למי יש בעיה? כנראה לך
גם אם לא מדובר בפורום דתי הרי שאתה יכול בבירור לראות את התפלגות עיקר הגולשים והכותבים כאן כיהודים משמאל. ומה לעשות שזה הגיוני לפנות לרוב האוכלוסיה במאמר כולל מבלי לרשום למעלה 'ליהודים בלבד'. אם הדבר היה נעשה לדוגמה בפורום ערבים או פורום נוצרים שם ברור שהפורום לא נועד לקהל יהודי(אפילו אם ישנו) היה מדובר במעשה שלא למקומו ואפילו ציני ביחס למקום בו נכתב, אבל לא כך כאן. ביום בו יוגדר בפורומים שאסורה הפניה ללאום מסויים או שכאן ספציפית הפנייה מחוייבת להיות מכוונת אל כלל האוכלוסיה אז מילא, אך לא כך הדבר. מי ישמע איזו הפרדה גזענית בצעתי- פניתי אל הצד ממנו באתי... באשר לקריאה הזו לשאוף לדמוקרטיה, לשלטון החוק, לשלום, לשמירת הסביבה, לטיפוח התרבות, לטיפוח המורשת ההיסטורית של הארץ מכל הדורות ומכל התקופות, למיגור האלימות, להפסקת זיהום השפה ו"אינגלוזה", להפסקת זיהום רחובותינו ויערותינו, לפיתוח החינוך, לתמיכה בשכבות החלשות, להפסקת התעללות בבעלי חיים, לקבלת מהות המדינה ולשיוויון מלא- אני אכן קורא אותה לכלל האוכלוסיה, אבל בתור יהודי אני מדגיש זאת כלפי אותו לאום ממנו אני מגיע ומכיר ומאמין ביכולתו לכך. אם קיימים עוד אנשים משכבות האוכלוסיה כולה שהיו מוכנים לעשות זאת דיינו, ואני מקווה ומאמין שכך המצב ויש אנשים שמעבירים את הקריאה. החבר'ה מהקן הפלוני של נוער יחד מוזמנים כמה שהם רק רוצים לנהל את דיוניהם בכיף ובפנאן, וזה לא אוסר על אדם שרוצה לשתף דעתו איתם לכתוב 'חייך אחי, אתה יהודי.' אם אכן היו מתנערים מכך כולם ומזדעדעים מהדברים אז הרי שהם היו מסוגלים לכתוב לאותו אדם בהגיון 'לא כאן, אנחנו לא רוצים זאת'(אם כך באמת מוסכם) או לחלופין להתעלם. אתה בחרת לעקוץ. ולי לא הפריע כלל וכלל חיוך סיני זה או אחר כמו העובדה שהפגנת ציניות ואתה ממשיך להפגין את אותה ציניות במסווה של 'מגן על זכותם של הסינים לחייך' אז תמשיך להיתמם ולגנות אותי כשונא זרים, אבל לי יש סך הכל הערכה ואומנה כלפי העם ממנו גדלתי.