חדש

dina101

New member
../images/Emo10.gif

בזמן האחרון אני יושבת יותר מידי על המחשב , ו.. אני רוצה קצת פחות. אז אני בזמן הקרוב לא הכי יהיה פה ,אבל יהיה ..יקרא,אבל לא בטוח יגיב,אבל אני פה ! באמת. לא עוזבת ושום חרא. איך אפשר? :) אז אל תשכחו אותי ...

tal 01

New member
אמממ תראי

תעשי לעצמך סדר יום שחדש..שלפני שתתיישבי מול המחשב, תעשי את כל הדברים שאת רוצה להספיק באותו יום.. ככה ייצא שלא תהיי הרבה במחשב.

dina101

New member
דיברנו על זה פעם ,לא? ../images/Emo2.gif

שהסדר יום שלי .. אף פעם לא יוצא כמו שצריך והכל..
אבל ננסה ,
תודה.:)

לא רוצה את היום הזה!

אוף איזה יום מיותר!! בבוקר הייתי אמורה לקפל כביסה אבל שחכתי ואמא שלי כעסה עליי היא כזאת מעצבנת עד שיש לי זמן לישון וזה היא נותנת לי עבודות בית זה ממש מעצבן! ואחרי זה הלכתי בשתיים לתקשורת מעשית וראינו סרט מפחיד ואני שונאאאאאאאאת סרטים מפחידים אז שעתיים ישבתי כמו לא יודעת מה מנסה להעסיק את עצמי מתה מפחד מהסרטים הדפוקים האלה!!! זה ממש מעצבן!!!! אוף! ועוד בערב יש לי רופא(אני לא ממש חולה זה.. עזבו מסובך.. קשור לזה שאשפזו אותי שנה שעברה לא משנה זה מסובך.) בעעעעעעעעעעעעע!!! לא רוצה את היום הזה!! אני בעד לדלג ישר ליום שישי!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאיזה חוצפנים ערוץ 24!

אמרו במגזין שאיתן עוזב ואמרו "מי יודע אולי גם שאר חברי הלהקה יעזבו"

זה רן לוי..

ככה קוראים לו נכון.? בכ"א זה לא ערוץ 24 שיש לו משהו נגד סינרגיה זה רן לוי.. הייתה גם כתבה בידיעות לפני שסוע או שבועיים עם ראיון איתו ועם זאת שאיתו במגזין ושאלו אותו מי האויב הכי גדול של המויזקה והוא אמר סינרגיה ודיי אסור לי ... אני לא יודעת מה יש לו נגד סינרגיה אבל זה כבר ממש מתחיל לעצבן!! כאילו אתה לא אוהב סבבה אין בעיה אף אחד לא ביקש ממך לפרגן או להגיד מילה טובה אבל לא צריך גם להגיד דברים רעים!!

סינטטית

New member
מה אתם מתעצבנים ממנו

הוא סתם דביל.
והוא יורד על סינרגיה בכל הזדמנות שיש לו..

בסדר אבל זה מעצבן!

כל דבר שיש הוא דוחף את סינרגיה ואומר עליהם דברים רעים זה כבר כאילו בן אדם צא מהסרט שאתה חיי בו!! כל היום סינרגיה זה וסינרגיה זה חלס!! לא אוהב אל תשמע!!! הוא כבר מגזים!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifזה רן לוי המניאק הזה

הוא שונא את סינרגיה זה ברור.. הוא כל הזדמנות שלו קוטל אותם ואומר עליהם דברים מגעילים.. לא צריך בכלל להתייחס אליו..

אז מה?

אולי גם אני אעזוב? תצטרפו אלי?
פשוט חבל להתעצבן על דברים כאלה. שיגידו מה שרוצים.

ערב טוב ../images/Emo13.gif

אני עכשיו אצל ידיד שלי הסנוב הזה
למכירים - זה שצייר לי את הופמן
התנחלתי לו פה על המחשב, וזה כייפ עד מאוד
עוד מעט מקדונלדס יאאמיי
ניר אני עוד זוכרת שאת חייבת לי גלידת פיצוץ עם פצפוצי שוקולד

niro levi

New member
../images/Emo216.gifחחח לרגע לא הבנתי מי זה

ואמרתי שידיד שלך צייר את הופמן.. אבל לא הייתי בטוחה.. רק אחרי שכתבת שאני חייבת לך גלידה הבנתי שזאת את..חח אין בעיות הבטחתי אני יקיים.. כשאני יבוא אני מבטיחה לך שאני יקנה לך..

למעלה