חגיגי לסופ"ש

BUTTY האחת

New member
../images/Emo7.gifפיגוע בהילטון טאבה המון פצועים

לפחות 20 הרוגים בנתיים כנראה רובם ישראלים 10 הקומות קרסו הרבה לכודים בהריסות אסון אסון גדול

חייבת ../images/Emo53.gif

אני בשלבי סיום של אלבום מעוצב לדוגמא במטרה לעבוד עם צלם. עד לפני 3 שבועות הציעו לי עבודה זמנית בקידום מכירות מדבר לדבר לחשו לי שהביג בוס רוצה להציע לי משרה מלאה וקבועה בהנהלת חשבונות (מה שאף פעם לא התעסקתי ופחות עיניין אותי). אני יודעת שזה הצעה שאף 1 לאד לא היה מפספס, אבל אני יודעת שאם אני אסכים אני אתאכזב מעצמי שבסופו של דבר אני לא אעסוק במשהו (שזה האלבום) שהשקעתי בו את מירב זמני וכספי. אז מה לדעתכן עדיף? לעסוק במשהו שפחות מעניין אותי ולדעת שבסוף החודש נכנס כסף לחשבון או לעסוק במשהו שאני מאוד אוהבת ולא לדעת איך אני אגמור את החודש??? חשוב לציין שלפני זה לא עבדתי שנתיים (חוץ מבייביסיטר שממנו הייתי מרוויחה 800 ש"ח בחודש)

הדור

New member
מי יכולהה לברך היום בבקר??? כל

כל הסבירו- בקשו-אבל הישראלי הרי יודע יותר טוב!!! כל כך חבל שהאילתיים אל סגרו את המעבר לחלוטין!!

../images/Emo24.gif תודה בנות

על העצות החמות! שיהיה לכן בוקר מקסים
מלא בהפתעות מתוקות! ולפורום כולו המשיכו לעלות חיוך כל פעם מחדש

pizi33

New member
עמית שלי לעבודה היה אמור לרדת לסיני

אבל הידידה שנסעה בערב החג לא ביקשה ממנו להצטרף, אז אני מקווה שהוא נשאר במרכז והוא שמח עכשיו.

BUTTY האחת

New member
הנה הבוקר הגיעה ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ויום חדש התחיל אבל כלום לא נראה ורוד יותר ושיהיה לנו סוף שהוע רגוע עד כמה שאפשר

חולפת2

New member
לולי יקירה,תמיד זה כייף ללכת עם

החלומות,ואם אפשר גם לחיות אותם-מה טוב.אם את יכולה מבחינה כלכלית לעסוק במה שכייף לך-בלי לדאוג יותר מדי למפלס הכסף בבנק-נפלא,הייתי אומרת לך-לכי על זה.אבל,אם האופציה היא להגיע למצב שאת מסופקת מעצם העיסוק שלך,אבל בלי שקל בכיס-על זה את תתני את התשובה. העיקר שלא תחיי בתחושה של החמצה. שיהיה לך בהצלחה עם כל החלטה שתקבלי!

pizi33

New member
מסכימה עם חולפת

אני נמצאת עכשיו בצומת דומה, אחרי עבודה של 3 שנים אצל 2 מעסיקים שונים בתחום שממש ממש לא עושה טוב לנשמה שלי אני מנסה לבדוק האם אני יכולה להתפרנס מהאומנות שלי או חייבת להשאר תקועה בעבודה משרדית (8 - 5) בגלל השכר לא רע בכלל.

זה מאוד תלוי ..

אם את גרה אצל ההורים והם יכולים לממן אותך - אז תלכי על התחום שהכי מעניין אותך. (לפחות תקציבי לו תקופת ניסיון של שנה). אני אישית הייתי בוחרת את האופציה של העבודה הקבועה ובשעות הערב / שבתות הייתי מעצבת אלבומים. מה שלא תבחרי - שיהיה לך בהצלחה

sharonit3

New member
לדעתי,../images/Emo140.gif

המצב הכלכלי היום לא משהו באופן כללי. מצטרפת לדעה שזה מאוד תלוי במצבך האישי והכלכלי. אני חושבת דווקא שכדאי ללכת על הנהלת החשבונות ושתהיה לך הכנסה נאה. תמיד תוכלי לעבוד בעיצוב האלבומים גם אחר הצהריים או כמשרה נוספת אם לך עיסוקים נוספים או זאטוטים שמתרוצצים לך בין הרגליים, כמוני. בכל אופן, אני בטוחה שתשכילי למצוא את דרך המלך
הטובה ביותר עבורך. בהצלחה. שרון

למעלה