חוג רישום

tapas tapas

New member
../images/Emo32.gifחוג רישום

אני מחפש חוג רישום בחיפה (בטכניון לא נותנים את הקורס הסמסטר). אולי אתם מכירים "משהוא טוב"? איזה מורה צעיר שמלמד לפי שיטות מודרניות? מישהו שטוב בזה? מורה טוב? וכו... יש כל מיני חוגים באינטרנט אבל חשבתי אולי אתם מכירים משהוא מוצלח.

ogmios

New member
סוג של רעיון

נסה לשאול בכמה פורומים שכנים פה בתפוז. קומיקס נראה כמו מקום טוב לכך (הייתם מאמינים שבתפוז יש פורומים אזוטריים בצורה מגוחכת כמו פורום חמוסים, אבל אין פורום ציור, איור או רישום?)

Serpent Axis

New member
בטח יש פורום אמנות או פורום למעצבים

שאפשר לברר שם. אני מכיר קורסים רק באזור ת"א ורחובות.

ogmios

New member
וואלה.

דווקא פורום אמנות לא חשבתי לחפש. מסתבר שיש אחד כזה כאן. לינק

Serpent Axis

New member
../images/Emo207.gif המלצת סרט

The Illusionist (בעברית "אמן האשליות") סרט מעולה ומומלץ בחום. הקדימון שלו גם מלא בחומר שנותן השראה לעלילות, דמויות והרפתקאות שלמות. אפשר לראות את הקדימון ועוד על הסרט כאן: http://www.theillusionist.com/

לא ראיתי, אבל אם אהבת סרט נוסף שמומלץ

ויש בו התרחשויות דומות הוא Prestige שהוצג בארץ בתור"יוקרה" או "היוקרה" ומספר על ונדטה בין שני קוסמי במה.יש בו אפילו את ניקולה טסלה!

Super Monkey

New member
../images/Emo45.gif שניהם מומלצים בחום!

שניהם סרטים טובים מאוד ואין פלא: בשני הסרטים משתתפים שחקנים נהדרים כמו אדוארד נורטון, כריסטיאן בייל, מייקל קיין וכו... בנוסף "היוקרה" מבויים על ידי נולן (שביים את "באטמן מתחיל"). ונהנה עוד המלצה משלי: "בושם". פשוט סרט מותח, הזוי ומדהים.

tapas tapas

New member
מנצל"ש

מה ההבדל בין NIHAU ל NIHOHIT? הניק שלהם דומה מדי, מבחינתי זה אותו בן אדם כשאני קורא את ההודעות שלהם.

BluePrint

New member
מבלב"ץ

מה ההבדל בין tapas tapas לחצי אלף נצחי? ניק השלהם לא דומה בכלל, אבל מבחינתי זה אותו בן אדם כשאני קורא את ההודעות שלהם.

tapas tapas

New member
וואו

שברת שיא גינס בקבלת היחס הכי גדול בין מה שאתה חושב את עצמך לבין מה שאתה שווה באמת. לא היתה לי כוונה להעליב את NIHAU או את NIHOHIT. מה שאמרתי היה סתם בצחוק, חוץ מהכוונה להעיד שאני לפעמים לא שם לב שאני קורא הודעה של אחד ובעצם זה הודעה של מישהוא אחר. אבל ההודעה שלך היתה מכוונת לזלזל בשני אנשים במכה אחת.

Nihohit

New member
הא?!

כשאני שומע דברים כאלו אני מאוד שמח שהמציאות לא באמת יחסית.

Serpent Axis

New member
אני לא אתיימר לדבר בשמו של

הטיפוס הזה, טפס. אבל העירו פעם על זה שהכינויים שלך ושל Nihau דומים כך שאנשים לא תמיד מצליחים להבדיל בין מי למי. זה קרה לי בהתחלה, בעיקר כי אנחנו רגילים לראות צירוף אותיות מסוים והמוח כבר משלים לבד את החסר. אז מתבלבלים לפעמים. זה כבר לא קורה לי כי אני מסתכל וקורא את כל השם לפני שאני מגיב...

למעלה