חגיגי

הופעה של כוורת -

הופעה של פליטי כוורת וגזוז + מסיבה עברית - דני סנדרסון , גידי גוב , אלון אולארציק , אפרים שמיר ומזי כהן. שירים של כוורת וגזוז ולאחר מסיבה עברית - שתיה חינם כל הארוע (בירה , יין , קוקטליים ,שתיה קלה ועוד). הארוע יתקיים ביום שישי ה- 10/9 במתחם תחנת הרכבת התורכית בכפר יהושע (עמק יזרעאל ליד יוקנעם) 22:30 - תחילת הופעה 01:00 - מסיבה עברית מחיר כרטיס מוזל - עד לתאריך 24/8 - 100 שח מחיר כרטיס - 120 שח מספר טלפון להזמנות וברורים - 064742562 068823260

EdEn and NiCkY

New member
אוי הפורום ניהיה ממש יבש ../images/Emo9.gif

כולם נעלמו.... תגידו יש כאן מישהו שהולך שבוע הבא לטיול דרך המתנס בעירו לשלושה ימים לחוף דוגית בטבריה?

Bassיסט

New member
חברה הופעה

ביום חמישי הבא 26/8/04 עזובי הקיר מופיעים בגמר תחרות להקות צעירות במועדון בית הנוער ברעננה!!!! כל מי שמגיע יכול להצביע !!!!!! כולם מגיעים ומצביעים !!!! למה? כי אני מופיע איתם ואנחנו עושים קאבר לשוב הדיסקו כאן עשינו חזרות יצא מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אני בתפקיד אייל) קיצר מי שיכול בבקשה שיבוא ושיצביע זה נורא חשוב

irenar

New member
שלום לכולם!

יאוו אני לא מאמינה שלא חשבתי עד עכשיו שאין פורום על הדורבנים. \ובכן, עכשיו הגעתי לשלמות טוטאלית!!!! קוראים לי אירנה ואני ממש אוהבת לשמוע ללהקה הכי שמחה שיש הד-ו-ר-ב-נ-י-ם! תודה ולהתראות=]

../images/Emo140.gif שלום לכווולם!

שלום שלום! אני חדשה פה. קוראים לי עופרי... טוב אני מניחה שהבנתם את זה מהכינוי. אני ממש ממש אוהבת את הדורבנים כבר די הרבה זמן. אני גם רשומה למאמ"ה אז עכשיו החלטתי להצטרף גם לפורום מכיוון שיש מחר את המפגש ואני לא מכירה אף אחד...
*וכלם ביחד "אווווווווווווווו"*
*לא יודעת למה שמתי תמנון הוא סתם נראה אומלל כזה...מסכן) חוץ מירדנוש!
ממממ.. זהו... צ'או צ'או

irenar

New member
ש-לום! מישהו מוכן בטובו

להסביר לי מה זה המפגש הזה, איפה ומתי הוא מתקיים והאם העובדה שנרשמתי למא"מה הזה עוזרת לי? תודה רבה מראש=]

עדנונית

New member
לכולםםםם

אני מקווה שתהנו במפגש היום תחזרו עם תמונות אני נפרדת מכם לשלושה ימים יוצאת לטיול אז בה ביי לכם

הנערה1

New member
נפתחה קומונה למוסיקה...

אוהבים מוסיקה? כן, גם אני... לכן פתחתי קומונה למוסיקה שבה אפשר לדבר על כל מה שקשור למוסיקה. ואני אשמח אם תבואו ותבקרו בקומונה שלי ותחוו דעה על הקומונה וכתבו שם מה שבא לכם בכל ההקשרים על מוסיקה. הכתובת לקומונה שלי היא: www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=2512

../images/Emo79.gifלא!

אבל אני מחר נוסעת למחנה של שלושה ימים בפארק הירדן, מחנה כזה של המועצה שלנו... אני אפרד ממכם בערב!

1Reebok

New member
שלום אירנה! ../images/Emo13.gif

עכשיו אני מכיר אירינה אירנה וארינה. זה הולך לעשות לי חיים קשים

InFecTeD LOVER

New member
אוקיי.....

המפגש מחר!!!! בגני התערוכה בתל אביב.... ואם נרשמת, את יכולה ללכת....

וולקאם עופרי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

גמני אהייה מחר במפגש שזה מה שמזכיר לי לחזור ולהתכונן כי אנחנו נוסעות עוד מעט לתל אביב
ואני אחזור יום שני... אמממממ... אז ביי כולם וניפגש מחר...
(איזה נחמד להגיד את זה... חחח.. סופסוף אפשר להגיד "מחר"
)

למעלה