חדש להשבוע

../images/Emo73.gifאטרקציות וטיולים בצפון (גליל עליון)

אנחנו מתכננים לנסוע לסופ"ש בשובע הבא (יש שוברים של חב"ר שצריך לנצל עד לסוף החודש
) יש המלצות לאטרקציות ומסלולים קצרים שמתאימים לתקופה הזאת של השנה ל-2 קטנטנים-גדולים בני 2.5

אוצה

New member
אוקיי, אז ההמלצות שלי הן

מסלולים קצרים ונחמדים: שמורת תל דן, שמורת הבניאס. שתיהן ניתן להיעזר ברכב אחד. שמורת נחל חצבאני, נחל עיון (ממטולה למפל התנור) צריך 2 מכוניות. כל המסלולים הללו קלים להליכה לקטנים. אגמון החולה- לא ממש טיול אבל עישו עדיין רואים מלא ציפורים נודדות. מקסים בעונה זו. בגליל- גן הפסלים ליד קיבוץ יפתח. אם בא לכם- צוק מנרה (קצת מוקדם להם מידי לטעמי). הילדים הולכים או במנשא? כי אם תרצי אוכל להמליץ על מסלולים יותר ארוכים.

אוצה

New member
סתומה שכמותי. המלצתי לך בדיוק בכיוון ההפוך.

אז באצבע הגליל- ממליצה על מסלול חמוד בנחל שרך- בצת. או שמתחילים בחניון בנחל שרך ומשאירים רכב שני בחניון ליד המפעל בקיבוץ אילון. או שעם רכב אחד פשוט יורדים מקיבוץ אילון לנחל הולכים עד למערה (צריך פנסים) וחוזרים. אתם יכולים לטייל במונופורט ולרדת לנחל כזיב מצד שני (חניון גורן, או להשאיר שם רכ בולהתחיל ממצפה הילה) (אבל צריך לברר מהיכן כי הייתה שם שריפה לא מזמן). אפשר לטייל בהר מירון- שביל פיסגה (מסלול מעגלי מקסים). נחל עמוד (גם מסלול מעגלי, אם כי יש טיפוס בסוף). לגבי מקומות לינה- צטערת אבל שם אין לי ניסיון. אבל אולי- תרצו ללון אצל משפחתו של גלעד שליט במצפה הילה?

הכל שאלה של מזג האויר...

אם יהיה כמו השבוע אז סבבה הם שניהם הולכים ברגל בלי בעיהמסלולים של עד ~2.5 קילומטר יש לך גם המלצות על מקומות סגורים?

אוצה

New member
מה עם מתחם קנדה במטולה? אני אישית

לא אוהבת אבל אם יורד גשם זו אופציה. בכלל אם מטפטף- אתם בכל זאת יכולים לטייל קצת בחוץ. אם מבול- ברור שלא.

גם אני לא אוהבת-יקר וסתמי

אולי כאשר הם יהיו גדולים יותר ונוכל ללכת להחליק על הקרח

וגם אם יש המלצה על אחד מהקיבוצים הבאים:

משגב עם מנרה שניר כפר סאלד גדות גונן אמיעד קדרים פרוד מורן יחיעם אילון גם מבחינת החדרים עצמם וגם מבחינת אטרקציות בקיבוץ (פינת חי, מחלבה)

בוליפלג

New member
גונן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היינו והיה מוי מוצלח
בינות החדרים אפשר להתרוצץ, מאוד פורח ומושקע שם. יש גם שעשועים חביב. ארוחת הבוקר מאוד הפתיעה אותנו, כשחשבנו שאנחנו בדרך לעוד ארוחה של קיבוץ..והיא כאמור לא הייתה 'שכזו'. החדרים מאוד נחמדים, וכוללים ג'קוזי. הקטנה מאאאאד נהנתה ממנו. יש פינת חי לא אטרקטיבית בכלל - אבל נגיד שאפשר להסריח שם עם כמה עיזים
מחלבה - לא בדקנו. היינו בתקופה חורפית יותר וחיפשנו מקומות בילוי סגורים.

