חופששש

kshoval

New member
עזרה בבגרות בגיאוגרפיה-סינון נושאים,דיי דחוף.

שלום,האם ניתן לסנן נושאים בבגרות בגיאוגרפיה ביחידה של "ארץ ישראל והמזרח התיכון"? ואם כן אילו? אני צריכה 2 נושאים שבטוח יהיו עליהן 2 שאלות (מתוך 7 בנושא ארץ ישאל) בפרק א', ו-2 נושאים שבטוח יהיו עליהן 2 (מתוך 5,בנושא המזרח התיכון) בפרק ב' מה הנושאים הכי קלים שניתן ללמוד שבטוח יהיו??? תודה רבה רבה.

היחפן2010

New member
יחפנות רחוב - ללכת יחפים מחוץ לבית, מה דעתכם?

אני מאוד אוהב ללכת יחף בכל מקום אפשרי: ברחוב, בקניון, בים, בשוק, בתחבורה ציבורית. האם אתם תומכים ברעיון / מתנגדים / אדישים? איך הייתם מגיבים אם הייתם רואים מישהו/י יחף / יחפה ברחוב? למישהו הייתה חוויה דומה ורוצה לחלוק אותה? גם פתחתי ערוץ ב-youtube בו אני מעלה סרטונים של הליכה יחפה ברחבות ת"א: http://www.youtube.com/watch?v=NyVFjWXD538 http://www.youtube.com/watch?v=Y48xpJTev3A&feature...

הדבר הכי נורא שהאנושות ראתה (טוב הגזמה)

שאני רואה אנשים כאלו אני צועק עליהם שישימו נעליים, במיוחד חברים שלי.

asaf105

New member
פעם שנייה בהסטוריה שאני מסכים איתך../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אבל כן זה נכון ברור שבבית, בבריכה, בחוף ים הולכים יחפים אבל לא להגזים אני לא מבין כל כך מה המטרה קודם כל בללכת יחפים אין שום מטרה בזה ודבר שני, כמו שלריסה אמרה זה נכון במיוחד ברחוב הכי מסוכן ללכת יחפים, כשהרגליים נתונות לכל זיהום וסכנה אפשרית מהרחוב בכל זאת, אנחנו הולכים ברחוב, ולא בשדרות הוליווד עם הכוכבים שמטפחים ומנקים כל שנייה

larisa125

New member
אני נגד ../images/Emo13.gif

מהסיבות הבאות: זכוכיות, חיידקים, לכלוך, חרא של כלבים , אנשים שדורכים עליך, הריח של הרגליים שעלול להפריע לאנשים אם הרגליים שלך מסריחות, רגליים מלוכלכות ושחורת זה לא סקסי, יהרוס את הפדיקור וכו'

היחפן2010

New member
איזו תגובת סבתא!!!

אני בטוח שתהיה סבתא למופת!!!! הילדים שלך לא ילכו יחפים גם בחוף הים!

asaf105

New member
חח בגלל זה נועם העבירה את זה ל../images/Emo32.gif../images/Emo6.gif

noam270

New member
אני ממממש שונאת יתושים.

עקץ אותי אחד בכף הרגל, וזה כל כך כואב ומגרד!!!
הצילו. איכסה קיץ. איכסה יתושים. חוווווווווווורף!!! למה נטשת????

larisa125

New member
.....

אצלי בחנות יש מדבקות נגד יתושים, מדביקים אותן על בגדים\בדים\תיקים\רהיטים, והיתושים לא מתקרבים! וזה עולה רק 14.90
*פרסומת סמויה*

noam270

New member
אעאעאעה 92 במתכונת בלשון! ../images/Emo3.gif

השיטת לימוד שמצאתי מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש. ערב לפני הבחינה, יושבים עם הספר וקוראים אותו (את ההוראות וההסברים, לא התרגילים). הולכים לישון, קמים בבוקר, עושים מתכונת, וזהו!
יש לכם מתכונת! **** השכנים שלי העירו אותי בשבע וחצי בבוקר כשתיכננתי להשלים שעות שינה של יומיים. הם התחילו לרתך איזה משהו, והחדר שלי נמצא הכי קרוב.
אעאעעעעעעעעה הם לא מפסיקים!!!!!

noam270

New member
שאלה, מישהו יודע מתי הבגרות בלשון?

זאת אומרת, באיזו שעה?

אווווש

New member
../images/Emo3.gif

ערררב טווב:) חזרתי מקניותת בקניון היה כייף ! חוופפשש !! לי נשאר רק את הבגרות במתמטיקה שזה נחשב מועד א' לכל ההקבצה שלי כי לא הספקנו לסיים את כל החומר !! אז בעיקרון יש לי יותר זמן ללמוד . שיהיה חווופש מוושלםם לכוולם

למעלה