חדש ורענן...!

הדר 1992

New member
אה שיורקים כשרואים חתולים שחורים?

חח כשאני רואה חתולה שחורה אני פשוט לא מסתכלת עליה.. כי יש לה עיניים מפחידות S: פעם קפצה עליי ב-2 בלילה חתולהההה אבאאאאאאא$##$%# ומה זה האמונה הזאת לשבור מראה
אני מה שנאי יודעת שלהסתכל במראה שבורה זה לא טוב חחח ועל לעבור מתחת לסולם אף פעם לא שמעתי על זה... בקשר למה זה?

את לא מכירה אמונות תפלות חח?

טוב זה לרוב אמונה של נוצרים. יש את האמונה שאם את שוברת מראה יש לך מזל רע לשבע שנים
יש גם את הקטע של אסור אסור לדרוך על סדקים כי אז יישבר לאמא שלך הגב.חחחח שטויות אני יודעת. יש קמעות שמאמינים שיכולים להביא מזל טוב,כמו פרסה הפוכה ותלתן עם 4 עלים. ועלק עיניים של חתולים שחורים מושלמות

הדר 1992

New member
לאא העינייםם שלהם מפחידותת צהובותת@%$#%

אני פוחדת מזה :( במקום לירוק (כי זה מגעיל לדעתי,אני מאוד לא אוהבת לירוק :\) אני פשוט לא מסתכלת למרות שלפעמים יוצא לי להסתכל עליהן ואני רואה איך הם עם העיניים הצהובות שלהם מסתכלים עלייייי אאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואיזה אמונות מוזרותתתתתתת חחחחחחח

הם כמו פומות קטנות../images/Emo99.gif

במיוחד בלילה
בלילה הם מחליפים את הצורה(לא יודעת איך קוראים לזה) של העיניים,ובמקום צורה של ירח הוא נהיה עגול יותר שיתאים לראייה בלילה,והם נראים כל כך חמודים
תנסי פעם אחת לתפוס חתול שחור בלילה

שירי116

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo12.gif

חח איזה צבע עיניים היה לה? אם זה כי העיניים נצצו בלילה אז ככה זה לכל החתולים ^^ אני אוהבתת עיניים של חתולים... לחתולה שלי יש עיניים ירוקות ולחתול שחורות ^.^ והיה לי גם עוד חתול עם עיניים ירוקות... אבל הכל יפה להם לדעתי... זו חיה מושלמת כל כך אררר

שירי116

New member
../images/Emo28.gifמקסים :)

הוא כל כך חינני *_* ויפה ומתוקי ^^ בא לי להחזיק אותו ^^

הדר 1992

New member
מזל טוב מאמי :)

מהמעט שאני פה יצא לי לראות כמה אתה עושה עבודה מדהימה

barak97

New member
../images/Emo49.gif

אתה עושה עבודה מעולה! וגם ממש מומחה לנושאי הפיג'מות!
בהמשך הניהול!

למעלה