חולה

Wonder goat

New member
מזלטוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזלטוב ושמחה טוב ומזלטוב ושמחה טוב ומזל טוב ומשחה טוב ומזל טוב ושמחה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

OzzzzzY

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo72.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

ThePiper

New member
אתם יודעים למי עוד יש יומולדת היום?

ללא אחר מאשר ג'ורג' W בוש.

noosh

New member
יווווו תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

היה לי יומולדת ממש טוב, בניגוד לציפיות, ואפילו קיבלתי את הדיסק של זינגלה!!! אז אפשר להסיק מזה שאני די שמחה
תודה רבה לכולכם!!!!!!!!

polris

New member
כרטיסים להופעות?

מי יודע ? איך אפשר לרכוש כרטיסים להופעות בחול. איפה מתפרסמים לוחות זמנים ודומה...

LadyG

New member
ביום חמישי הקרוב 10.7

משדר ערוץ 8 בשעה 21:00 את הסרט "טימוטי לירי - האיש שהדליק את אמריקה". ולמי שהסיקסטיס מעניינים אותו ורוצה לצפות באחד מאייקוני התרבות של שנות ה- 60, כדאי לצפות בתכנית המתארת את האדם, שבית המשפט העליון האמריקאי הגדיר כ"איש המסוכן ביותר בארה"ב". איך הגיע אותו טימוטי לירי, שבמקצועו היה דוקטור לפסיכולוגיה למעמד כפי שהוגדר בזמנו - נביא ה- LSD והגורו של "דור הפרחים". ואולי עם קצת מזל, יש בסרט גם מוסיקה מדליקה.

Chocoholic

New member
הפירסומת לחיתולים - ברח לי... עזרה!

ברח לי שם השיר שעשו לו "קאבר" בפירסומת לחיתולים, עם הגמדים הירוקים ביער... זה שיר שבפזמון הסולן אומר FISHES in the deep blue sea במקום Fish... מכירים? מי שר אותו? לפי הסיגנון אני יכול למקם אותו בין סוף השישים לאמצע השבעים.

Miss CB

New member
../images/Emo49.gif לי!

לפני כמה ימים התחלתי לקרוא את התפסן בשדה השיפון (באנגלית
), הגעתי בנתיים לקטע שהולדן רב עם השותף-לחדר שלו, אחרי שהוא יוצא עם ג'ין ("ג'יין!")... איזה ספר טוב... קיצר, עכשיו אני יכולה להגיד באופן רשמי: הולדן (של הפורום...), יש לך כינוי ממש מגניב. וגם החתימה. זהו! (שרשור
או לא?)

lady blues

New member
../images/Emo39.gifשלום...!../images/Emo39.gif

היי... כבר כמה זמן שאני קוראת בפורום הזה וממש התרשמתי לטובה... סתם רציתי להציג את עצמי (לפי מה שהבנתי בפורום הזה יש מקום רק ללידי אחת...), אני גם מאוד מאוד אוהבת את הלהקת המדוברות פה... ממש יופי של פורום!!! המשיכו כך...!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מקווה שנראה אותך יותר, תמיד יש פה מקום לעוד blues וגם ה Lady הביתית לא תתנגד לעוד אחת, אני בטוח.

למעלה