חדש

אור P

New member
../images/Emo32.gif חדש ../images/Emo3.gif

וואי היה לי יום חייתי... העבודה שהכנתי בספרות - לא ייאמן... העבודה שעשיתי היתה אמורה להיות בונוס של 20 נק' לבוחן קריאה על הספר "מסטול", אבל בגלל שהמורה שלי אהבה את את העבודה (הרצאה, עבודה בקבוצות ועבודה יצירתית) היא פטרה אותנו (אני וחבר) מהבוחן ורשמה לנו עליו 120... זה יום גדול - לא לעשות בוחן ולקבל 120!!! המורה שלי (מחנכת, זאת שנקעה ת'רגל) לא באה, ושמו לנו מורה מחליפה.. סתם, עשינו הורדות ידיים וכאלה מרוב שיעמום - ואני ניצחתי את כווולם! מה איתכם ? מה קורה ?

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo32.gifשלי...

על הבוקר היה לי מבחן במתמטיקה שבקושי הלך לי...
אחר כך שעור ספורט מעייף
, שעה ספרות ואחרי זה היה אמור להיות תנ"ך אבל אצלנו אוהבים לתפוס טרמפים
אז חצי מהכיתה הלכה "לעודד" איזה משחק שהיה, רק שהם שכחו להגיד שזה לא לשכבה שלנו..חח אז חצי שעור הלך אחרי זה המורה ללשון רצתה שאני אשלים את המבחן בהבעה, אז במקום שעתיים אנגלית עשיתי מבחן בספרייה...
: נותנים לך 6 נושאים וצריך לכתוב על אחד מהם חיבור, בסופו של דבר בחרתי בהשקעת משאבים לפיתוח החלל
ודווקא יצא לי איזה 2 וחצי עמודים!לא האמנתי שיהיה לי כל כך הרבה לכתוב... אור- אתה בטוח שאתם לומדים שם בבית ספר שלכם, מידי פעם?! חחח

QueIronia

New member
גם לי יש ../images/Emo32.gif

היה לנו היום 3 (!) שעות של לשון. לפני זה שעתיים כימיה ואחורי זה עוד שעתיים מתמטיקה. הפעם המורה לא נפלה לפח, אבל רק נתקעה בו (מה יש לה שהיא כל פעם מגיעה אליו?). המחכנת שלי חולה (בפעם המאה השנה). ויש לי מבחנים מפה עד להודעה חדשה. גם עכשיו אני אמור ללמוד לגיאומטריה, אבל אין לי סבלנות לדברים המעצבנים האלה. ביי!

אור P

New member
לומדים, לומדים אנחנו...

רק שלפעמים לא... 3 שעות לשון - הלוואי עלי, אחלה מקצוע! כימיה ומתמטיקה זה כבר משהו אחר... יאקקק.

jennifer rox

New member
אחלה מקצוע?!?!

תגיד, אתה חולה?! אני שונאת לשון! אולי לא הבנתי למה התכוונת שאמרת "לשון"... (אם אתה מבין לאן אני חותרת........
)

QueIronia

New member
המקצועות השנואים עליי הם:

מתמטיקה, ספורט (אני פדלעה, אז מה), אנגלית (שנה שעברה היה נסבל, השנה המורה שמנה הזו פשוט עולה לי על העצבים), אזרחות, ערבית (דה!!!!!!!!!!!). המקצועות הנסבלים הם הסטוריה, פיסיקה וכימיה (כן, אני חנון.........). אבל רק בגלל המורים.

jennifer rox

New member
אתה רציני?!

איך אפשר לא להיות טוב בספורט?! זה המקצוע האהוב עליי (חוץ מהיסטוריה, ג"ג, ומדעים) כשהייתי ביסודי...אז עשיתי בקפיצה לרוחק 3.75 ולקחו אותי (ועוד שני ילדים, היחידים מהשכבה) לתחרות אטלתיקה(איך שכותבים את זה?!) אתה זוכר שהייתה תחרות כזאת ביסודי?

QueIronia

New member
זה אתלטיקה

ואפשר, כשכל החיים שלך הספורט היחיד הוא לזפזפ בשלט, להקליד ולפתוח את המקרר (לא שאני דוב, פעם הייתי), אז אתה לא טוב בספורט. חוץ מזה שגם הייתה תקופה שאהבתי ספורט: כשהיה לנו מורה מחליף שלא שם לב כשלא הייתי (ז"א הברזתי) מהשיעור. זה מדהים איך שהמורה של עכשיו שם לב אפילו כשאני מפליץ (...). ביי!

jennifer rox

New member
לפחות שמים לב אליך........

היום שרית אמרה לילדה אחת מהכיתה שלי שביומולדת שלה (של הילדה) היא תחזיר אותה הביתה... היא מתה עליה! ועליי היא לא שמה....אבל כשהיא צריכה אותי היא יכולה להתקשר ולבקש ממני דברים....

jennifer rox

New member
הייתי בכיתה

ה'........ תאמין לי שזה טוב מאוד ......ואפילו יותר מידי...... באיזה כיתה אתה עשית את זה, שאתה מדבר?!

jennifer rox

New member
אחותי......

WELCOME TO THE CLUB!!!!!!! ודרך אגב- אני וחברות שלי פתחנו מועדון של "שונאי בני גורן" (מתמטיקה) אם מישהו לומד עם הספרים של האידיוט הזה..... ושונא את המקצוע הזה.....מוזמן/ת להצטרף!

QueIronia

New member
אני במועדון

"שונאי מחברי ספרי לימוד (בני גורן, אספיס, גבע...)"

RUST¥²°°³

New member
אפשר להצטרף גם למועדון

שונאי ספרי מתמטיקה יואל גבע והאחרים המקצוע הכי שנוא עלי בביצפר זה מתמטיקה אני זבל בזה קיבלתי 20 במבחן הראשון לא צוחק ובמחבן השני קיבלתי 0 חחחח ומחר יש לי מועד ב' בטח גם יכשל לי היה היום מבחן מועד ב' במגמה שלי היה קשה פחות או יותר מקווה שיעבור לפחות אני לא סובל שום מקצוע לימוד שונא את הכול ,שונא ביצפר,שונא לחרוש,שונא ללמוד,שונא לקרוא בקיצור אני וביצפר לא הולך

gal be

New member
אני דווקא מעריכה את האנשים האלו

תחשבו שאם לנו קשה להבין את מה שהם כתבו בספר... כמה גאונים צריך להיות כדי להמציא את הכל!!!!!!! למרות שאני לא בטוחה שהם המציאו את כל התרגילים בספרים שלהם.. הרבה ספרים מעתיקים אחד מהשני תרגלים ומשנים את המספרים, במקרה של גאומטריה הם משנים כמה נתונים!

RUST¥²°°³

New member
אני לא מעריך אנשים שרצו לעשות

את החיים שלנו קשים,ועשו ספרים כאלה קשים

gal be

New member
חח.. אתה לא יודע כמה הם עזרו לך

בלעדי אלה שהמציאו את התרגילים האלה לא היו הרבה דברים בעולם.. גם המחשב והאנטרנט שאתה ואני משתמשים כדי לכתוב את ההודעות בפורום הזה לא היו קיימים בלי הנוסחאות והתרגילים האלה בספרים שאתה שונא.. גם הפורום דרך אגב! אבל אולי יש דרך ללמד בדרך שיהיה יותר קל להבין!

למעלה