חזרתי! אה!

Sweet berries

New member
../images/Emo32.gifחזרתי! אה!

תפוז לא פעל לי ב,כמעט חודש, האחרון. והנה אני פה. לכבודי, הנה השאלון הכי ארוך בעולם. הו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? מאמין באלוהים? בשטן? בפיות? בעל טבעי? בגלגולי נשמות? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אוכל מה זה אוכל בשבילך? כמה ארוחות אתה אוכל ביום? אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש? מה המאכל האהוב עלייך? מה החטיף האהוב עלייך? מה הממתק האהוב עלייך? מה הדבר האחרון שאכלת? אוהב לאכול? אתה צמחוני? יש לך שעות מסויימות של ארוחות? מה הכי בא לך לאכול עכשיו? אתה שומר כשרות? המסעדה האהובה עלייך? מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? ולסיום- תמונה! (הועתק מפורום סקרים ושאלונים) חופש נעים

Sweet berries

New member
כמה כיף לחזור.

שמך המלא? ברי P: תאריך לידה: 9 למאי 94 מקום מגורים: פרדסיה כמה אחים/אחיות? אחות ו,יצור. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים. צבע עיניים? חום כהה. צבע שיער? שחור. משקל: הו, לא חסר, תודה. גובה: זה דווקא כן חסר. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה ופסנתר. על מה היית רוצה לנגן? צ'לו ותופים בעיקר. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מיוז. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נופ התנסת בעבר בסמים? איזה? נופ באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני חושבת שעדיין לא הפסקתי. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? איכסה. לא נוגעת. מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? שום דבר. מסך שחור. סיימתי את שלי. אני מניחה. מאמין באלוהים? לא כ"כ. בשטן? נא. בפיות? רק בימי ראשון. בעל טבעי? לא במיוחד. בגלגולי נשמות? ממ, לא. העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה במיוחד. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? זירו. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? פלכ. לא. :/ איזה מגמה היית בביה"ס? אנשים, יש לי זמן. אהיה במוסיקה ופיזיקה, ע"פ איך שזה נראה כרגע.
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? הצלחה מטורפת אני מניחה, להצליח בכל העולם. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ארץ. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? דייג |: מה מתנגן עכשיו? biological של Air עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? nobody איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ, מסנג'ר, אנטי וירוס וביטורנט. ישנת טוב אתמול? לא. תישן טוב הלילה? לא P: מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד, לפעמים נראה שקצת יותר. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות? התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: Just to be happy. |קיטש| איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אנגליה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? יצאתי עם לואי מקודם. אכלת? מהצהריים. התנשקת? אולי בגלגול הקודם. התאהבת? שנה שעברה. נשבר לך הלב? כנ"ל.. צחקת? בטח בשעה האחרונה. בכית?שבוע שעבר. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? . מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? מאז בית הספר. עישנת? לא ולא. שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? נא. קנית בגד? איכס! לפני שנתיים בערך X__X אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
הקדישו לך שיר? נופ. שיפרו לך את המצברוח? אני מניחה שזה קרה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא חשבת עליו? נו יופי, עכשיו זה אבא, בגלל זה P: התקשרת אליו? ט..ל. התקשר אלייך?בטח גיא פגע בך? כנ"ל. שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? אני חושבת שפשוט נגמר החלום או משהו. מה היה הדבר הראשון שאמרת? אה אני מאחרת לבית ספר מה היה הדבר הראשון ששמעת? השקט האפל ששורר בחדרי. ? מה היה השיר הראשון ששמעת? biological מה אכלת? אוכל חרא. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הביקור שם. מיקום כרגע: חדרי להקה אהובה: מיוז (+Air) איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית: מישהי מפליקר
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "יהיה מעונן מחר." את חושבת שאת יפה? האמת? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? משתדלת שלא. את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? בדרך כלל לא. את אוהבת את עצמך? רגילה לעצמי אפשר לאמר. בזבזנית או חסכנית? גם וגם. איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון. יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? . איזה צלצול יש לך? אינ מיי הארט של מובי. הקול הכי יפה ששמעת? מת'יו בלאמי- מיוז. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אנגליה ושומר מסך? "Come back please!" אוכל מה זה אוכל בשבילך? ..צורך קיומי? כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 2-3 אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש? אם בא לי לנשנש ז"א שאני רעבה. אני מניחה שאני לא אוכל כשלא אהיה רעבה. מה המאכל האהוב עלייך? בשר בקר. מה החטיף האהוב עלייך? צ'יפס. מה הממתק האהוב עלייך? סוכריות גומי. מה הדבר האחרון שאכלת? ממליגה. סבתא שלחה. אוהב לאכול? הו, כן.
אתה צמחוני? לא. יש לך שעות מסויימות של ארוחות? לא ממש. מה הכי בא לך לאכול עכשיו? לא רעבה. :) אתה שומר כשרות? כן. המסעדה האהובה עלייך? סמי בכיכר
מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים? סבתא
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: I know it's over - ד'ה סמית'ס. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): השיר הזה. מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: זה מתחלף. כרגע אין. גורם לך לצחוק: "דיי, ד'יי מאסט דיי, ד'ה פנדהס מאסט דיי!" גורם לך לרצות לרקוד: - מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אדם שאני רוצה? :/ שהיית רוצה לכתוב אותו: וואו, הרבה.. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חח wow easy there.. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ממתי שומעים שירים בלוויות? שמסכם את שנות הנעורים שלך: הן עוד לא הסתיימו! ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: led zeppeline- Thank you שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Don't panic- Coldplay שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: מיוזזזזזזזזזזז שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: עניתי על זה כבר. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:אממ יש של קריס קורנל- יו נואו מיי ניים, יש את פלאיגראונד לאב של אייר. 0 האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? זה היה משהו כזה. אם כן, כמה זמן? שנה. (די) ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? ניסינו לכמה ימים. התנשקתם איתו? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא ממש. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? ברור. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? (וכל זה בהתבוססות על שאלה אחת. איזה יופי.) ולסיום- תמונה! אע.

pluplup

New member
אני.

