חבורה שכזו...

Devils Delusion

New member
כנסו לכאןןןןןןןןןןןןןןןןן

נתחיל כאילו נושא חדש כאן אבל עדיין כולנו נרד על שני אוקיי? כי זה יהיה הרבה יותר נוח לכולנו חוץ משני אבל זה לא קשור

בנימה אופטימית זאת ../images/Emo58.gif

סליחה שאני פותחת שרשור- חחחח אלמוג נכון אני מצחיקה
אל תצפו להבין כן.... פורום אביב גפן אימפריה
בכל מקרה ביסלי שנגע ברגליים שלי זה קודש אתן צריכות לזכור את זה כל החיים... וחוצמיזה.... סנטה קלאוס שעושה הו הו הו פאק ניצן פעם ראשונה בחיים שהצחקת אותי- תשאלי את שיר כמה צחקתי מזה ו... עולם רוקנרולי
תעשו לי טובה.. עכשיו בחזרה לעניינינו אלמוג ואביב פעם הבאה שאני במקרה עוברת פה ורואה הודעה שיש בה את צירוף האותיות ש + י אני עושה לכם פה כזאת שואה תזהרו...... ודרך אגב... קיבלתי הזהרה אחרונה מהמנהל של הפורום אז אסור לי לדבר לא יפה
אז אני לא יכולה לכתוב יותר בפורום הזה אז שתיהיה לכם שבת שלום (יום שני?) ו.. זהו לכו לישון כבר קופות |קוף||בעיטה|

Devils Delusion

New member
טוב הפורום הזה נהיה רציני

או שיורדים על ניצן או שיורדים על שני אבל לא דברים יותר מידי קשים

B lac K R os E

New member
טוב עכשיו רציני...

בהתחלה היה סבבה יופי ירדתן עליי ממש אבל ממש לא נעלבתי אבל דיי זה נהיה כבר רציני ... ואתן ממש מסוגלות להגיד כאן דברים נוראיים.. ואני מכירה אתכן יותר מידי טוב.. אז כדאי שנפסיק את זה כאן... וחלאס זה באמת כבר נמאס... לא נעלבתי או משהו כזה אבל זה היה בכיון עוד קצת וזה כבר היה מאוד מעליב.. אז אני מפסיקה את זה לפני שמשהו קורה... וכאילו אביב.. את לא רוצה שירדו עליך אז אל תרדי על אחרים... ואלמוג ושי אל תלכו אחרי כל משפט שהיא מוציאה מהפה.. ועכשיו אני מדברת רציני... כאילו כבר הגעתן לרמות שלא לפורום.. לעזאזל זה פורום כל בנאדם בעולם הזה יכול להכנס לכאן ולקרוא כל מה שאנחנו אומרות... מילא זה היה רק לנו.. אבל.. ברצינות.. בואו נפסיק את זה כאן...

S h A b i T

New member
אהה.. שני מכירה אותנו טוב ואומרת

שאנחנו מסוגלות להגיד דברים נוראיים? כנראה שאנחנו נגררות אחרי מישי... לא בסדר מצידינו צודקת מאה אחוז מעכשיו נשתדל מאוד שלא לרדת לרמה שלך ובאמת אבל באמת שלא איכפת לי שכולם רואים ואני , אם עוד לא הספקת להכיר אותי, (או שאת מכירה אותי טוב לפי מה שאת אומרת) לא הולכת אחרי אף אחד
יש לי את הדרך שלי מי שטוב לו איך שאני סבבה, ומי שלא, שיתמודד אני מקווה שעכשיו את מכירה אותי קצת יותר טוב.

B lac K R os E

New member
איזה תגובה מטומטמת...

אני דיברתי רציני.. את יכולה קצת להיות רצינית.. ודיי אתן כבר מגזימות ברידות שלכן...

S h A b i T

New member
תסתמי כבר עם הרצינית שלך

מה את חושבת שאני צוחקת פה ? אני רושמת מה שאני מרגישה אוי לא כולם יראו איך אני יחיה עם עצמי בידיעה שכולם יודעים מה אני חושבת עליך

B lac K R os E

New member
אני כבר לא יודעת מה את מרגישה כלפיי

ואני ממש לא רוצה שנדבר על זה בפורום... נמאס לי מהפורום הזה... והמנהל פה ישן חורפ... לעזאזל תראה מה הולך פה.... אני עפתי מהפורום הזה ביי

S h A b i T

New member
הוא רואה הכל

פשוט עכשיו שהכל עליך את מרגישה כמה שכואב הא? פתאום את רוצה שיפסיקו לקלל אותך ? אני לא רומזת או אומרת שכאב לי .. במיוחד שזה בא ממך .. באמת שאת אפילו לא הצלחת לעצבן אותי .. דווקא שיששעת אותי מאוד.. בהתחשב בעובדה שאני אוהבת לריב עם אנשים .. אגב, אני לא מרגישה כלפיך כלום.. אני לא בקטע של בנות
אני בקטע של מכוערים (חחח ניצ..
)

S h A b i T

New member
חח מה לילה טוב ?!?!?

שתשאר פה !!!! שיייי עד שבאתתתתתתת חחח נווו אה.. וזה כבר לא מצחיק ... אם זה היה בא ממישו אחר אולי זה היה מצחיק אותי

מה מה מה

אלמוג מראה סימני אהבה.. אליי? אני בשוק (או שלא.. הממ..) טוב אלמוג מה בדיוק לא מצחיק אותך? (שאני אדע להגיד אותו הרבה הרבה הרבה פעמים) בלופ

Devils Delusion

New member
חההההה

שי מוזהרת היא יותר מידי גסה בשביל ראש העין את מורידה את הערך שלנו זה אסור שתהיה לנו פרחה בראש העין

למעלה