בזמן האחרון אני יושבת יותר מידי על המחשב , ו.. אני רוצה קצת פחות. אז אני בזמן הקרוב לא הכי יהיה פה ,אבל יהיה ..יקרא,אבל לא בטוח יגיב,אבל אני פה ! באמת. לא עוזבת ושום חרא. איך אפשר? אז אל תשכחו אותי ...
אוף איזה יום מיותר!! בבוקר הייתי אמורה לקפל כביסה אבל שחכתי ואמא שלי כעסה עליי היא כזאת מעצבנת עד שיש לי זמן לישון וזה היא נותנת לי עבודות בית זה ממש מעצבן! ואחרי זה הלכתי בשתיים לתקשורת מעשית וראינו סרט מפחיד ואני שונאאאאאאאאת סרטים מפחידים אז שעתיים ישבתי כמו לא יודעת מה מנסה להעסיק את עצמי מתה מפחד מהסרטים הדפוקים האלה!!! זה ממש מעצבן!!!! אוף! ועוד בערב יש לי רופא(אני לא ממש חולה זה.. עזבו מסובך.. קשור לזה שאשפזו אותי שנה שעברה לא משנה זה מסובך.) בעעעעעעעעעעעעע!!! לא רוצה את היום הזה!! אני בעד לדלג ישר ליום שישי!!
ככה קוראים לו נכון.? בכ"א זה לא ערוץ 24 שיש לו משהו נגד סינרגיה זה רן לוי.. הייתה גם כתבה בידיעות לפני שסוע או שבועיים עם ראיון איתו ועם זאת שאיתו במגזין ושאלו אותו מי האויב הכי גדול של המויזקה והוא אמר סינרגיה ודיי אסור לי ... אני לא יודעת מה יש לו נגד סינרגיה אבל זה כבר ממש מתחיל לעצבן!! כאילו אתה לא אוהב סבבה אין בעיה אף אחד לא ביקש ממך לפרגן או להגיד מילה טובה אבל לא צריך גם להגיד דברים רעים!!
כל דבר שיש הוא דוחף את סינרגיה ואומר עליהם דברים רעים זה כבר כאילו בן אדם צא מהסרט שאתה חיי בו!! כל היום סינרגיה זה וסינרגיה זה חלס!! לא אוהב אל תשמע!!! הוא כבר מגזים!
ואמרתי שידיד שלך צייר את הופמן.. אבל לא הייתי בטוחה.. רק אחרי שכתבת שאני חייבת לך גלידה הבנתי שזאת את..חח אין בעיות הבטחתי אני יקיים.. כשאני יבוא אני מבטיחה לך שאני יקנה לך..