סבבה../images/Emo45.gif

נשמע אחלה למרות שג'קוזי אני בספק שיהיה בחדר כי אנחנו עם שוברים של שירוחן ומקבלים חדר סטנדרטי באילו מקומות בילוי סגורים ביליתם? רוצה ופציות בקנה במקרה שניפול על סופ"ש חורפי

בוליפלג

New member
כמותכם - היינו דרך שירוחן../images/Emo70.gifתבדקי את זה../images/Emo88.gif

תאמיני לי שאנ'לא זוכרת?
... אני זוכרת שהיינו במוזיאון המרציפן - קצת מביך לקרוא לזה מוזיאון... תכננו עוד כמה מקומות, אבל רוני נרדמה, והייתה גם יחסית קטנה, אז ויתרנו ונסענו היישר הביתה... מה שכן, בדרך לצפון ביקרנו בפינת החי 'לגעת בחיות' של גבעת חיים איחוד (אני יודעת שהייתם שם).

בקיבוץ יראון יש גם פינת חי

מאוד נחמדה . אין לי מושג על החדרים אבל תבררי שמעתי מחברים שמאוד נחמד.

ר ע נ נ ה

New member
המלצות שלי

בדרך לשם ובדרך חזרה אפשר לעצור במקומות מעניינים - הרי חייביים לעשות הפסקה עם הקטנים. שני מקומות זה "מוזיאון המרציפן", בכפר תבור ושביל הפרות בבית לחם הגלילית. לגביי לינה, אנחנו לא התלהבנו ממנרה המחיר היה גבוה ביחס לתמורה. בכפר סאלד היה טוב וגם בגדות למרות שגדות היה קצת בסיסי אבל עם חברים זה נחמד כי יש דשא ואפשר לשבת בחוץ עם הילדים. בכלל במחשבה שניה אני הייתי מעדיפה מקומות כמו עמיאד גדות או מחניים כי הם קורבים יותר לראש פינה ותמיד אפשר לקפוץ לארוחת ערב, לסופר או סתם להסתובבות בעיר העתיקה.

הזמנהלאירוח בפורום בנות ללא אם

בנות, אמהוֹת, בנות שחושבות על אימהוּת בבוא היום, ולא מעלות על דעתן איך יוכלו לעשות את זה ללא תמיכת אימן, שימו לב
: ב-3.12 תתארח אצלנו בפורום ליאורה כסיף-ויסברג, עובדת סוציאלית קלינית, מטפלת ותומכת בנשים ובאימהות ללא אימהות,לאירוח בנושא של אמהוּת ללא אמהוֹת. האירוח פתוח לשאלות, למחשבות ולהתמודדויות של נשים אשר איבדו את אימן, או אינן בקשר עם האם ויתמקד בנושאים: מורכבות האימהוּת ללא אמהוֹת בשלבים השונים: התלבטויות/חששות מהריון ללא אמא, כניסה להיריון, היריון, לידה, תחילת האימהוּת, וכמובן בנושא הסבתא החסרה. שרשור האירוח כבר פתוח, אתן מוזמנות! ותודה להנהלת הפורום על האישור לפרסום הודעה זו.

בני בגין מגיע לתפוז../images/Emo43.gifאנשים

לראשונה מאז הכריז על חזרתו לחיים הפוליטיים, מחר בשעה 8:00 בבוקר, יתארח ח"כ לשעבר בני בגין בפורום מפלגת הליכוד וישיב לשאלות שלכם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=291&MessageId=124383367
בין השעות 16:30-17:30 מחר, יתארח ח"כ מיכאל איתן בפורום שלו, וישיב על שאלות הגולשים לקראת הפריימריז הקרבים בליכוד. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2055&MessageId=124386458

למעלה