף האהוב עלייך? מה הממתק האהוב עלייך? מה הדבר האחרון שאכלת?סלט אוהב לאכול?כן אתה צמחוני?לא יש לך שעות מסויימות של ארוחות?לא מה הכי בא לך לאכול עכשיו?גלידה אתה שומר כשרות?לא המסעדה האהובה עלייך?אין מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים?אימא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:איף. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):בע מזכיר לך את הילדות:אדון שוקו גורם לך לבכות:גו'ני קאש-הורט גורם לך לצחוק:שירי אינפקציה גורם לך לרצות לרקוד:התקווה 6 מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:בעעע שהיית רוצה לכתוב אותו:ברי סחרוף-מפנה מקום שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:הזמנה לחתונה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:משו שמח שמסכם את שנות הנעורים שלך:אני אחלום לנצח ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:מוש בן ארי-את שאתה אוהב להתעורר לצליליו:סתאמבאלישן שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:מתך כלבי אשמורת שיר של איגי פופ האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן?הרבה ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן התנשקתם איתו?כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?קוף ורוד מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?סבבבבבעאר'ק6 אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל הירה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כן זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?- והוא, אוהב אתכם?- כמה זמן אתם יחד?- איך הכרתם?- מה אתם הכי אוהבים בו?- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?- אתם רבים?- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?- אתם פוחדים לאבד אותו?- ולסיום- תמונה! בע. אין לי כוח

