תודה רבה לכולם!
ע עופרי קוצי New member 23/8/04 #46 ../images/Emo9.gifמותקקק רק רציתי להגיד לכל מי שפגשתי והכרתי שהייתם סופר חמודים! וא]ילו שהייתי שם לבד גרמתם לי להרגיש ממש בנוח. יום טוב ... או בעצם לילה טוב
../images/Emo9.gifמותקקק רק רציתי להגיד לכל מי שפגשתי והכרתי שהייתם סופר חמודים! וא]ילו שהייתי שם לבד גרמתם לי להרגיש ממש בנוח. יום טוב ... או בעצם לילה טוב
י ירדן והדיסקו New member 24/8/04 #47 עופרי!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif יווווווווו כפרה עלייך איזה כיף שסוף סוף את כותבת פה! ברוכה הבאה לפורום, ואני מקווה שתהני!
עופרי!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif יווווווווו כפרה עלייך איזה כיף שסוף סוף את כותבת פה! ברוכה הבאה לפורום, ואני מקווה שתהני!
ע עופרי קוצי New member 25/8/04 #54 תודה רבה בובה! ../images/Emo25.gif סוף סוף יצא לי גם לראות אותך!!!! ואני כ"כ שמחה!!! את מותק מותק מותק!
תודה רבה בובה! ../images/Emo25.gif סוף סוף יצא לי גם לראות אותך!!!! ואני כ"כ שמחה!!! את מותק מותק מותק!
E efratushke New member 21/8/04 #20 ישששש!!! חדשים!!!!!! היי! מה שלומך ביום מבורך זה? הכל טוב?! יופיייייייי!!! היי אני אפרת נעים מאוד וברוכה הבאה! והרבה כסף אני מאחלת לך! כמו שמור אומרת: "בעזרת השם!" תבדלי לחיים ארוכים!!!!!! (עם הרבה כסף )
ישששש!!! חדשים!!!!!! היי! מה שלומך ביום מבורך זה? הכל טוב?! יופיייייייי!!! היי אני אפרת נעים מאוד וברוכה הבאה! והרבה כסף אני מאחלת לך! כמו שמור אומרת: "בעזרת השם!" תבדלי לחיים ארוכים!!!!!! (עם הרבה כסף )