ומאז אני מחפש אותו
א א פרסקי New member 26/6/07 #14 felka../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif אתה לא יכול להתחמק עכשיו יש כבר יותר מ 2 איזה שעה מתאים? 22:00 או לפני
felka../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif אתה לא יכול להתחמק עכשיו יש כבר יותר מ 2 איזה שעה מתאים? 22:00 או לפני
א א פרסקי New member 26/6/07 #25 את האמת לא להיפך הגעתה מהדבלין בהרצליה עד לדבלין ברחובות לא אשכח לך את זה
B Bubble Girl 27 New member 26/6/07 #31 חברים סמנו עליי X אני הולכת לישון כי אני גמורה! ביטלתי פגישה עם לקוח לטובת הדאבלין אבל אני לא מחזיקה מעמד! עמכם הסליחה!!!
חברים סמנו עליי X אני הולכת לישון כי אני גמורה! ביטלתי פגישה עם לקוח לטובת הדאבלין אבל אני לא מחזיקה מעמד! עמכם הסליחה!!!
א א פרסקי New member 27/6/07 #33 אז ככה ../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif החלטנו דאבלין הרצליה 22:00 אנו נהיה שם אם מתחשק למישהו שפשוט יגיע
אז ככה ../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif החלטנו דאבלין הרצליה 22:00 אנו נהיה שם אם מתחשק למישהו שפשוט יגיע
B Bubble Girl 27 New member 27/6/07 #35 תודה מותק גם לך../images/Emo1.gif../images/Emo95.gif לל"ט ותבלוווווו
F felka New member 27/6/07 #39 חזרנו!!!! היה אחלה ... הייתה מוזיקה חיי ... בירה ץץ ברנדי והרבה ילדים בגיל חצ'קונים. אבל חברי א פרסקי לא נתן לי דקה לנשום מרוב הצחוקים... כיף לצאת. מקווה שגם אתם פעם תבואו.
חזרנו!!!! היה אחלה ... הייתה מוזיקה חיי ... בירה ץץ ברנדי והרבה ילדים בגיל חצ'קונים. אבל חברי א פרסקי לא נתן לי דקה לנשום מרוב הצחוקים... כיף לצאת. מקווה שגם אתם פעם תבואו.
א א פרסקי New member 27/6/07 #42 בוקר טוב גם אני נהנתי אתמול היה אחלה אביב הגיטריסט ניגן יפה המתופף גם ( לא זוכר את שמו) תודה felka על ערב מקסים
בוקר טוב גם אני נהנתי אתמול היה אחלה אביב הגיטריסט ניגן יפה המתופף גם ( לא זוכר את שמו) תודה felka על ערב מקסים
א א פרסקי New member 28/6/07 #51 ../images/Emo140.gif רק בריאות את האמת אני הגעתי חולה לדאבלין ואתמול גם לא הרגשתי טוב רק היום מרגיש התאוששות במצב היתה חולשה בכל הגוף כבר הרבה יותר טוב עכשיו
../images/Emo140.gif רק בריאות את האמת אני הגעתי חולה לדאבלין ואתמול גם לא הרגשתי טוב רק היום מרגיש התאוששות במצב היתה חולשה בכל הגוף כבר הרבה יותר טוב עכשיו
נ נעה שבדרך New member 28/6/07 #53 לכל החולים - תרגישו טוב!(באבל וא פרסקי)|רופאה תהיו בריאים שנוכל לארגן עוד יציאה כי אני מתה לבוא ...