מהו שמך המלא? דור אֶלְמַלִיחַ(Elmaliach). תאריך לידה: 4.8.1992. מקום מגורים: טל-שחר,חור במרכז. כמה אחים/אחיות? 2. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים,כוסאומו
צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום. משקל: לא יודע. גובה: מטר שבעים וקרמבו. מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה. על מה היית רוצה לנגן? באס,תופים,כינור,הכל. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? Mr. Doctor. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נופ. התנסת בעבר בסמים? איזה? נופ. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14 או משו כזה. ניסית להתאבד פעם? נופ. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 700. סתם,לא מעשן P: מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? קוברים אותנו. מאיפה לי. מאמין באלוהים? כן. בשטן? ברור! /m\ |סיקס-סיקס-סיקס| |פוזר|. סתם,לא. בפיות? נא P: בעל טבעי? אהא. בגלגולי נשמות? ברור! "נשמאמי,תעשה גלגול!". העדפה מינית: נשים. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה,תמיד. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ. איזה מגמה היית בביה"ס? היי
אני עדיין במגמה
קולנוע P: מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מוזיקאי? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אז אני אעשה ככה *מכווץ ת'יד לאגרוף ומרים ת'אמה*,ואהיה מוזיקאי. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? המ... מנקה רחובות? P: מה מתנגן עכשיו? Epica - Solitary Ground. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0,לא מחובר למסנג'ר. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? Flyff(משחק רשת כלשהו),מסנג'ר. ישנת טוב אתמול? כן,האמת. תישן טוב הלילה? מקווה P: מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי זה סבבה. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טמטום? לא יודע עכשיו. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מוזיקאי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תל אביב זה סבבה P: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בטח אתמול או משו. אכלת? לפני כמה זמן,ונהייתי רעב עכשיו *הולך לקחת משו לאכול*. התנשקת? אף פעם. התאהבת? מאוהב כרגע. נשבר לך הלב? אף פעם. צחקת? בטח מתישהו היום או משו. בכית? הוהו,מזמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אף פעם. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכר. חיבקת מישהו/י? כנ"ל. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל. השתכרת? כנ"ל. שכבת עם מישהו/י? כנ"ל. היית במועדון? פורים האחרון או משו כזה. לבשת חצאית? לפני דקה,דה. קנית בגד? הוהו,מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם. הקדישו לך שיר? כנ"ל. שיפרו לך את המצברוח? בטח אתמול או משו. מי הבן האדם האחרון ש... ראית? אמא שלי. חשבת עליו? אתם לא מכירים. התקשרת אליו? לא זוכר. התקשר אלייך? כנ"ל. פגע בך? כנ"ל. שימח אותך? ישראל או משו. היום: באיזו שעה התעוררת? נראה לי ש1 וחצי. מה/מי העיר אותך? לא זוכר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מי זוכר? מה היה הדבר הראשון ששמעת? כנ"ל. מה היה השיר הראשון ששמעת? כנ"ל. מה אכלת? כנ"ל. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כנ"ל. מיקום כרגע: החדר שלי. להקה אהובה: אין. איזה כיתה את: ט'(אמור להיות בי',אבל נשארתי עוד שנה בגן). הבנאדם הכי יפה שראית: לא מדברים על זה. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: מי זוכר. את חושבת שאת יפה? ברור,אני כ!ס*ת WX! לא. את חושבת שאת צבועה? במלא צבעים(לא). את חושבת שאת קנאית? ברור(לא). את חושבת שאת קרצייה? נא P: את חושבת שאת עקשנית? אהא. את אוהבת את עצמך? דה. בזבזנית או חסכנית? משו באמצע P: איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב. יש לך פלאפון? אהא. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מאיפה לי. איזה צלצול יש לך? סתם משו של הפלאפון. הקול הכי יפה ששמעת? הוהו,קשה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ציור. ושומר מסך? סתם שטות. אוכל מה זה אוכל בשבילך? משמעות החיים?
כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 3 P: אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש? גם כשבא לי סתם לנשנש |נַשנַש|
מה המאכל האהוב עלייך? סושי! מה החטיף האהוב עלייך? המ... מה הממתק האהוב עלייך? המ... מה הדבר האחרון שאכלת? ארטיק P: אוהב לאכול? אהא. אתה צמחוני? לא. יש לך שעות מסויימות של ארוחות? נופ P: מה הכי בא לך לאכול עכשיו? אני שבע,תודה. אבל לא הייתי מתנגד לסושי,במחשבה שניה P: אתה שומר כשרות? חסה וחליל. המסעדה האהובה עלייך? מאיפה לי. מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים? מאיפה לי. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא היו לי בני זוג. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): A Perfect Circle - Passive. מזכיר לך את הילדות: כל שיר של Violet Vision. גורם לך לבכות: לא זוכר עכשיו. גורם לך לצחוק: כנ"ל. גורם לך לרצות לרקוד: Oס מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: פאק,יש טונות. שהיית רוצה לכתוב אותו: לא זוכר. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מלא! שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא עולה לי לראש כרגע P: שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדיין בשנות הנעורים,מה אתם רוצים ממני P: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: המ... שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא זוכר. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: יש מלא. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: הייתה לי רק התאהבות אחת. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אין. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כרגע. אם כן, כמה זמן? המ... כמה חודשים. ניסיתם להתחיל איתו? נופ. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? הלוואי. התנשקתם איתו? הלוואי. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אהא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אין. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? כאפה ממש חזקה לעצמי. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? הלוואי @.@ זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? נופ. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? ולסיום- תמונה! שניה. מי קרא? P:

