זוגי

../images/Emo32.gif זוגי ../images/Emo23.gif ../images/Emo101.gif

תגידו לי מזל טוב :) היום יש לי חודש עם החבר המושלם שלי
ובשינוי מצב רוח קיצוני, הוא לא בא היום!!!!!1111111 שמישהו יכניס לו כאפה כבר. [הרחבה על הסיפור תבוא אם מישהי תבקש]. ליל"ט

william beckett

New member
you are not alone...

גם שלי לא הגיע אתמול ולא יצא לנו להיפגש בכלל>< לשניהם צריך להרביץ מכות רצחP:

והסיפור בהרחבה: ../images/Emo101.gif

אתמול [שבת] היה לנו חודש וביחד ותיכננו הרבה זמן מראש שהוא יבוא. ביום שישי ב-2 לפנות בוקר בערך דיברתי איתו והיה סגור ב-100% שהוא בא והכל ובלהבלהבלה. אני לא אחפור על כמה רצתי ממקום למקום כדי לקנות לו מתנה לחודש. בקיצור, יום שבת בבוקר מגיע. קמתי באיזה 10 והתחלתי להתארגן בלהבלהבלה, הלכתי לחברה שלי ושם חיכו לי עוד 2 חברות שלי והתארגנו כולנו. אחרי שהרצנו צחוקים וכאלה, אני קולטת שכבר רבע ל-2 כמעט והוא היה אמור להגיע ב-12 וחצי בערך. אז התקשרתי אליו והפלאפון היה מכובה. אחרי 5 דקות התקשרתי שוב והוא ענה ואמר שהוא בביה"ח עם חבר שלו ושהוא עוד לא יצא בכלל ושאין מי שיהיה עם חבר שלו ואם אמא של חבר שלו תגיע בחצי שעה הקרובה הוא ישר ייסע אליי ושהוא ייתקשר להודיע לי. עוברת עוד שעה וחצי בערך והאידיוט לא התקשר. אז התקשרתי אליו והוא אמר שכנראה הוא לא יבוא ובשלב הזה כבר התעצבנתי כי כבר היה כמעט 4 ואני יושבת כמו סתומה ומחכה לו מהבוקר כאילו אין לי מה לעשות בחיים. קיצר, ממש התעצבנתי עליו בפלאפון וכששאלתי אותו למה הוא לא התקשר להגיד לי אז מה הוא אומר? "ברח לי מהראש." איך זה יכול לברוח לך מהראש?! איך?! למה הוא היה חייב להפוך לכזה אידיוט פתאום?! זה רק עיצבן אותי עוד יותר ובאיזשהו שלב בשיחה שתקתי כמה שניות אז הוא אמר לי: "אני אתקשר עוד כמה דקות, טוב?" אז אמרתי: "טוב ביי" וניתקתי. והוא לא התקשר!!!!11111111111111 עד עכשיו! איףףףףףף בא לי להכניס לו כזאת כאפה! אני מבינה שחבר שלו בביה"ח והכל ובגלל זה הוא לא בא אבל למה לא להתקשר?! נו אז מה אם אין לך שיחות? תשיג שיחה! יואוווווווווווווווווו! ועכשיו אין לי מושג מה לעשות. הצעות מישהו?

william beckett

New member
תקשיבי

בנים תמיד היו עם דפוק לי היה סיפור יותר גרוע שחבר לא נפגש איתי לחודש הוא העדיף ללמוד ללמוד כן ללמוד! אז לא נפגשנו...,וגם זה הי כמה ימים אחרי שחזרתי מפולין אז בכלל זה היה מרגיז... כמובן שהיתעצבנתי אבל אין מה לעשות... תיפגשי איתו יום אחר,ותגידי לו שזה מעוד פגע בך מה שהוא עשה,מהר מעוד הוא יתנצל ויפצה אותך ואם לא,כנירא שהוא סתם חרא ואת צריכה להיפרד מימנוP:

../images/Emo101.gif

אבל כל הקטע זה שלא ראיתי אותו כבר כמעט חודש.. זה לא שראיתי אותו לפני שבוע ואתמול הוא לא בא.. והוא אמר שהוא מבטיח שהוא יבוא ביום אחר אבל זה היה בשיחה אתמול ומאז לא דיברנו למרות שהוא אמר שהוא יתקשר. ואין לי מושג מה לעשות עכשיו.

william beckett

New member
אני מבינה אותך

גם לי היה סיפור כזה שכימעת חודש לא ראיתי אותו ואחרי הברז שהוא דפק לי לא דיברנו בטלפון למרות שהוא הבטיח להיתקשר ולבוא יום אחר את כנירא זאת שתיהי צריכה להיתקשר אליו בשלב מסוים תני לזה עד יום שלישי,רביעי,אם הוא לא יתקשר תיתקשרי אליו ותגידי לו שהוא לא היתקשר אליך הוא ישר יהיה בשוק ויתנצל הכל וזה,אל תוותרי לו מהר מידי תגידי לי שאת כועסת על זה ושזה מרגיז אותך שאת תמיד זאת שמיתקשרת אליו ושזה לא יכול להמשיך ככה...,אל תתעצבני אילו יותר מידי,תיהי רכה אבל תעמידי אותו במקום תסבירי לו מה זה עשה לך אם זה ממשיך כנירא שבאמת הוא לא יודעת להחזיק מערכת כי את לא יכולה לטפל ולתפח את המערכת הזאת לבד בלי שהוא גם יעשה משו...