Aline In Chains

New member
משעמם../images/Emo13.gif

הו שמך המלא? אלין כץ. תאריך לידה: 5.2.91 מקום מגורים: בארשבע. כמה אחים/אחיות? 0
גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים. צבע עיניים? אפור ירוק. צבע שיער? שטני משקל: 52 גובה: 1.70 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יאפ,גיטרה.. על מה היית רוצה לנגן? תופים חח.. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מה, יותר מידי
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ..הייתי רוצה של מפתח סול אבל,או תו כלשהו. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס. התנסת בעבר בסמים? איזה? טיפקס:] באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 15 חחחחחחחח ניסית להתאבד פעם? מיאו. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת. מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? גלגול נשמות או משהו. מאמין באלוהים? לא סגורה על עצמי ממש. בשטן? נופ. בפיות? כן:) בעל טבעי? אולי. בגלגולי נשמות? אולי העדפה מינית: סטרייטית. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא מעדיפה כלום אחריי הפרידה
. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? וירג'ין. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ
איזה מגמה היית בביה"ס? היית? אני עכשיו באומנות+יזמות וסאוציולוגיה.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? המ. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מזה השאלות האלה חח.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות? חח.. מה מתנגן עכשיו? ג'ף באקלי האלוהי. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? סיימתי הרגע שיחה. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה, וורד. ישנת טוב אתמול?לא הכי. תישן טוב הלילה? הלוואי. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה טוב? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון משהו. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? היום. מקדונלדס עם אמא חחחחח.. התנשקת? בררר..לפני שבוע. התאהבת? לפני חודש וחצי נגמר. נשבר לך הלב? למעלה. ^ צחקת? לפני לא יודעת,כמה שעות.. בכית? לפני שעתיים בערך. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמא. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? יש מישהו כזה בכלל
? חיבקת מישהו/י? אמא. עישנת? לא עישנתי. סתם, ניסיתי..לפני איזה שנה.איכסאיכס. שתית משקה אלכוהולי? אף פעםXD השתכרת? ^ שכבת עם מישהו/י? אני בתולה. היית במועדון? כמה חודשים.. לבשת חצאית? :-S..שנים נראהלי חח.. קנית בגד? היום חחחחח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני חודשיים בערך. הקדישו לך שיר? לפני שבועיים וחצי.. שיפרו לך את המצברוח? מישהי,היום.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא. חשבת עליו? זהר. התקשרת אליו? עזבו. היה לי מקרה ממש עצוב. התקשר אלייך? אבא. פגע בך? הוא. שימח אותך? גבי. היום: באיזו שעה התעוררת? 12 ומשהו. מה/מי העיר אותך? מורה כלבתא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו? מה היה הדבר הראשון ששמעת? " שלום,אלין?" מה היה השיר הראשון ששמעת? ג'ף באקלי נראה לי. מה אכלת? מיםXD איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? היומולדת שלו. :S טיפשה. מיקום כרגע: בחדר:] להקה אהובה: קווין ואופת'.
איזה כיתה את: יא'5 הבנאדם הכי יפה שראית: ג'ף באקלי. טוב עזבו..ההשפעה
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: נה..
את חושבת שאת יפה? איכ. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? כן, אבל בקטעים עם בן הזוג..לא בקטעים של רכוש וכאלה. את חושבת שאת קרצייה? תמיד:] את חושבת שאת עקשנית? תלוי על מה. את אוהבת את עצמך? שונאת. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית:( איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. יש לך פלאפון? יאה. למי אתה מתקשר הכי הרבה? חומן שלי. איזה צלצול יש לך? ראייפ מי..חחחחחח הקול הכי יפה ששמעת? ג'ף באקלי. טוב דיי XD איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ג'ף באקלי. נו אמרתי דיי:(:(:( ושומר מסך? ג'ף באקלי. לא סתם חח..לא יודעת, שחור כזה. אוכל מה זה אוכל בשבילך? אוכל. כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 3,4,10 אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש? אני אוכלת כל הזמן.
מה המאכל האהוב עלייך? עוף עם תפוחי אדמה.יאמיאמימימ. מה החטיף האהוב עלייך? דובונים. מה הממתק האהוב עלייך? זין. סתם, המ חחחחח..סוכריה? מה הדבר האחרון שאכלת? מקדנולדס נראהלי. אוהב לאכול? מאד. אתה צמחוני? לא. יש לך שעות מסויימות של ארוחות? לא XD מה הכי בא לך לאכול עכשיו? תמיטה שלי. אני עייפה:( אתה שומר כשרות? אני אוכלת מה שטעים לי. לא אכפת לי כ"כ. המסעדה האהובה עלייך? יש 3:] מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים? אמא,כמובן. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אוווך. יותר מידי.
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):
השאלון הזה לא אוהב אותי. אבל נגיד.. last goodbye-jeff buckley. מזכיר לך את הילדות: ואיXD הדרדסים נראהלי חחחחחח.. גורם לך לבכות: ג'ף...דיי:( גורם לך לצחוק: אין משהו:S גורם לך לרצות לרקוד: מה לרקוד, להשתגע אם כבר. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא רוצה אף אחד. שהיית רוצה לכתוב אותו: הרבה. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מי אמר שאני אתחתן? חחח שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Satisfied Mind של ג'ף. שמסכם את שנות הנעורים שלך: מה לסכם עכשיו. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא זוכרת.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא יודעת:S שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: יותר מידי חחחחח שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: נו!!!!!!!!! שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא עולה לי כרגע.. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? איזה שאלון מדכא.באמאשלי. כן. אם כן, כמה זמן? פאקינג שנתיים. ניסיתם להתחיל איתו? הרבה. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? קשר. לא יודעת. התנשקתם איתו? כן, פעמיים:S האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נופ. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא רוצה לדבר על זה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא זוכרת.. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? נו. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? חחח, תלוי מי הוא בשבילי. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לאאא! די מזה השאלון הזה.בחייאת. אפשר להפוך את זה לעבר? אם כן, אתם אוהבים אותו? אהבתי. והוא, אוהב אתכם? אהב. כמה זמן אתם יחד? היינו 8 וחצי חודשים. איך הכרתם? בהופעה שלנו. מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא אמיתי. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אופי. אתם רבים? רבנו. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?נפרדנו:( אתם פוחדים לאבד אותו? איבדתי כבר. ולסיום- תמונה! ג'ף שלי.