ייאלה אני הולך לשבת פה כל הלילה על השאלון הזה

ברוכה השווה:) הו שמך המלא?ישראל שלי XD תאריך לידה:10.1.1992 מקום מגורים:אחר כמה אחים/אחיות?8 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:כמו שתי הספרות האחרנות של השנה שבא יצא האלבום הראשון של מטאליקה גובה:לא יודע מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן?תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?ג'ימס הטפילד יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין התנסת בעבר בסמים? איזה?לא התנסתי באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אף פעם לא הייתי כזה ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא מעשן לא יורק ולא מפצח גרעינים מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים?ואוו אני יכול לחפור על זה שנים, נראה לי שאני מתחיל הלאמיןו בזה שהנשמה עוברת לאנשהוא,יותר מידי טקסטים של דרים ת'יאטר מהאלבום סנס יכולים לגרום לי לחשוב על זה הרבה מאמין באלוהים?יאפ בשטן?אולי בפיות?לא בעל טבעי?כן בגלגולי נשמות? יש מצב העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי, חחחחחח סתםסתם כפרעלנועם
ברור שיציבה! יש לי את נועמשלי 3> עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?עם הכלב של השכנים, חח סתם לא עשיתי את זה האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?יאפ
איזה מגמה היית בביה"ס?ואיך זה קשור להעדפה מינית?XD מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לעלות להופעה של הלהקה שתהיה לי, עם זקוקים ואני דופק סולו ממש מהיר מול מליון צופים ואז כל הלהקה שותה בירה על הבמה ועוברים לשיר הבא. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?להופיע במחסן מול 30 איש איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מורה מה מתנגן עכשיו?איך זה מרגיש-כנסית השכל עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?"אתר הפורנו הישראלי" חחחחחחח סתם אממ, התקיית מוזיקה, הווינמאפ והמסנג'ר, למרות שאנשים שדיברתי איתם מזמן כבר החליטו שלא בא להם להחזיר הודעה, וגם הורדה של אלבום של אברילXD ישנת טוב אתמול?ככה תישן טוב הלילה?מאיפה לי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שקרנות, צביעות, אדישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שמוות זה לא הסוף איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?רעות
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני חמש שעות אכלת?מסטיק לפני חמש דקות נחשב?ואם לא אז לפני 6 שעות בערך אכלתי התנשקת?יום חמישי שעבר, רררר
התאהבת?היום, כל יום אני מתאהב בה מחדש
נשבר לך הלב?לפני שנה וחודשיים צחקת?לפני שעתיים בכית?לפני שנתיים וחצי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום שדיברתי עם קוקי 3> מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל
חיבקת מישהו/י?לפני שעה עישנת?שבועיים שתית משקה אלכוהולי?לפני שניה, בירה השתכרת?אף פעם לא שכבת עם מישהו/י?לפני יומיים נראה לי חחח סתםXD היית במועדון?לא יודע לבשת חצאית?לפני שנה בערך(רציני) קנית בגד?שלושה שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?שדיברתי עם שלמותשלייייייייייי
הקדישו לך שיר?נראה לי חודש
שיפרו לך את המצברוח?שדיברתי עם נועם,דאD: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?גל חשבת עליו?נועם התקשרת אליו?ג'ורג' XD התקשר אלייך?ג'ורג'XD אבל לא עניתי האמת אז אם לא זה, נועם אתמול פגע בך?לא אגיד פה שימח אותך?נועמוש
היום: באיזו שעה התעוררת?3 בצהריים מה/מי העיר אותך?קמתי מעצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת?לא זוכר מה היה הדבר הראשון ששמעת?אמאXD מה היה השיר הראשון ששמעת?וואלה לא זוכר מה אכלת?ביסליXD איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?על יום שלישי
מיקום כרגע: להקה אהובה:מ-ט-א-ל-י-ק-ה, וזה ככה כבר בערך שנה XD איזה כיתה את:י' הבנאדם הכי יפה שראית:נועםםםםםםםםםםםם דאאאאאא!$#$@!
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:"אמא אל תעשי רעש בלילה אני רוצה לראות בשקט פורנו" את חושבת שאת יפה?לא... את חושבת שאת צבועה?לא נראה לי את חושבת שאת קנאית?כן..::/ את חושבת שאת קרצייה?דיי קרציה את חושבת שאת עקשנית?בדברים מסויימים את אוהבת את עצמך?אמ, עד עכשיו דיי חשבתי ששנאתי, עד שאמרו לי משפט גדול והוא ההוחכה לכך שאין מישהו שלא אוהב את עצמו כי אם מישהו לא היה אוהב את עצמו, הוא לא היה עצוב שהיו קורים לו דברים רעים כי הוא רוצה שיהיה לו שמח, כי הוא אוהב את עצמו. בזבזנית או חסכנית?חסכןXD איפה היית רוצה לגור בארץ?רעות יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?לא הכי מתקשר המון האמת, אבל הכי הרבה נועם איזה צלצול יש לך?מטאל מיצליה- מטאליקה הקול הכי יפה ששמעת?נועם איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ג'ימס וקירק מנגנים ושומר מסך?סתם איזה ווינדוס XP אוכל מה זה אוכל בשבילך?דבר שגורם לי להגיד"פאק זה כזה טוב" שאני אוכל אותו אחריי שאני רעב כמה ארוחות אתה אוכל ביום?ארוחה אחת ונישנושים מהצד, רק חבל שהנשנושים האלה זה מה שהופך אותי לשמןXD אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש?גם שסתם בא לי לנשנש מה המאכל האהוב עלייך?סטיק מה החטיף האהוב עלייך?ביסלי בצל מה הממתק האהוב עלייך?פררו רושאXD מה הדבר האחרון שאכלת?מנטוסD: אוהב לאכול?מאוד אתה צמחוני?כן, לא מפסיק לאכול בשר, אבל צמחוני , אני אוכל פרות שאכלו רק צמחים יש לך שעות מסויימות של ארוחות?לא, אני אוכל בכל שעה, גם ב5 לפנות בוקר, אם יההי סטיק בשולחן, אני אוכל אותו מה הכי בא לך לאכול עכשיו?תאמת את נועם אתה שומר כשרות?אין דה ליטל המסעדה האהובה עלייך?כל מסעדת בשר טובה מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים?אמא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:אין כזה, היה עד לפני כמה חודשים אבל פשוט כבר לא מזכיר מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):טו ליב איז טו דיי, פרומיסס מזכיר לך את הילדות:כל מיני שירים נוסטלגים ישראלים וישנים, משינה, תיסלם וזה גורם לך לבכות:פייד טו בלאק, וויש יו וור היר של ווית'ין טמפטיישן
גורם לך לצחוק:שלי של אינפקציה XDDD גורם לך לרצות לרקוד:פרנטיק של מטאליקה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:וויש יו וור היר, סנד מי אנ אנג'ל שהיית רוצה לכתוב אותו: פייד טו בלאק, איזה ליריקה, פאק שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:סיד אנד דיסטורי!!!!!!!!! XD שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אוריוןשל מטאליקה, או סימפוני פור דה דוויל או דסמבר בלאק ריין, שיירם שאני הלחנתי,או דה סטום סיל רייג' של אורפנד לנד שמסכם את שנות הנעורים שלך:כל מיני שירי תראש ישנים ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:סט.אנגר שאתה אוהב להתעורר לצליליו:כל שיר של מטאליקה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:פייד טו בלאק שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:לא יודע שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:אנגריי אגיין

