חברה דבר נורא

Bassיסט

New member
../images/Emo32.gif חברה דבר נורא

אוליי אני לא צריך לפרסם בפורום אבל רציתי שתדעו בכל אופן כי רובכם מכירים אותי יחסית ממש טוב אבל בוא נאמר שאני כבר לא מאמין באהבה!!! היא רק מאכזבת.. מי שרוצה לדעת פרטים ושזה בכלל מעניין אותו אני באי סי קיו (שבור וכואב)

Peach 17

New member
היי רון...../images/Emo70.gif

אל תיהיה מאוכז מאהבה! זה לא נורא, אני מניחה שזה משהו טרי, אז תקח את הזמן לחשוב ולהרגע ואפילו לפני שתרגיש תגיע לך אהבה חדשה.. אם אתה רוצה לדבר אני באיסיקיו 128073249, פשוט אין לי את שלך...

urmel

New member
הזמן הוא אחלה תרופה

ואני אומר זאת מנסיון! לוקח זמן עד שהכל עובר ורק דע לך שמאוד טוב לדבר על זה שה נותן הרגשה ממש טובה לפעמים! מקווה לטוב בשבילך! תיהיה חזק!! :)

Bassיסט

New member
תודה חברה

תודה שאתם פה בשבילי (אני מרגיש כמו מרכז תמיכה) אבל חשוב לי שתדעו שאני מעריך את זה מאוד. אתם לא יודעים כמה עצוב לי ומחר יש לי הופעה שאני לא יודע איך להיות בה. לפעמים הפרידות האלה עם כל כמה שאנשים אומרים שזה רק טוב , ושזה אוליי לא נועד להיות זה זה רק הורס לפחות תחג זה הרס לי אם לא את כל השנה בכל אופן תודה אנשים אין כמוכם

עדנונית

New member
רון!?כן? חח סורי לא יודעת ממש את שמ

ך וגם אין לי את האיי סי שלך אבל הבנתי שקרה משהו עם אהבה ושתידע שלכל דבר יש סוף בסופו של דבר וגם עם הסוף קשה ידוע שלכל סוף יש התחלה אז נכון יהיו לך כמה ימים קשים או שבועות אבל אני מבטיחה לך וחותמת לך שתבוא אחת ותר יפה יותר מקסימה ועם המון אהבה שתידע שהיא האחת ואיתה תתחתן ותביא ילדים.... ויש המון דגיגיות בים ואתה תדוג את המיוחדת! ואם יש לך הופעה מחר ואתה בדיכי תחשוב על זה שנכון האישה שאהבת כבר לא איתך אבל אבל אבל הדבר שאתה אוהב אתה עושה ואתה עכשיו לא תתן גם לדבר שאתה אוהב להירס אז נכון שזה קשה אבל שים לרגע אחד את הכל בצד ותחשוב על המוזיקה

אחי...עצה? אופטימיזם...

אני אחד מהאנשים שהכי לא צריכים להאמין באהבה. אבל ממש בכלל לא... אבל אני יודעת שכהכי קשה וכואב, אחרי שעוברים את זה יכול להיות הכי שמח וטוב... אל תתייאש, תמיד תהיה אופטימי! "תן חיוך-הכול לטובה"! אם קרה משהו- כנראה שזה לטובה- מי יודע לאן החיים יקחו אותך? מי יודע איזה אנשים תזכה להכיר? אל תתייאש!

עדנונית

New member
נכון כל דבר הוא לטובה!!!

ירדן חחח בהתחלה שקראתי את ההודעה שלך אז אני כזה קוראת ורואה כתוב "אני אחד" ואז כזה אני אומרת לעצמי מההה עוד בן אדם שחשבתי שהוא ממין כזה והוא מין אחר הבהלת אותי לרגע ועוד מי מדברת האחת שקיבלה בלשון 58 חחחח ועוד בכלל כל שניה חברות שלי מתקנות אותי במספרים אז קיצר זה אחת ולא אחד

כתמונית

New member
רון!!!

קודם כל לשם שינוי יש הצדקה לאיחור שלי... ( הייתי יומיים בשפיים.. טוב לא המקום..) בכל מקרה רק שתדע שאהבה יכול להיות דבר כ"כ דו פרצופי!!! וכמו שעוד כמה אנשים אמרו פה - יש כ"כ הרבה דגיגיות ששוות את האהבה שלך אליהן יותר מכאלה שישברו לך את הלב אז תתעודד! תזכור שהחיים הם כל הזמן גל - יורדים לנקודה מסוימת ומשם אפשר רק לעלות ובסוף תגלה שהכל לטובה! :) בכל מקרה אם עדיין בא לך לדבר על זה (למרות שאני דיי בטוחה שכבר נמאס לך!) אתה יודע איפה למצוא אותי :)

Bassיסט

New member
חברה דבר ראשון....

תודה רבה על התמיכה שלכם אין כמוכם דבר שני לא יודע מה להגיד לכם הסיפור הוא ממש מורכב והוא לא אמור היה להיסתיים אבל הוא הסתיים (סיפור ארוך מצטער על הבילבול) בכל אופן בקשר להרבה דגיגות לא יודע כמה זה נכון כי תכלס היה ממש טוב גם מבחינתה וגם מבחינת ההורים המעולים שלה! אניבספק גדול מאוד אם אני אמצא דבר כזה ומשפחה כזאת כי זה היה ממש מושלם!!!

למעלה