Grim Reaperit

New member
לא בא לי לישון ../images/Emo5.gif

מהו שמך המלא? נעמה תאריך לידה:12.6 מקום מגורים:רמת גן כמה אחים/אחיות? אחות 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אמא P: צבע עיניים?ירוק-אפור צבע שיער?חום כהה משקל:שום מושג...למי איכפת? גובה: --- מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? צ'לו על מה היית רוצה לנגן? חמת חלילים D: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? פאבלו קסאלס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? חח 2 הליקסים... התנסת בעבר בסמים? איזה? נאאא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אה....15? (נגיד P:) ניסית להתאבד פעם?נופ אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פסיבית-לפחות קופסה ביום (2 הורים מעשנים ייפי) מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים?כלום מאמין באלוהים?לפעמים בשטן?לא בפיות?לא בעל טבעי? תלוי במה בגלגולי נשמות?לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כלום P: עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?נופ איזה מגמה היית בביה"ס?מוזיקה קלאסית שליטע מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?צ'לנית ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?שום מושג איך קוראים לזה---טכנולוגיה....? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? סונטה 5 של ויואלדי לצ'לו... עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?וורד,מוזיקה,אימיול,מסנג'ר ישנת טוב אתמול?בערך תישן טוב הלילה?לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? גלרייה זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?סקוטלנד מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת?12 שעות התנשקת?-- התאהבת?-- נשבר לך הלב?-- צחקת?כמה דקות בכית?מזמןןןן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?שלשום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול חיבקת מישהו/י?מתישהו השבוע עישנת?-- שתית משקה אלכוהולי?מתישהו השבוע השתכרת?-- שכבת עם מישהו/י?-- היית במועדון?שנה שעברה לבשת חצאית?רק חצאית? אפפעם קנית בגד?לפני חודשיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?שלשום הקדישו לך שיר?מזמן שיפרו לך את המצברוח?מזמן. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי חשבת עליו?חברה התקשרת אליו?אמא התקשר אלייך?אמא P: פגע בך?אמ שימח אותך?חברה היום: באיזו שעה התעוררת?10 מה/מי העיר אותך?שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת?Green Eyes-coldplay מה אכלת?2 פרוסות חלה עם ריבה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?טסים לחו"ל עם התזמורתעוד 4 חודשים+אניצריכה להתקשר למורהשלי לצ'לו מיקום כרגע:חדר להקה אהובה:סיסטם+אפוקליפטיקה איזה כיתה את:י הבנאדם הכי יפה שראית:סקרלט ג'והנסון D: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:דונט איט מיי מלכה!קניידלעך. את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?המ בזבזנית או חסכנית?בזמן האחרון חסכנית-מהכרח איפה היית רוצה לגור בארץ? רעננה...? יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך?סוויט פי הקול הכי יפה ששמעת? פלורנס פוסטר ג'נקינס XD איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? טוף ביי פונג-אוואטר ושומר מסך?כוכבים..... אוכל מה זה אוכל בשבילך?כל דבר שלא חי/היה פעם חי כמה ארוחות אתה אוכל ביום?2.. אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש? בזמן האחרון רק כשאני רעבה מה המאכל האהוב עלייך?שורשים למיניהם....חאח. מה החטיף האהוב עלייך?לוידעת מה הממתק האהוב עלייך?איןןן!!מתוק
מה הדבר האחרון שאכלת?2 פרוסות חלה עם ריבה אוהב לאכול?לאממש אתה צמחוני?כן יש לך שעות מסויימות של ארוחות?לאממש מה הכי בא לך לאכול עכשיו? כלום אתה שומר כשרות?קשה לא לשמור כשרות כשאתה צמחוני,לא? המסעדה האהובה עלייך?שום מושג מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים?כולם :] מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:-- מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):שלום חבר מזכיר לך את הילדות:?? גורם לך לבכות:לא לבכות,אבל קרוב-השיר של פיפין משר הטבעות.... גורם לך לצחוק:ישהרבה גורם לך לרצות לרקוד:---- מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:אין שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:-- שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:-- שמסכם את שנות הנעורים שלך:הן לא בדיוק הסתיימו ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אליס קופר-פויזן שאתה אוהב להתעורר לצליליו:מאסטר אוף פאפטס-אפוקליפטיקה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:פורסט שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:-- שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:הרבה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?-- מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לאא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מחר בשש הפגנה נגד פרוות!!! הצטרפו לקמפיין הבינלאומי נגד סחר בפרוות הפגנה, יום ראשון 14.10.07 בשעה 18:00 מול חנות ESCADA בכיכר המדינה, רחוב ה באייר 24, ת"א

למעלה