חלק שני

האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?עד עכשיו חשבתי כן, אלב מסתבר שלא אהבתי אותה. אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו?יאפ XD הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?מחזיר אהבה, אני מקווה נועםXD
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?חחח לא חשבתי שהיא תרצה אותי וגם לא נפגשנו, אבל עכשיו אנחנו ביחד אז זה מכפר
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?דכאון האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?נועם! זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?יאפ
אם כן, אתם אוהבים אותו?לא. נון מהזה השאלה הזו, הכי אוהב בעולם
והוא, אוהב אתכם?אני מקווה בשבילה:p
כמה זמן אתם יחד?6 וחצי חודשים איך הכרתם?לא מאמין שאני אומר את זה, אבל קומונה ללהקת אימו מתחילהXD מה אתם הכי אוהבים בו?הכלללללל זה מדהים עד כמה שהיא מושלמת מה גרם לכם לבחור דווקא בו?זה שכל תכונה שאני אוהב בבןו אדם וכל דבר שרציתי שתהיה בחברה שלי, יש בה אתם רבים?כמו כל זוג, יש מריבות מידי פעם האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?אני לא יודע אם זה היה ריב גדול או כמעט פרידה אתם פוחדים לאבד אותו?כן...הכי בעולם:/ ולסיום- תמונה! נשים עוד אחת

חח כן יש לו שיער ממש ארוך

כע, אנחנו חברים, שאני בא לב"ש אז אני פוגש אותו וזה.

