חדש

עלק "הסופש הכי כיף בתולדות ההסטוריה"

מחר אולי יהיה כיף
אבל אני כבר לא מצפה לכלום אז... לא יודעת... על חברים... יה רייט.. חברים זאת רק סדרת טלויזיה וגם היא נגמרת..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאני היחידה שהרגישה את הרעידת אדמ

+ה?! זה היה ממש חזק! הדלת רעדה והכיסא שלי ממש זז אני מזה רועדת!

מה? למה כולם הרגישו ואני לא? עוד הייתי בחוץ..

הייתי בדרך מהמסעדה לקניון עם חברים וולא הרגשתי 5 דקות אח"כ התקשרו להגיד לנו שהיה ואם אנחנו בסדר חח

niro levi

New member
../images/Emo216.gifתגיד תודה שלא הרגשת..

אני גם לא הרגשתי וטוב שכך.. פעמים קודמות שהרגשתי רעידת אדמה היו לי יוטים וכל 5 דק' הייתי קופצת ומתחילה לצעוק שיש רעידת אדמה.. ופה לא הרגישו את 2 ברעידות אדמה שהיו השבוע..

נראה לי שגם הרגשתי משו!

ישבתי בסרט בקולנוע ופתאום כאילו הרגשתי מן רטט לא ברור כזה ברגליים, ובדקתי את הפלאפון אבל הוא לא צלצל ולא כלום! אולי הרגשתי את הרעידה?:-*

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמה מגניב?!

כולם אומרים שזה היה מגניב מה מגניב בזה! עשה לי סחרחורת והפחיד אותי לאללה שמעתי את כל הבית שלי בערך זז כולל המקררXD

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifזה לא היה מפחיד../images/Emo12.gif

פה לפחות.. סתם הכיסא זז קצת בצורה מוזרה ומגניבה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלא יודעת מה איתך אני מפחדת

במיוחד אחרי שהייתה כבר רעידת אדמה השבוע זה אומר משוו לא?

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifבסדר זה ברור שיהיה בקרוב

משהו רציני יותר. אבל לפחד לא יעזור, בטח יתחילו עכשיו להכין את הציבור לזה ויהיה בסדר. או שכולנו נמות ואז בכלל יהיה מגניב
סתם וזה..

גם אני הרגשתי!!

זה היה אתמול ואני הייתי במיטה שלי וזה פתאום אני מרגישה את המיטה שלי זזה!! מה זה נבהלתי!! הלכתי לחדר של הורים שלי לא יודעת למה כי פחדתי.. וזה הם חשבו שבגלל שאני חולה אני בטח חלמתי או משהו וזה.. ואני לא חלמתי!! בבוקר קמתי לפני כמה דקות ואני שומעת שהייתה אתמול רעידת אדמה!!! מפחיד!!! הרגשתי את הרעידת אדמה!!=S חחח זה קצת מוזר כי ישר הסתכלתי על המונרה שלי והיא לא זזה! אז לא חשבתי שזה רעידת אדמה!!

בוקר טוב!../images/Emo9.gif

מרגישה יותר טוב!! ואחרי הרעידת אדמה אתמול שהרגשתי ושהודיעו לי בבוקר שמה שהרגשתי הייתה רעידת אדמה.. חח זה היה מוזר.(מי שרוצה לדעת בפירוט מה קרה הגבתי לאחת ההודעות למטה..=]) אמ.. שיהיה לכולם יומנעים!!

למעלה