חדש

../images/Emo32.gifחדש

לא הגיע הזמן לחדש? ההוא כבר עמוק למטה ולא קופץ. ממחר ישאר לי שנה לנהג חדש, וזה יוצא סה"כ קצת פחות משנתיים. המשך ערב נעים לכולם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo2.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח|צוחק| זה בדיוק מה שאמרתי אתמול ל___ וגם את מה שספיר אמרה..
כי הוא כ"כ...

שלומיתת

New member
בתשלום סמלי.

אנשים ישנים,ותיקים,מהלכים ברחובות סואנים ומסביב התנועה זורמת,גועשת, ממשיכה במרוצתה היום-יומית. אנשים חדשים, מהססים, בונים את חייהם צעד אחר צעד. מביטים בעיניים סקרניות על כל פרט. והתנועה נעצרת, וכל אדם,כל נשמה, נבחנת. ואני בוהה בהם,בעיניים כלות. אני כומשת. נופלת. נשברת. והמיטב שבי נשפך על אדמה חסרת חיים, מתפזר לבלי שוב. מרימה ידיים נואשות כלפי השמיים ששונאים אותי, הם נופלים עלי.הם בוכים עלי. הם סוגרים אותי בתוך בועת זכוכית. וכולם מסתובבים סביב,בוחנים,רואים הכל, לועגים לי. אני מוצג מוזיאוני של ציניות ודממה רועשת. הצבע עלי!הכנס שקל ואפעל! ארקוד, אשיר,אמות למענך! רק תן חיוך אחד קטן ובלתי מורגש.רק תפנה אלי. ואני אבכה, אפילו אם בכיי שקרי. הכנס עוד שקל ואכבה למענך. רק זרוק לעברי עוד פרח. ההצגה לעולם לא תסתיים, רק תשלם.

menori

New member
אמ..לילה טוב../images/Emo29.gif!!

נחתכתי מסכין מש גדולה וחדה.. זה נתפס בצמיד ניטים.. וכמו שאמרתי.. לדעתי..אלוקים מנסה לרמוז לי להפסיק ללבוש אותם ולהפוך למזרחחחחיסטית.. לילה טוב
!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבוקר..

למה אני ערה בשעה זאת?! כי חלמתי חלום ממש ממש רע..

בוקר טוב../images/Emo42.gif

כמעט.. סוף שבוע
היום לימודים מ10-16 עם חלון של שעתיים, ואז הביתה!

למעלה