Shlomit586

New member
../images/Emo210.gifיאי שאלון../images/Emo13.gif

מהו שמך המלא? שלומית תאריך לידה: 16/8/92 מקום מגורים: ירושלים כמה אחים/אחיות?יחד איתי 3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים
צבע עיניים?חום כהה צבע שיער?חום כהה משקל:45-46 גובה:160 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?בתהליכים לרצות ללמוד גיטרה
על מה היית רוצה לנגן?גיטרה ותופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?ממ..זה בין הדברים שאני הכי פחות מבינה בהם יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?כן, אחד, הליקס, באוזן, למעלה.XD התנסת בעבר בסמים? איזה?אני אשתוק
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?10 ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא מעשנת.. מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים?נהפכים לרוח איכשהו מאמין באלוהים?לא ממש בשטן?לא
בפיות?ממש לאXD בעל טבעי?אה!? בגלגולי נשמות?לא יותר מידי העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?מערכת יחסים יציבה
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 XD האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אכן איזה מגמה היית בביה"ס?היית? מה נסגר, אני רק בכיתה י'. ומחשבים
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?זמרת...זה לא יקרה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?הייטק איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מוכרת פיתות דרוזיות
מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 וגם איתו בקושי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מדיה פלייר, איסיקיו, מסנג'ר. ישנת טוב אתמול?אממ כן תישן טוב הלילה? למה לא? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להשאר בריאה, שהבן זוג שיהיה לי יהיה בריא ושאחיה באושר ואושרXD
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ישראל מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?הרגעXD התנשקת?ממ...23/9 כשחבר שלי טס לטנזניה.ארג התאהבת? פי, מזמן. ועדיין מאוהבת נשבר לך הלב?לפני..8 חודשים בערך צחקת?היום בכית?היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?23/9 מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?23/9 חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? ביומולדת 16/8 שתית משקה אלכוהולי? יומולדת 16/8 השתכרת?יומולדת 16/8 שכבת עם מישהו/י? יומולדת 16/8 חח סתם
היית במועדון?לפני מליוני שנים לבשת חצאית?יום כיפור קנית בגד?לפני חודש בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?23/9 ומתישהו בטלפון לא מזמן
הקדישו לך שיר?לא קרה שיפרו לך את המצברוח?הממ...זה קורה די הרבה
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?אמיר התקשרת אליו?דניאל התקשר אלייך?דניאל פגע בך?בן שימח אותך?אבאXD חחחחחחחחחחח זה הורג אותי עד עכשיו היום: באיזו שעה התעוררת?12 מה/מי העיר אותך?אני?XD מה היה הדבר הראשון שאמרת?היי מה היה הדבר הראשון ששמעת?שלום מה היה השיר הראשון ששמעת?משהו של 3 דורס דאון מה אכלת?5 פרוסות עוגה, יאמי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי אני אעבור כבר חדר מיקום כרגע: חדר שלי להקה אהובה:סיסטם איזה כיתה את:י1
הבנאדם הכי יפה שראית:ממ...יש הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:יש יותר מידי, לא עולה לי לראש את חושבת שאת יפה?כן את חושבת שאת צבועה?כן את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?כשצריך מבזבזת, אם אני ממש רוצה לחסוך אני מצליחה איפה היית רוצה לגור בארץ?ירושלים, עם כמה שאני שונאת אותה היא מדהימה לדעתי. יש לך פלאפון? אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמיר איזה צלצול יש לך?סנואו-רד הוט צ'ילי פפרס הקול הכי יפה ששמעת?לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?משהו יפה,XD ושומר מסך? ווינדואוס XP מקורי הא? אוכל מה זה אוכל בשבילך?החיים
כמה ארוחות אתה אוכל ביום?1-2 אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש?סתם שבא לי לנשנש מה המאכל האהוב עלייך?פלאפל נדמה לי מה החטיף האהוב עלייך?נלך על במבה וכיפלי מעושן מה הממתק האהוב עלייך?במבליק מה הדבר האחרון שאכלת?צ'יפס אוהב לאכול?מאוד אתה צמחוני?לא יש לך שעות מסויימות של ארוחות? חח לא מה הכי בא לך לאכול עכשיו? עוד פרוסת עוגה אתה שומר כשרות? כן המסעדה האהובה עלייך? לא אוכלת במסעדות.. מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים?אחותי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אורי טיים וי טאצ של קסקדה
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): שום שיר מזכיר לך את הילדות: אני בילדות! חח גורם לך לבכות:לבכות? וואו, פעם היו הרבה...עכשיו נראה לי שגודביי מיי לאבר גורם לך לצחוק:"כי את כוסיתתתתתתתתתתתתתת" גורם לך לרצות לרקוד: כמעט כל שיר ביקום מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כל שיר של לינקין פארק בערךXD שהיית רוצה לכתוב אותו: שום שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:ויולנט פורנוגרפיXD שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:מי הפי אנדינג של אבריל לאבין שמסכם את שנות הנעורים שלך:ממ..שאלה קשה טינג'רס?של MCR אולי.. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין אחד כזה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ביוטיפול מורנינגXD אני כל כך מקורית שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: סיסטם אוף א דאון, כל השירים שלהםXD שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין... שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:ממ...גם אין האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן?הרבה ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן התנשקתם איתו?כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא שיקר מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין כזאת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הממ..הולכת ואומרת לו שאני לא אוהבת אותו וזהו?XD
האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן..כל כך
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?מאוד והוא, אוהב אתכם?חחח כן כמה זמן אתם יחד? 3/10 נהיה חמישה חודשים
איך הכרתם? הוא היה בכיתה שלי, התידדנו..וזהוXD מה אתם הכי אוהבים בו?את הציניות והרומנטיות בו זמנית
מה גרם לכם לבחור דווקא בו?כל מה שיש בו
אתם רבים?מדי פעם האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?כמעט...נראה לי אתם פוחדים לאבד אותו?את מי? מי זה אתם?! חחחחחחחXDDDDD וכן, אני פוחדת לאבד את אמיר.XD ולסיום- תמונה! אוהווווו

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזה מה שעושים ביום שבת ב-5../images/Emo13.gif

