טפטייייייייים! טלויזיה או קולנוע?
W w QueenסSn New member 1/5/07 #39 טלויזיה אלא אם זה הסינמה סיטי או האימקס.. בצפר או שביתה? (מענין מה יענו :/)
D dompi doo New member 1/5/07 #43 בצפר../images/Emo80.gif שביתה זה משעמם.. וחוץ מיזה בבצפר שלי יש לי בקושי 3 שיעורים ביום.. כלב או חתול?
בצפר../images/Emo80.gif שביתה זה משעמם.. וחוץ מיזה בבצפר שלי יש לי בקושי 3 שיעורים ביום.. כלב או חתול?
ק קימוש הממוש New member 1/5/07 #52 מתמטיקה! לא שיש לי בעיה עם אנגלית... אני דוברת אנגלית... אבל המורה פשוט סטומה!!! היא מתייחסת רק לילדים שלא יודעים אנגלית ולאחרים היא רק נותנת עונשים..... וחוץ מזה מתמטיקה זה מקצוע ממש קל! אז... IPOD או MP3?
מתמטיקה! לא שיש לי בעיה עם אנגלית... אני דוברת אנגלית... אבל המורה פשוט סטומה!!! היא מתייחסת רק לילדים שלא יודעים אנגלית ולאחרים היא רק נותנת עונשים..... וחוץ מזה מתמטיקה זה מקצוע ממש קל! אז... IPOD או MP3?
S shirarditi New member 1/5/07 #62 ../images/Emo108.gifאנגלית../images/Emo99.gif צבע שיער-בלונדיני או ג'ינג'י? [אני אישית ג'ינג'י ]
R RaindropsOnRoses New member 1/5/07 #67 אמ.עובד ולומד?../images/Emo129.gif אני שונאת את הצופים. XP אמ.מים~ עין גדי או אקווה נובה?
M Miss T B New member 1/5/07 #69 אקווה נובה../images/Emo80.gif../images/Emo170.gif סימס עונות או סימס חיי לילה?
S shirarditi New member 2/5/07 #72 ../images/Emo108.gifהביחרה קשה, אבל... חיי לילהP: רולרבליידס או גלגליות?
M Miss T B New member 2/5/07 #78 קשה, קשה...../images/Emo80.gif../images/Emo170.gif עגיל בטבור... פסיכולוגיה או הוראה?
S shirarditi New member 2/5/07 #80 ../images/Emo108.gifפסיכולוגיה, הוראה זה מקצוע עם משכורת קטנה מידייD: בשיער-תלתלים או חלק?