סורי שאני מאכזבת אותך, אבל לרוב הילדים ששמו "ריבועים"/"ברזלים"/"קוביות" אמרו X שנים, וזה היה יותר...
U uvxox New member 8/11/05 #32 סורי שאני מאכזבת אותך, אבל לרוב הילדים ששמו "ריבועים"/"ברזלים"/"קוביות" אמרו X שנים, וזה היה יותר...
B Burning Witch New member 7/11/05 #15 מי חולה?../images/Emo109.gif אני! ואני הולכת תכף לעשות בדיקות דם ... שיהיה לי בהצלחה! נ.ב. מי עוד חולה? ומה יש לך?
מי חולה?../images/Emo109.gif אני! ואני הולכת תכף לעשות בדיקות דם ... שיהיה לי בהצלחה! נ.ב. מי עוד חולה? ומה יש לך?
R roni lolipap New member 7/11/05 #17 אני חליתי בשפעת העופות../images/Emo10.gif אני כל היום מקרקרת זה נוראי סתם...אני חליתי בשפעת התלמידים-לימודים עושים לי בחילה,שיעורים עושים לי הקאות,הכתבות עושות לי גרעפסים זה נורא טוף,המחלה הסופית שלי היא שפעת-שיעמום....
אני חליתי בשפעת העופות../images/Emo10.gif אני כל היום מקרקרת זה נוראי סתם...אני חליתי בשפעת התלמידים-לימודים עושים לי בחילה,שיעורים עושים לי הקאות,הכתבות עושות לי גרעפסים זה נורא טוף,המחלה הסופית שלי היא שפעת-שיעמום....
D Dulce Maria13 New member 7/11/05 #21 למישהו יש שירים בברזיליית??? אני היתאהבתי בשירים ברזיליים!! למישהו יש?
S simi kaTan New member 7/11/05 #22 אתם קולטים... מורידים לי עוד חודש אחרי זמן קצר עכשיו אני רק הולך אם הגומיות המעצבנות האלה,שתקועות בין הגשר העליון לתחתון. פחות משנה אני הולך איתו.אני יודע שקשה לכם להאמין ,אבל זאת האמת ומי שלא מאמין לי אז ש... יאמין
אתם קולטים... מורידים לי עוד חודש אחרי זמן קצר עכשיו אני רק הולך אם הגומיות המעצבנות האלה,שתקועות בין הגשר העליון לתחתון. פחות משנה אני הולך איתו.אני יודע שקשה לכם להאמין ,אבל זאת האמת ומי שלא מאמין לי אז ש... יאמין
T The Best Of You New member 7/11/05 #26 אהה נחמד../images/Emo13.gif זה בהחלט תלוי איזה שיניים וחניכיים, לבן דוד שלי זה לקח 4 שנים בערך לך זה פחות משנה..יש הבדל
אהה נחמד../images/Emo13.gif זה בהחלט תלוי איזה שיניים וחניכיים, לבן דוד שלי זה לקח 4 שנים בערך לך זה פחות משנה..יש הבדל
D Dulce Maria13 New member 8/11/05 #28 דייייייייייייי לא רוצה!! אני תקועה עם זה שנתיים שלמות! פחות יום
T The Best Of You New member 8/11/05 #30 שום דבר לא בטוח אמרו לי שנתיים בסוך זה היה שנה וחצי, זה תלוי בשיניים ובחניכיים..