הו שמך המלא? גלי העל אורגינל תאריך לידה: 26.5.1990 מקום מגורים: אזור ירושלים כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים
צבע עיניים? ירוק-כחול צבע שיער? מתיימר להיות שחור משקל: 55 נראה לי גובה: 1.72 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? מנגנת על גיטרה על מה היית רוצה לנגן? תופים
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אמממ גאנז?
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני תמיד ילדה טובה ליד ירושלים ^^ ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? אממ כשזה יקרה אני אודיע לכם מאמין באלוהים? נראה לי שכן בשטן? לא בפיות? לא בעל טבעי? לא בגלגולי נשמות? לא ממש העדפה מינית: בנים חתיכים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? פוו שאלה קשה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מחשבים ומד"ח מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? עוד לא חשבתי על אחת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? - איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה? מה מתנגן עכשיו? Aerosmith - Sweet Emotion עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? עוד אינטרנט, מדיה פלייר ומסנג'ר (האהא חרוז!) ישנת טוב אתמול? ככה ככה תישן טוב הלילה? מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטת יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות ופלצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שגאנז יתאחדו ויבואו לארץ
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ירושלים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? הרגע חזרתי
אכלת? אמממ לפני שעתיים שלוש התנשקת? לפני הרבה זמן
התאהבת? להדלק על מישהו נחשב? נשבר לך הלב? לא ממזמן צחקת? כנ"ל בכית? יום כיפור אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ממזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ממזמן חיבקת מישהו/י? לא ממזמן
עישנת? נבר שתית משקה אלכוהולי? נבר השתכרת? גם כן אף פעם שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? קצת פחות משנה לבשת חצאית? לבשתי שמלה בחופש
קנית בגד? אממ בחופש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ממזמן הקדישו לך שיר? לפני כמה ימים
שיפרו לך את המצברוח? אמממ מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? הוא התקשרת אליו? רחל התקשר אלייך? רחל פגע בך? אחי שימח אותך? סבתא וסבא
היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל-12 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "עוד 5 דקות" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "גליי קומייי" מה היה השיר הראשון ששמעת? Guns N' Roses - Nice Boys מה אכלת? אוכל.. חה חה אני כל כך מצחיקה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "איזה כיף יש היום שודדי הקאריבים 2!!" מיקום כרגע: החדר של אחי להקה אהובה: Guns N' Roses איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: תום! והוא.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "וואיי אתה ממש חתיך"
את חושבת שאת יפה? אולי את חושבת שאת צבועה? ממש לא את חושבת שאת קנאית? יש דברים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? כן! גלי
בזבזנית או חסכנית? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? ירושלים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא איזה צלצול יש לך? של סוויט צ'יילד הקול הכי יפה ששמעת? אקסל?
לא לא הסולן של ת'רי דייס גרייס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אלאדין ושומר מסך? כזה של ווינדוס.. קוביה כזאת תלת מימדית שהופכת לכדור ואח"כ לפרח
| הודגש באמצעות מדגישומטיק

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifחלק שני

אוכל מה זה אוכל בשבילך? משהו אלוהי!! כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 2-3 אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש? כל עוד יש הזדמנות מה המאכל האהוב עלייך? צ'יפס! מה החטיף האהוב עלייך? צ'יפס מה הממתק האהוב עלייך? מארס
מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה שוקולד אוהב לאכול? מאווווווווווווד! אתה צמחוני? לא יש לך שעות מסויימות של ארוחות? לא מה הכי בא לך לאכול עכשיו? מארס
אתה שומר כשרות? ככה ככה המסעדה האהובה עלייך? ספגטים
ואיוו!! מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים? אממ לא יודעת גם אמא וגם אבא מבשלים מעולה! מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: רבות הדרכים נרראה לי מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): יומן מסע מזכיר לך את הילדות: שירים של הגן גורם לך לבכות: שירים של הגן
גורם לך לצחוק: השירים מהמחזמר של סקראבס
גורם לך לרצות לרקוד: אווו כל שיר עם קצב מגניב מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: נראה לי שנובמבר ריין שהיית רוצה לכתוב אותו: סקוטי דאזנט נואו שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: I Don't Wanna Miss A Thing שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: כנ"ל שמסכם את שנות הנעורים שלך: וול'ם טו דב ג'נגל... אבל רק כי אני ממש אוהבת את השיר הזה והוא הכי גאנזי שיש! ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Take Me Out של פרנץ פרדיננד שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר שמתעוררים איתו הוא חרא שיר שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Happy של אינטווין
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:התאהבות ראשונה.. וואוו אני צריכה להזכר מתי זה היה
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Take Me Or Live Me מהפסקול של רנט האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לא יודעת ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא רוצה מישהי אחרת? אני לא חושבת שיש משהו יותר מאכזב מזה.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אממ שהוא היה נמוך ממני
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?
האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כןןןן
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא

