חברי הפורום!

igonnakillu

New member
טוב...

-שם: אווה -גיל: 15...בעזרת השם בגיל 16 אני אקנה אופנוע ... חעחעחע -תאריך לידה: 24.1.89 -תחביבים:..כרגיל..;) -עיסוק: ?...כאילו לימודים... -מסנג'ר: [email protected] -אייסיקיו:אין..
-אימייל:[email protected]

טוב גמני..

-שם: נוֹמי -גיל: 19++++ -תאריך לידה: 7.12 -תחביבים: שירה ציור מוזיקה כתיבה סרטים וכו -עיסוק: בין מחשבים למוסיקה נגיד -מסנג'ר: לעע -אייסיקיו: 307610636 -אימייל: בהמשך.. חח (פרטיות אעלק)

סוזן50020

New member
My turn...

גיל: 20 ת"ל : 10.09.84 תחביבים: לצייר, ללכת לבילויים עיסוק: בצבא מסנג'ר: קודם נכיר באייסי ורק אח"כ מביאה מסן אייסיקיו: 179682734

red mosquito

New member
שלי... ../images/Emo8.gif

-שם:עינבר -גיל: 16 (בקרוב) -תאריך לידה:1.12.88 -תחביבים: גאנז אנד רוסס. -עיסוק: מנסרת ארנבים. -אייסיקיו:169054127 תבלו. יום נעים

painapple

New member
../images/Emo79.gif

יו לא הייתי פה מלא זמן
-שם: ענבר -גיל: 18 -תאריך לידה: 4.8.1986 -תחביבים: אוריגמי וגיטרה -עיסוק: מחכה לצבא -מסנג'ר: לא עובד זמנית [email protected] -אייסיקיו: לא עובד זמנית
אז אני לא זוכרת תמספר בע"פ. -אימייל: כמו המסנג'ר.

לונה..

New member
הא

גם אני הייתי אמורה להתגייס בדצמבר, אבל המנוולים החליטו לדחות אותו. קיצר, יש לי עוד ים זמן
רוצה להתחלף?

painapple

New member
אממ..

אני מתגייסת עם 2 מהחברות הכי טובות שלי, אז אני אוותר

B a r r B e e

New member
שלי...

-שם: בר -גיל: עוד מעט 16 -תאריך לידה: 28/12/88 -תחביבים: לשיר לרקוד לשחק (על במה כן?!?!!) לצאת לצחוק ולעשות שטויות -עיסוק: תלמידה... -מסנג'ר: אין -אייסיקיו: 307422688 -אימייל: [email protected]

pinoki

New member
אנייייייייייייייייי

שם
ח~נ~י גיל
20 ו8 חודשיים. תאריך לידה
17/2/84 תחביבים
ואיי... יש הרבה.. בעיקר מוזיקה ומחשבים.. עיסוק
כרגע עובדת כפקידה אבל שואפת ליותר.. מסנג'ר ואי מייל
[email protected] איסקיו
173571777 מוזמנים להתחבר אלי :) הא ותמונה

¥EleVatioN¥

New member
חני איזה כוסייייית ^^ ../images/Emo129.gif

סיפרתי לך שכששלחת לי את התמונה במסנג'ר אבא שלי חיפש משו להדפיס והוא הדפיס בענק את התמונה שלך?

pinoki

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif

אז יש לך עכשיו פוסטר שלי ליד הפוסטר של אנג'לינה

למעלה