חברה מה המצב?

Bassיסט

New member
בעיקרון אם תחפשי טוב...

תוכלי למצוא פה בפורום תמונות שלי עם הדורבנים מהמפגש פורום בחופש... אבל כשאני יחזור הביתה אני יעלה בשבילך אחת מ"פעם"

Bassיסט

New member
תודה ירדנוש

כשאני יגיע הביתה (יום חמישי או שבוע הבא) אני יפרסם תמונה של הבס האקוסטי במיוחד בשבילך. וואי אין לך מושג איך זה לנגן עליה את רוד טריפין של הרד הוט צ`ילי פפרס. וואו

Bassיסט

New member
לא הבנתי...

מה על בס לא וקלאסית כן? השיר רוד טריפין? הבס שונה מאוד ממה שהגיטרה עושה... ניגנו את זה פעם חבר שלי ואני בהופעה ויצא מדהים! ונכון, הרד הוט שולטים!

כן, את רוד טריפין

כי אני לא בסיסטית, אני בקושי גיטריסטית. אני שרה...חחחחחחח אבל זה עלוב לומר "אני שרה את "רוד טריפין"" כי את זה כל אחד יכול

Bassיסט

New member
זה לא מדויק

כי לא כל אחד יכול לשיר... אני לא, את שרה מקצועי? יענו ברצינות..?

...אני כבר מרגישה שאני טוחנת את

סיפור ה"קריירת שירה שנקטעה בגלל מחלת גרון" יותר מידי, אבל בעיקרון זה מה שקרה. לעומת זאת, אני בתהליכי חזרה לשיר שוב. מצאתי מורה נחמדה מהאיזור, וברגע שיהיה לי מספיק זמן לנשום אני אבקר אצלה כמה פעמים כדי להשיב את הקול שלי בחזרה למוטב

"שעלת"

שלפי השם אפשר להבין- שיעולים. אבל גם אחרי שזה עבר (זאת מחלה של משהו כמו 3 חודשים) זה דיי פגע במיתרי הקול שלי וב"כושר" הקולי שלי. אבל עכשיו שאני שרה אני כבר מרגישה שהקול שלי פחות נשמע כמו צפרדע דרוסה, וגם יש לי כאילו יותר מקום בגרון לשיר בלי כל הליחה שהייתה שם וזה מרגיש לי יותר חלק בגרון.

Bassיסט

New member
נו אז יאללה....

תתחילי לקחת שיעורים ויאללה לארוויזיון חחחחחחח או לפחות לאיזה להקה טובה ככה...

Bassיסט

New member
ירדנוש!!!!!!

הבטחתי לך אז הנה... הגיטרה הבס אקוסטי של איבנז שלי...

למעלה