חברתי

Kitty of Bodom

New member
אני לא יודעת אם שמתם לב

אבל אני רושמת פה כבר הרבה פחות, פשוט בזמן האחרון התחילו לנו כל המתכונות והבגרויות אז אני לא אוכל לכתוב פה הרבה, אבל אני עדיין אעדכן ואגיב כמה שאני אוכל [=

xD Shir

New member
יש לי מוזה!

אולי כל אחד יעשה בבאנד את איך שהוא נראה במציאות ונעשה שירשור כזה של כולם? מה אתם חושבים?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifבהצלחה לך..D:

*רצה במעגלים* עוד יומיים בגרות בכימיה..TT אני כל כך חייה בהכחשה שיומיים זה המון זמן.. *נתקעת בקיר* *מתה* [לא זאת לא נטיה אובדנית
]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifנכון..><

כימיה זה מקצוע שולט כל כך.. והמקצוע היחיד שאני ממשיכה לאהוב גם אם אני לא ממש מצליחה בו..XD אבל בגרות זה מלחיץ..@@

flint15

New member
למה אצלנו אין כימיה../images/Emo35.gif

רק פיסיקה מזורגגת!!!!!!!!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifסיימתי עם זה..2#%@#^$@^@$^2

אין כימיה יותר השנה..XD

ווינגז

New member
מובן ומקובל

יש פה לא מעט אנשים בתקופת בגרויות, וברור לחלוטין לעצב את סדר העדיפויות לפיהן. בהצלחה
אם כבר - איך היה בבגרות בתנ"ך, למי שעשה?

Kitty of Bodom

New member
תןדה כולם ^^

וואי אתם לא מאמינים איזה לחץ!! הייתה לי כבר בגרות במטמתיקה ויום שלישי בגרות בתולדות האומנות, ובגרות בהסטוריה עוד שבוע ארגגגגגג!!!! not cool \=

זה אומר שכולנו נמצא נורא יפים וחמודים../images/Emo8.gif

ניסיתי פעם לעשות את זה, וכשסיימתי אמרתי לעצמי: כן בטח הייתי מתה...

xD Shir

New member
נו נכון

בגלל זה זה יהיה מגניב
כולנו נשוויץ כמה חמודים ויפים אנחנוxD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifשאלה..00""

איפה אתם עושים את הדמויות האלה של הבאנד..0.0?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifאתמול גיליתי כמה אנשים יכולים לעצבן

והלכתי לישון ממש עצבנית... אח של חברה שלי ביקש ממני עזרה, שאני אביא לו כסף לסין שלו בערך 60K עכשיו ממש לא איכפת לי לתרום לו כסף אם הוא צריך אותו. אז אמרתי סבבה, ומאז הוא לא עזב אותי כל הערב!!!!!!!! שלח לי וויספרס והזמנות לצ'אטים וכל שנייה "בואי לFM אני צריך כסף" וזה כל כך מעצבן!!! במיוחד שהייתי באמצע PQ בלודי. וואו זה היה אחד הדברים המעצבנים ביותר. הנלכתי ובסוף הבאתי לו את הכסף והוא אפילו תודה לא אמר..=\ כלכך מעצבן!!!!!!!! [לא בגלל הכסף, בגלל ההתנהגות..><]

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif חברתי../images/Emo28.gif

מוקדש באהבה לכל מי שיודע על מה מדובר (ויעל לא מגניבה, כח השלוש, בוהו. פה יש כח השתיים, זה שווה פי מיליון, כי גם יש לנו את אותו השם!
) הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - רק לפה. אם השרשור לא קופץ - מסר אלינו יפתור את העניין.

למעלה