זמן תרבות

SummerNightCity

New member
לא אוהבת ../images/Emo122.gif

פעם הייתי רואה מלא מלא בתקופת המירוץ לאתמול
, ואז הייתי רואה גם מכושפות, ככה זה בחיים, אפקט הפחד, ועוד כל מיני.

elena20

New member
אני ממליצה על דיסקים

של קלי קלרקסון breakaway דיסק מעולה,קול מדהים!!! הדיסק האחרון של בקסטריט בויז never gone דיסק מדהים וכל מילה נוספת מיותרת!!!

JULI4561

New member
אני ממליצה על -

הסרט "הארי פוט וגביע האש" - סרט ממש יפה,איכותי וכ'ו

purple rain2

New member
אני ממש רוצה לראות אותו

[ראיתי את שלושת הסרטים הקודמים וקראתי את כל הספרים- עכשיו התחלתי את השישי
] רק כל החברים שלי מתנגדים בתוקף לסרט הזה

JULI4561

New member
אולי מתנגדים כי הוא שונה מהאחרים

אבל הסרט פשוט מהמם

Sahar 11

New member
אממ

אוקי לפני כמה ימים ראיתי את הסרט "צ'רלי בממלכת השוקולד". בטח אתם אומרים סרט ילדותי, קיטשי וכו', אז כן- הוא באמת קיטשי אבל אני חייבת להגיד שממש אהבתי אותו
כל התפאורה שם של ממלכת השוקולד ממש יפה מעבר לכל דמיון ואי אפשר להתעלם מהשחקן ג'וני דפ [
] שבלעדיו הסרט לא היה מה שהוא. לאוהבי סרטים קיטשים לא רציניים מומלץ
עוד המלצה שלי היא אלבום האוספים שהוציא לאחרונה אמינם "Curtain Call: The Hits" לא נראה לי שיש כאן חובבי היפ הופ וראפ אבל אם יש אז בהחלט ממולץ
באלבום הזה הוא באמת הכניס את כל השירים הכי הכי וגם בנוסף יש אודיו של הופעה חיה שלו עם אלטון ג'ון של השיר 'stan'. שווה קנייה

purple rain2

New member
צ'רלי ../images/Emo99.gif

מסכימה עם כל מילה לגבי התפאורה. למרות שבטח הרוב שם זה גרפיקה

SummerNightCity

New member
ג'וני ../images/Emo99.gif.

היה כזה במקרה ראיתי טלויזיה
, ופתאום נפלתי על השער התשיעי, וכאילו מה שהכי מצחיק שיש לנו את הסרט הזה, אבל אף פעם אין לי כח לראות אותו, וכל פעם שהוא בטלויזיה אני צופה בקביעות
.

purple rain2

New member
טוב אז גם אני רוצה על דיסק ../images/Emo3.gif

דיסק האוסף של אלניס מוריסט- פשוט שווה!
וגם הדיסק האקוסטי

אמליץ על דיסק.

לא מכירה את חברי הפורום, ואולי זה לא הסגנון שלכם אבל אפרת גוש. מומלץ מאוד מאוד מאוד 3>

MeetLofe

New member
טוב גם לי יש כמה המלצות

אוקיי "סיפורי נרניה"-סרט מדהים! "חלון סודי"-סרט מדהים וג'וני אעאעאע%#$%$#% להקות אפשר להמליץ?:) לא יודע אם זה הסגנון שלכם פה אבל ניחא:p The Used Jimmy Eat World YellowCard 3 Doors Down Papa Roach BlindSide אממ טלויזיה? מכושפות כמובן אפקט הפחד ב18 לחודש מתחיל איידול 5 בסטאר וורלד ואממ זהו לא יודע:)

למעלה