חופשה באילת

1mayush

New member
../images/Emo32.gif חופשה באילת

שלוםם חבר'ה אני כמוכם סוגרת י' ועולה ליא' שנה הבאה . רציתי לשאול אתכם, כי בטוח חלק מכם נוסעים לאילת הקיץ . אז ... איזה מלונות באילת, חוץ מהמלון "דליה", מאשרים לינה של נוער במלונם ומה המחירים ??

Under the GUN

New member
../images/Emo31.gif למלונות

אם נוסעים לאילת עם חברים, רק אכסניה.. הכי כיף

Snow fairy

New member
../images/Emo45.gif

אני נוסעת השנה עם חברות לאילת ומלון בכלל לא בא בחשבון, אנחנו ישר מחפשות אכסניות...

../images/Emo31.gif לישון על החוף הכי כיף!! ../images/Emo163.gif

באיזה מאהל כזה. וואי כזה אדיר! ואז בבוקר לקום ולשנרקל או לצלול עם בלונים מי שעשה קורס.. כזה כיף. וואי איך בא לי :(

Under the GUN

New member
../images/Emo31.gif

חשבנו על זה, אבל ידידות שלי מפחדות שיבואו אליהם באמצע הלילה ויאנסו אותן

1mayush

New member
אז איזה אכסניות אתם ממליצים?

שקרובות במרחק הליכה מהקניון והטיילת ומה מציעה כל אכסנייה.

../images/Emo203.gifאנ"א הכי קרוב.

הוא כמעט צמוד לקלאב הוטל ומול מרידיאן [שנייה מהקניון].. זאת אכסנייה במיוחד לבני נוער. וכמובן שיש לך את דליה, והסלע האדום [הכי לא בא בחשבון] ואם תלכי כאילו מכיוון הקניון לקלאב הוטל [לעיר עצמה] תראי שבדרך למעלה יש מלא אכסניות.

1mayush

New member
בכל זאת אני רוצה לשמוע גם על מלונות.

מי שכן הולך.

אני הולכת לקלאב הוטל../images/Emo110.gif

אבל זה בגלל שיש לנו חדר כבר מחברה וזה ואמא שלה חותמת לנו על החדר.. אבל בעיקרון לבית מלון את צריכה אדם מעל גיל 21 שיחתום לך על החדר..

1mayush

New member
זה הבאסה

שצריכים מישהו בן 21 + בשהות במלון לא מספיק להם החתימה של ההורים. ואני לא יודעת מה לעשות \= .. אני רוצה משהו קצת יותר רמה מדליה.. כי זה מלון שהוא 3 כוכבים רק..

כשהייתי באילת עשיתי הליכה עם אמא ובמקרה עברנו

ליד ה"מרינה קלאב", ואמא שלי אמרה לי שזה מלון יחסית זול שהרבה צעירים הולכים אליו... אני לא יודעת כמה הוא טוב, אבל בכל זאת

Snow fairy

New member
הייתי שם עם המשפחה

חרא של מלון בעיקרון, אבל ללכת עם חברים זה מעולה. לא צריך איכות עם חברים, כמה זמן כבר תהיו בחדרים? עם חברים נהנים בכל מקרה...

sky darkens

New member
זה יקר. ^^

אבל אני וחברים שנה שעברו נסענו למקום שקרא לעצמו מלון, והיה כיף של החיים. זה היה באמצע העיר, עם "בריכה" של 10 על 10 מטר, כולל ארוחת בוקר, ואחלה של חדר עם מזגן, מקרר, וטלוויזיה. כל זה 120 שקל ללילה. D: בהצלחה עם החיפשוים.

1mayush

New member
איך קואים למקום ?

יש להם אתר ? טלפון ? ומה המרחק שלו מהקניון?

sky darkens

New member
מרחק מעבר חצייה. XD

אמ, יש להם אתר.. http://www.2eilat.co.il/sites/oasis/ היינו בקומה התחתונה, הכי כיף בארץ, תוך שניה אתה בתוך הבריכה. ^_^

sky darkens

New member
אמ.

התקשרתי הרגע, כי גם אני וחברים רוצים לסוע והוא אמר שזה 150, בלי ארוחת בוקר, אבל שאלתי אותו לגבי אוגוסט. ><

Under the GUN

New member
נצל"ש חשוב [שוב היסטוריה ../images/Emo4.gif]

לי ולידידה שלי יש ויכוח איך נקרא שיטת השלטון של צרפת במדינות צפון אפריקה?

למעלה