dusa1

New member
וואטבר

הו שמך המלא? הדס תאריך לידה: 10.2.93 מקום מגורים: מיתר כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים, דעמט. צבע עיניים? ירוק צבע שיער? שחור, פוני ג'ינג'י משקל: 55-60 גובה: 1.53 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? נבל, גיטרה על מה היית רוצה לנגן? על הכל ">< אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? סימון סימונס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 13. 11 באוזניים, באף ובפה התנסת בעבר בסמים? איזה? לא התנסתי באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 0 בערך ניסית להתאבד פעם? כן אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת מאמין באלוהים? לא יודעת בשטן? לא יודעת בפיות? לא יודעת בעל טבעי? לא יודעת בגלגולי נשמות? לא יודעת העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? לא הייתי מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מוזיקאית, מעצבת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?לא יודעת איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה נראלי מה מתנגן עכשיו? אפיקה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן ואינטרנט ישנת טוב אתמול? לא, הרבה זמן לא הייתה לי שינה טובה תישן טוב הלילה? לא חושבת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בצפון או במרכז מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום התנשקת? 4-5 ימים ככה התאהבת? לפני בערך חצי שנה, עד עכשיו מאוהבת נשבר לך הלב? כנ"ל צחקת? היום בכית? היום... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? הרבה זמן =\ חיבקת מישהו/י? היום עישנת? נוור שתית משקה אלכוהולי? היום... השתכרת? שלשום שכבת עם מישהו/י? נוור היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? חצי שנה בערך, כן כן אותו אחד ">< הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? היום, גיא
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? מישהו התקשרת אליו? גורדון התקשר אלייך? גורדון XD פגע בך? אותו המישהו שימח אותך? גיא
היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? אחותי קפצה עליי מה היה הדבר הראשון שאמרת? רותם, רדי ממני מה היה הדבר הראשון ששמעת? "לא רוצה" מה היה השיר הראשון ששמעת? B.I.O.B מה אכלת? פשטידת פיטריות כזו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא יודעת מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: הרבה איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני אוהבת אותך, כנראה למישהו שלא ראוי לאהבה את חושבת שאת יפה? לא יודעת את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? תלוי את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? במידת הצורך בזבזנית או חסכנית? בזבזנית מאוד, אבל חושבת לפניי איפה היית רוצה לגור בארץ? צפון או מרכז יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לדנה איזה צלצול יש לך? משו מהזה של הטלפון הקול הכי יפה ששמעת? עדי דנר
את מלכה ילדה!!!!! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחת מהפיות של hadas ושומר מסך? של חיות כזה אוכל מה זה אוכל בשבילך? משו שבולעים ולועסים? כמה ארוחות אתה אוכל ביום? תלוי כמה יוצא לי, בד"כ אחת-שתיים אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש?אמממ מנשנשת, כי אני לא רעבה הרבה. מה המאכל האהוב עלייך? רביולי מה החטיף האהוב עלייך? במבה מה הממתק האהוב עלייך? שוקולד מה הדבר האחרון שאכלת? פשטידה כזו אוהב לאכול? כן אתה צמחוני? כן יש לך שעות מסויימות של ארוחות? לא מה הכי בא לך לאכול עכשיו? שוקולד אתה שומר כשרות? אני צמחונית, אז זה דיי בלתי אפשרי לא לשמור כשרות. המסעדה האהובה עלייך? לא יודעת מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים? סבתא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: הוא לא היה בנזוג, אבל כמעט כל שיר של nevermore מזכיר לי אותו מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): my happy ending של אבריל. מוזר, כן. מזכיר לך את הילדות: שלמה ארצי- נוף ילדות, וואו כ"כ אהבתי את השיר הזה גורם לך לבכות: יש כמה כאלה, בזמן האחרון בעיקר אריק ברמן- יום חדש נפלא, מבול-רונה קינן. גורם לך לצחוק: צ'יקן סטו של סיסטם גורם לך לרצות לרקוד: הרבה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה : כמעט כל שיר של נוורמור שהיית רוצה לכתוב אותו: סטארווי טו האבן- לד זפלין, ושירים של הכנסייה O.O שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא יודעת שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא נגמרו ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין כזה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל השירים של אפיקה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: נוורמור- ד'ה ריבר דראגון האז קאם (משכית
) שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: היהודים- הבלוז שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:הנעימה של שודידי הקאריביים, הירו של ניקלבאק מספיידרמן, של מישהו לרוץ איתו. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? עכשיו אם כן, כמה זמן? חצי שנה פלוס ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? רומנטי לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כמה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? גיליתי שהוא צבוע ושקרן, ושאני בכלל לא מכירה אותו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחדתי לאבד את הידידות אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא יודעת האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? ברור זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? ... והוא, אוהב אתכם? ... כמה זמן אתם יחד? .... איך הכרתם? .............. מה אתם הכי אוהבים בו? ....................... מה גרם לכם לבחור דווקא בו? ........................... אתם רבים? ............................................. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? ............................................. אתם פוחדים לאבד אותו? .........................

iRoNBaLLz

New member
בוקר טוב .... עונה...

אני ברגילה סוף סוף!!! מה היה מאמין!!! הו שמך המלא? אלעד ומשהו עם א אחר כך תאריך לידה: 5.7.88 מקום מגורים: כפר סבא כמה אחים/אחיות? 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? וויט דה פולקס צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: קצת פחות מ80
אני קצת כבד חחח גובה: 175 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? הלוואי.. אין לי כישרון מוזיקלי בשיט.. אבל גם כסף כדי לקנות.. על מה היית רוצה לנגן? באס בעיקר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אני לא מבין במוזיקה.. אז אין לי דעה פה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אף פעם.. זה מה שאני ... ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? נמחקים לגמרי.. בהתחלה "הנשמה" ואח"כ גם הזיכרון שלנו באנשים שחיים מאמין באלוהים? לא בדיוק כן ולא בדיוק לא.. בשטן? לא בפיות? לא בעל טבעי? לא. אורי גלר מזויף! בגלגולי נשמות? לא העדפה מינית: סטרייט כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא משנה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? ביוטכנולוגיה ופיסיקה.. אבוי לי :\ מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין לי מושג.. שואף לרפואה... ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? סרסרות... כמו מלמעלה.. אין לי מושג איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אין משהו ספציפי.. אבל כל דבר שאין בו סיפוק וגם קצת כסף.. חייבים מה לעשות.. מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? בשעה הזאת..? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? וואלה, אימיול, מיוטורנט ישנת טוב אתמול? לא ממש.. מעט מידי תישן טוב הלילה? מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות ,עצלנות שבאה על חשבון אחרים, אגוצנטריות, צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: האמת שאין לי כזאת... איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שאני גר עכשיו... מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בערב אכלת? גם אתמול התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? אתמול בכית? מזמן.. לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אף פעם השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? כל הזמן. קנית בגד? מזמן... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא חשבת עליו? לא זוכר... התקשרת אליו? נראה לי אמא התקשר אלייך? כנ"ל חחחח פגע בך? לא זוכר.. שימח אותך? לא זוכר.. היום: באיזו שעה התעוררת? 6 ורבע... מה/מי העיר אותך? לבד סעמק!$!#$! מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס אמק! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את עצמי אומר כוס אמק מה היה השיר הראשון ששמעת? עוד לא... מה אכלת? יוגורט בבקבוק.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הלונה פארק היום :) מיקום כרגע: בבית... להקה אהובה: מטאליקה, מיידן.. איזה כיתה את: בצבא.... הבנאדם הכי יפה שראית: מממ לא יודע... רואים כל מיני אנשים יפים... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכר... את חושבת שאת יפה? מפה ולדברים של האופי- אני לא שופט את עצמי את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? רק לאח שלי כשמשעמם לי :) אני רוצה ללכת מכות קצת :\ את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? חסכן... איפה היית רוצה לגור בארץ? כפר סבא יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? סתם משהו מוזר.. לא באמת השקעתי.. דור 1.5 מה לעשות.. הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של סבתא!!! ושומר מסך? אין.. זה לפעמים תוקע את המחשב.. אוכל מה זה אוכל בשבילך? כל מה שאין בשיבטה לאכול!!! כמה ארוחות אתה אוכל ביום? לא מוגדר.. אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש? בדרך כלל כשאני רעב.. ולפעמים מנשנש כשאני רעב חחח מה המאכל האהוב עלייך? סנדוויץ של סאב ווי!!! שנים לא אכלתי... מה החטיף האהוב עלייך? במבה מה הממתק האהוב עלייך? מממ נניח שאוקיי.... מה הדבר האחרון שאכלת? שותה עכשיו יוגורט מבקבוק אוהב לאכול? בטח אתה צמחוני? חס יש לך שעות מסויימות של ארוחות? לא מה הכי בא לך לאכול עכשיו? האמת ששום דבר מיוחד.. זה בוקר... אתה שומר כשרות? לא המסעדה האהובה עלייך? לא הולך למסעדות... מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים? הטלפון... סתם... אמא... וזה לא שהיא דגולה בזה... מה השיר ש... מה שלא מסומן אני לא יודע... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: לא זוכר.. גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: scorpions - no one like you שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: metallica - the unforgiven שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אפשר להגיד שאת כל איירון מיידן שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? יותר מידי... ניסיתם להתחיל איתו? לא... אין לי אומץ :\ הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא בדיוק.. לא סגור על זה... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אנאערף... האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן חחח זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו?

