חולה

OzzzzzY

New member
../images/Emo32.gifוואו...YNET אתר תותח...

בטח רובכם כבר מכירים את הכתבות שיש שם...אבל בכל זאת , אני ארשום למען אלו שעוד לא מכירים את הכתבות... מצאתי שם מלא כתבות על רוק , שממש שווה לקרוא.. קישורים: פרוג , זפלין , גיטריסטים ועוד'... שווה הצצה...

ThePiper

New member
מזל טוב, מעניין אם הוא יקרא את זה.

שיהיו לך עוד הרבה שנים דרומיות ומאושרות.

ThE RhythM

New member
../images/Emo20.gifמזל טוב להולדן

ותתחדש על הדיסקים החדשים!
(כן כן, אם אתה לא כותב פה אני עוקב אחריך בפורומים אחרים, זה מה יש:)

noosh

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gifמזל-טוב!!../images/Emo168.gif|

הולדן יקר!!! שתהיה לך שנה מ-א-ו-ש-ר-ת-!!!!!! קח את זושה וג'וניור לטיול בארה"ב, חזרה לשורשים...
אבל באמת, תהנה מהיום הזה ותעשה בו רק את מה שאתה נהנה ממנו!! הרבה מזל טוב ו.... תחזור לפרסם כמה מאמרים מדי פעם, אני מתגעגעת!!

Paranoid Y

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב הולדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

SHABBI THE 3

New member
לא שהם אגדות...אבל בכל זאת

מי יותר טוב ולמה: סלאש בגאנס אנ רוזס או קירק ממטליקה??? אישית אני חושב שסלאש....

חולוני

New member
אולי הפיקסיז מתאחדים!!!!!!!!!!!11

מתוך "מוזיקה-נטו": • פרנק בלאק, מנהיג ה-Pixies, מספר כי הלהקה עדיין נפגשת מדי פעם כדי לנגן יחד והוסיף, כי הוא לא שולל איחוד לצורך סיבוב הופעות. הלהקה התפרקה באופן רשמי ב-1993, לאחר הקלטת 5 אלבומים, ביניהם Doolittle מ-1989, שנבחר ע"י מגזין ה-NME לאלבום מס' 2 בכל הזמנים. בראיון לתחנת הרדיו XFM הבריטית, אמר בלאק: "אני חולם על איחוד של הפיקסיז, אך יש לי חשש רב מכישלון נוסף."

pf7

New member
מסיבת LED ZEPPELIN בטבע

ערבי תרבות מציגים: לילה שכולו led zeppelin פנטזית רוק & רול בטבע השמעות מכל האלבומים, הקרנת סרטים והופעות על גבי מסך ענק. שישי 18/7/03 23:00 ה"בוסתן" צומת בית עובד מערב. פרטים - 064471017

Katarzis

New member
Bluesicבהופעה בחוף דדו בחיפה-חופשי!

מחר - יום ראשון 13/7 בשעה 20:30 להקת הקאוורים Bluesic תקיים הופעה בחוף דדו בחיפה, ההופעה תכלול ביצועים של אגדות רוק כמו לד זפלין, פינק פלויד, דיפ פרפל, הדלתות ועוד! הכניסה חופשית!!! להתראות!

urikoaz

New member
אנחנו נהיה יותר גדולים מהביטלס

נו מה אנשים ? אין יותר תגובות ??? תיכנסו ותתחילו להקשיב לשירים אנחנו הולכים להיות הדבר הגדול ביותר מאז הביטלס, אואזיס ובכלל כולם אז יאללה לפחות תגידו שאתם שמעתם את הדמואים שלנו ראשונים http://uri-eyal.fly.to

למעלה