חזרה לשגרה....
G gallish New member 16/4/09 #2 ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifאותי זה ריגש.... http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
נ נייטנייט New member 16/4/09 #3 ראיתי את זה לפני כמה דק'../images/Emo13.gif מדהים איך היא שרה.. ריגש אותי לגמרי וצימרר..
ל ל י ד ו ר י New member 16/4/09 #4 ממש מרגש כשהיא התחילה לשיר היתה לי צמרמורת איזה קול מדהיםםםםםםםםםםםם
י יה-יה New member 16/4/09 #5 באמת משהו מיוחד ועוד משהו קטן... כמה שאנחנו מלאים בדעות קדומות. אני נוטה להאמין שהרבה חשבו (רק כשעלתה, לפי המראה וההתנהלות שלה) שזו הולכת להיות נפילה ואולי אפילו משהו לצחוק עליו וכמה שטעיתי (אדבר בשם עצמי). נפלא!
באמת משהו מיוחד ועוד משהו קטן... כמה שאנחנו מלאים בדעות קדומות. אני נוטה להאמין שהרבה חשבו (רק כשעלתה, לפי המראה וההתנהלות שלה) שזו הולכת להיות נפילה ואולי אפילו משהו לצחוק עליו וכמה שטעיתי (אדבר בשם עצמי). נפלא!
ת תאירעות New member 17/4/09 #9 לגמרי! כולנו(או רובנו)נוטים לחשוב על אנשים רק לפי החזות(כמה נורא)והנה גם פה חשבנו שעוד אחת שבאה לעשות צחוק מעצמה....כמה טעינו ובגדול. יש לה קול מעלף!!! חבל על הזמן(לא יודעת אם ראית אז ביוטיוב היו לה 11 מליון(!!!!!)כניסות!!!)
לגמרי! כולנו(או רובנו)נוטים לחשוב על אנשים רק לפי החזות(כמה נורא)והנה גם פה חשבנו שעוד אחת שבאה לעשות צחוק מעצמה....כמה טעינו ובגדול. יש לה קול מעלף!!! חבל על הזמן(לא יודעת אם ראית אז ביוטיוב היו לה 11 מליון(!!!!!)כניסות!!!)
ב ברביוץ New member 16/4/09 #6 ../images/Emo7.gif בחיי - היו לי דמעות בעיניים..... יש כנראה משהו באפרוריות שבה, בחוסר ברק/ חוסר התיפיפות שכנראה מרגש ומדהים כאחד.
../images/Emo7.gif בחיי - היו לי דמעות בעיניים..... יש כנראה משהו באפרוריות שבה, בחוסר ברק/ חוסר התיפיפות שכנראה מרגש ומדהים כאחד.
ח חלב קרמל New member 16/4/09 #7 וואו, שירה כזו תמיד מרגשת אותי ברמות מטורפות. תודה! (מתמוגגת לי כאן )