חדש ורענן...!

הדר 1992

New member
לא אתה פשוט כנס ודחוף חחח

אני אחת ששונאת כלבים!כי בעייני רובם הם מכוערים!!!!!!!!!!!!! תשאל את החברים הכי קרובים שלי וזה מה שהם יענו לך אפילו חח וחוצמזה שאני גם פוחדת מהם >< אבל שלך למרות שהוא כלב שחור הוא אחד היפים!!! הוא כזה מאמייי *_* בן כמה הוא?חח איך קוראים לו?XD

CrazyPenguin

New member
אוי ../images/Emo4.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

"למרות שהוא שחור"
המשפט הזה מזעזע אותי.... לא יודעת מה איתכם

CrazyPenguin

New member
לא קשור גזענות../images/Emo191.gif|פינגווין|

רוב האנשים לא אוהבים כלבים/חתולים שחורים... זה לא אומר שהם גזענים, אולי דווקא יש להם כבוד לאנשים שחורים וזה מתבטא רק בבעלי חיים (בד"כ זה ככה) אני לא יודעת למה, ולא מעניין אותי למה.. אבל שיתקנו את זה.

הדר 1992

New member
מה עובר עליכם???חחחחחחח

חס וחלילה אני לא גזענית! אפילו יש לי חברות מכל העדות,גרוזינית,אתיופית,רוסיה וכל אלהה חחח שחור ביגלל שיש כלבים שחורים שהם לא יפים...אצלנו בשכונה יש מלא כלבים שחורים שהם מכוערים כאלה..ענקים ומכוערים ואני שונאת כלבים ביגלל משו שקרה לי בעבר.. *בוכה* זה משהו שקורה מהעבר וזה נשאר ככה =\ אבל בזכות בנדודה שלי אני התחלתי פחות לפחד מלכבים ולאהוב אותם >< כי יש לו כלב יפהפיה!!!! יש כלבים שהם מכוערים ומגעילים [לא משנה הצבע] אבל מהכלבים שהעלו פה הם ממש יפים אל תוציאו אותי גזענית או משו כזה..זו ביכלל לא הכוונה שלי! וואי חפרתי =\

CrazyPenguin

New member
כל אחד ומה שהוא חושב../images/Emo191.gif|פינגווין|

אבל זה עצוב שבמכלאות יש עשרות חתולים וכלבים שחורים... כי אף אחד לא רוצה אותם? אבל בתכלס? הם הכי יפים

הדר 1992

New member
לפני 3-4 שנים היה לי מקרה מאוד מפחיד,וזה קרה

עם כלב..ביגלל זה יש לי מין "שנאה" כזאת לכלבים... אני מצטערת אם פגעתי,לא התכוונתי לפגוע.. רק כשאני חושבת על המקרה הזה אני מקבלת צמרמורת =\ איזה יום חרא היה לי באותו יום....
סליחה בכל מקרה.

שירי116

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif

לי יש חתול שחור... אני מתהעליו
ולא מבינה איך אנשים בלי תאקט אומרים טפו טפו טפו לידו או משהו... מזמן לא עשו את זה אבל גם כשעשו זה די מעליב :\ זו אמונה תפלה מפגרת... וגם בכלל חתול שחור זה כ"כ יפה
(וגם כלב
) אבל יש לי גם חתולה שהיא טריקלרית... חח גם היא מהממת ^^

CrazyPenguin

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

היה לי חתול אפור לבן עם מצולע על האף
ואמא שלי שנאה אותו
עכשיו היא מצטערת על זה שהיא מסרה אותו, אבל בעיה שלה
היא תחייה עם מצפון לשארית חייה! אוי החתולים השחורים בצער בעלי חיים כלכך מתוקים!!! הם מתלטפים כלכך

שירי116

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo13.gif

ראיתי אותו, את שמת תמונה כאן שלו לא? הוא מתוקי!! ^.^ לפחות יש לך את החתולים מצער בעלי חיים :) שנקווה שהם ימצאו בית חעחע ^.^ חתולים

יש את האלה שחושבים שחתולים שחורים

מביאים מזל רע,אמונה תפלה כמו לשבור מראה או לעבור מתחת לסולם

למעלה