חצילע

New member
עונה.../images/Emo9.gif

סתם, לא. XD מזה משנה, במילא חצי מהתשובות יהיו ישראל ישראל ישראל ישראל.
.

חחחחחחח ואני אשכרה חשבתי שענית

מי אוהב אותךךךך מיייייייי?מיייייי?D:
מואה

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifפגשתי היום את סער! D:

הו שמך המלא? זמר תאריך לידה: 17.11.93 מקום מגורים: ראשון כמה אחים/אחיות? אחד גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 41 בערך גובה: 1.64 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ליייייין יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 2 לוביםXD התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מה ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? נגמרים השאלונים מאמין באלוהים? כן בשטן? לא בפיות? לא בעל טבעי? לא בגלגולי נשמות? לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מה זה קשור להעדפה מינית מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לאדעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? נו מה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה? מה מתנגן עכשיו? Last Rites-Loved To Death - Megadeth עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 6 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? חלונות שיחה ומדיה פלייר ישנת טוב אתמול? אהא תישן טוב הלילה? מאיפה לי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי בערך תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: סטודיווווווווו איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? לפני כמה דקות התנשקת? לפני חודשיים התאהבת? 4 חודשים נשבר לך הלב? חודשיים צחקת? היום בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? חודשיים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חודשיים חיבקת מישהו/י? היום עישנת? לא שתית משקה אלכוהולי? לא השתכרת? לא שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? חודשיים הקדישו לך שיר? 3 חודשים שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אביב חשבת עליו? נועם התקשרת אליו? דנה התקשר אלייך? גל פגע בך? לא יודעת שימח אותך? הממ הרבה היום: באיזו שעה התעוררת? 10 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? Killing is my business, and business is good - Megadeth מה אכלת? מקדונלדס חטיף ועוגה D: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לראות כמה שיותר אנשים (A) מיקום כרגע: חדר שלי להקה אהובה: אליס אין צ'יינס איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: אנערף הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ^ את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן נגיד בזבזנית או חסכנית? גם וגם איפה היית רוצה לגור בארץ? לאדעת יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? דנה איזה צלצול יש לך? A tout le monde - Megadeth הקול הכי יפה ששמעת? סטיילי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אליס אין צ'יינס ושומר מסך? אין אוכל מה זה אוכל בשבילך? כיף כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 3 אתה אוכל רק כשאתה רעב, או גם כשבא לך סתם לנשנש? ב' מה המאכל האהוב עלייך? צ'יפס מה החטיף האהוב עלייך? לאדעת מה הממתק האהוב עלייך? הרבהD: מה הדבר האחרון שאכלת? עוגה אוהב לאכול? כןןןןןןן אתה צמחוני? לא יש לך שעות מסויימות של ארוחות? לא מה הכי בא לך לאכול עכשיו? פיצה אתה שומר כשרות? כן המסעדה האהובה עלייך? מקדונלדס? מי במשפחה שלך מכין אוכל הכי טעים? אמא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: המפ וואנדרפול טונייט של קלפטון מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): ^ מזכיר לך את הילדות: זמר זמר לך ._. גורם לך לבכות: לא יודעת גורם לך לצחוק: ^ גורם לך לרצות לרקוד: ^ מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: ^ שהיית רוצה לכתוב אותו: Love hate love שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אה טוט לה מונד שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? כמה חודשים ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הממ שנפרדנו חח מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא יודעת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא יודעת האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו?

למעלה