חדש לשבוע חדש.

Thessalian

New member
מכריזה על מבצע גיוס: "סופת טייפון!"

טוב, אני יודעת שזה לא נורא קשור למשחקי תפקידים, אבל זה די קשור לעתיד שלי בהם. אני עוברת דירה בעוד שבועיים (אמאלה!!! שבועיים זה ממש כלום זמן!!!), וצריכה להעביר חלק ניכר מהדברים שבחדר בבית הוריי למקום בטוח יותר, ששמו "הדירה החדשה שלי". ובכן, הבעיה היחידה שנתקלתי בה עד כה היא חוסר המקום המשווע שיש באוטו שלי, אשר אינו מאפשר העברה מינימלית של חלק מהדברים. כאן נכנס מבצע הגיוס "סופת טייפון" לעניין. למישהו יש אוטו בגודל סביר וכוח להגיע עד אליי בשביל לעזור מתישהו בסופ"ש של 29-30 באוקטובר?
עזרה תוערך ותתוגמל בשוקולד. מבטיחה
ביצה לשעבר, סדוקה כי נפל עליה עציץ.

poohandme

New member
חידה על FINAL FANTASY

ניסיתי בפורום חידות ולא הצליח לי...אף אחד לא הצליח לפתור... אז חשבתי שאולי פה יכולים לעזור לי... מישהו יודע את התשובה לשאלה הבאה?: Which character (in one of the Final Fantasy games) realised he had not much time left in life and wanted to destroy life and everything in it? תודה!

Nihau

New member
לא זכור לי עוד מישהו חוץ מKUJA

אבל אני לא סיימתי את 4 ועדיין לא שיחקתי את 5 ו6 עד הסוף אולי הכוונה היא לאולטימסיה מ8 אבל לא נראה לי.

DDN

New member
אל תתפסי אותי במילה.

אבל סביר שאוכל לעמוד לרשותך. מה שכן, הודעה זו תשורשר ברגע שאמצע לה מקום מתאים.

Thessalian

New member
אותך אני דווקא צריכה בשביל דבר אחר

זוכר את הקטע עם המחשב האידיוט שלי? אז זה.

DDN

New member
../images/Emo32.gif חדש לשבוע חדש.

הכל כדי לדחוף את העוף הישן למטה. נא שרשרו הודעות שאינו קשורות למשחקי תפקידים לכאן! (הודעות מזל טוב והודעות שמתייחסות להודעת המנהל או לתחרות מקומן בשרשורים שלהן)

למעלה