עדכון מצב [אם למישהי אכפת D:] ../images/Emo101.gif

הוא התקשר אתמול בלילה פעמיים והתנצל ואמר שאני צודקת והוא לא עשה את זה בכוונה וממש לא התכוון לפגוע בי וכמובן שסלחתי לו, אני לא יכולה לכעוס עליו יותר מדי.. הוא חמוד מדי
קיצר, סידרנו בנינו הכל :) גאד, כמה שאני אוהבת את הבן אדם הזה

william beckett

New member
אמרתי לך^^

הכל מסתדר בסוף רק צריך ליהיות טיפה תוקפניים איתם והכל מסתדר=]

אני חושבת שאתן קצת מגזימות.

דבר ראשון, לדעתי, כמה שהגיל הזה מקסים לאהבה, עדיין יש עוד דברים בחיים, וללמוד למבחן חשוב שאתה צריך לעבור או להצליח, או בגרות שיש לך עוד שבוע, או עבודה שיש לך להגיש, אז כן. בהחלט אפשר לדחות בילוי של חודש חברות ליום אחר או לסופ"ש קרוב באותו בילוי לעשות משו יותר מיוחד וארוך. (זה יותר לגביי מאיה ומה שכתבת...) חוץ מזה, זה שחבר שלך לא התקשר, זה לא בסדר. זה שהוא לא הודיע, זה לא בסדר. זה שהוא לא התקשר עד עכשיו למרות שהוא אמר שכן, זה לא בסדר. פשוט תגידי לו את זה. אני בטוחה שיש הסבר הגיוני ולא סתם תירוץ מעפאן. אם חבר שלו בבי"ח וזה משו רציני, תביני אותו S: תגידי שלו שציפית לאחרת ושהוא יודיע ולא יושיב אותך יום שלם מחכה לו, ותנזיפי בו, ותבלו ביום אחר! וזה שאתן לא נפגשות עם חברים שלכם כמעט חודש, זה נורא! עשו מאמץ ותלכו אתן אליהם! לא הייתי מחזיקה מעמד ><

אני לא כועסת על זה שהוא לא בא. ../images/Emo101.gif

אני כועסת על זה שהוא לא התקשר. חלק מהחברות אומרות לי לא להתקשר אליו ולחכות עד שהוא יתקשר גם אם זה ייקח שבוע ויותר. חלק אחר של החברות אומר שלא להתקשר זה לשחק משחקי אגו ופשוט להתקשר ולדבר על הכל כי רק ככה פותרים ריבים. אני יותר נוטה לכיוון של להתקשר. מה אתן אומרות? וללכת אליו, זאת קצת בעיה עם אמא מעצבנת כמו שלי

william beckett

New member
הוא לא למד לשום דבר

הוא פשוט היה חנון חרשן שהיה באיזה קבוצת לימוד במכון וויצמן,זה לא היה חובה וכשהכרנו הוא לא היה הולך לשם בכלל כי זה לא עניין אותו פתאום באותו יום הוא החליט שבא לו ללכת?,זה נירא לי לא תקין בכלל...

william beckett

New member
ובקשר לזה שאנחנו לא רואת אותם

זה לא כולכך בשליתטנו,חבר שלי עדיין בבצפר בגלל שהוא נישאר שנה בגן,הוא לומד כי יש לו תקופת מבחנים,אומנם הוא לומד 3 ימים בשבוע אבל יש לו עוד דברים וגם לי כי אני מתגייסת ממש בקרוב... וגם כשאנחנו רוצים להיפגש ומתכננים תמיד משו מפריע לנו,צץ משו או שההורים שלו לא רוצים שאני יבוא לשבת... גם אם היה אפשר לעשות משו זה לא תמיד מצליח,כמה שזה קשה מיתמודדים אם זה... במיוחד אני מיזדהה אם אלה שהחבר או החברה שלהן בצבא [מצב שאני יהיה בו] ולא רואים אותו\אותה כל שבוע,לפעמים כל פעם בשבוע ולפעמים פעם בשבועיים ואולי יותר... מנסים להיפגש אבל כשלא יוצא לא יוצא אין מה לעשות...

love scar me

New member
פאק זה כזה מוזר...../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

זה בידיוק מה שקרה לי ולאקס שלי ביום האהבה !:O עם החבר בבית חולים וכל זה :O [ובעוד מקרים נוספים,משניי הצדדים ^^"] אבל ככה זה בנים הם לא ממש מתלהבים מהחודש ומכל זה ויכול להיות שתגידי שהוא לא כזה ובלה בלה בלה ,אני מבינה אותך הייתי במקומך.. אבל הם פשוט לא נותנים לזה כלכך הרבה חשיבות כמו שאנחנו נותנות לזה . חפיף מבטיחה לך הוא יפצה אוותך איכשהו

love scar me

New member
אוקי ..חשבתי על זה שוב..../images/Emo108.gif

יש מצב שרק הבנים שאני יוצאת איתם כאלה Oם?.. בכל זאת אני שמחה שהתפייסתם!
ובאמת תסעי אליו קצת!Oם

למעלה