זה רק אצלי?

candyheart

New member
../images/Emo32.gifזה רק אצלי?

כשפותחים הודעה,היא נצבעת בכחול,נכון? ביומיים האחרונים אני פותחת הודעות והן נצבעות יופי טופי,ואז כשאני חוזרת אחרי כמה זמן חלק חוזרות להיות שחורות עם הכוכב ליד כאילו לא פתחתי אותן,וחלק נשארות כחולות.אני יכולה לחזור אחרי כמה זמן ואלה שקודם היו שחורות הופכות לכחולות וההפך.זה קורה רק אצלי או שזה בכל תפוז? ואם זה רק אצלי,יש למישהו מושג איך פותרים את זה? פשוט נורא קשה לדעת מה קראתי ומה לא ככה... תודה לכל מי שעוזר.

theone24

New member
אני משתגע מזה!

זה מחרפן אותי להכנס לפורום ולראות א תכל ההודעות שחורות כאילו לא קראתי כלום.
זה משהו בתפוז, יש להם מלאאאא בעיות בשבוע האחרון.

candyheart

New member
אהההה זה תפוז? סבבה.

הוקל לי. כן,זה מחרפן...אני מפספסת הודעות ככה.זה ממש מעצבן. נקווה שהם יסדרו את זה לפני שבת...שלא יהיה ככה כל סוף השבוע.

X Offender

New member
פורום פופ היקר! צריך ממכם טובה קטנה ../images/Emo9.gif

החבר המקסים שלי משתתף בתחרות בפורום מאריה קארי בתפוז בו הוא צריך לספר חוויה מרגשת שקשורה במאריה והוא החליט לספר עלינו ^_^ כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט להגיב להודעה לא צריך יותר מ"אהבתי, מקסים, מרגש" וגם אייקון של
יתקבל בברכה ! בבקשה זה חשוב לי
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=373&MessageId=148764661

Club88FM הפלייליסט וההקלטה מאתמול 14.1.11

שעה ראשונה 01 - Yinon Yahel Ft. Emmi - Tonight 02 - Micha Moor & Epiphony - Break My World (Itay Kalderon & Mr Black Radio Mix) 03 - Britney Spears - Hold It Against Me 04 - Yazmin - On My Own (Steve Smart & WestFunk Club Mix) 05 - Milk & Sugar vs. Vaya Con Dios - Hey (Nah Neh Nah) 06 - Myriam Fares - Eih Elly Byehsal 07 - Peter Luts - The Rain (Radio Edit) 08 - Planet Perfecto - Bullet in the Gun 09 - David Vendetta Ft. Akram - Survivor 10 - David Costa feat Lima - Into You 11 - Schiller feat. Nadia Ali - Try 12 - Jovanotti - Tutto l' Amore che Ho (Just Dance Mush-up) 13 - Enrique Iglesias Feat. Ludacris - Tonight (I'm F**kin' You) 14 - Kate Ryan - Désenchantée 15 - Norman Doray & Tristan Garner Feat Errol Reid - Last Forever (Radio Edit) 16 - Freemasons Ft. Wynter Gordon - Believer (Radio Edit) 17 - Offer Nissim Ft Epiphony - Out Of My Skin שעה שנייה 01 - Offer Nissim Ft. Mikiyagi - I'm so Excited 02 - Mr. V. - Give Me Life 03 - Henree Feat. Nikka - Naked In the Wind 04 - Tuti Kanta - Wal Wazil Wal Wa 05 - Outsiders ft. Amanda Wilson - Keep This Fire Burning 06 - Tamia - Stranger in My House (Thunderpuss Radio Mix) 07 - Deborah Cox - Absolutely Not (Hex Hector Radio Edit) 08 - David Guetta Feat. Chris Willis - Love Don't Let Me Go 09 - The Egg - Getting Away With It (Rollo Indared Eat Me Edit) 10 - Ladytron - Ace of Hz (Tiësto Remix Radio Edit) 11 - Eric Prydz - Niton (The Reason) (Radio Edit) 12 - Patrick Hagenaar ft. Jon Junior - We Feel the Same (Michael Woods Club Mix) 13 - Moby - One Time We Lived (Laurent Wolf Remix) 14 - Alcatraz - Give me luv (Original Mix)​
תודה לכולכם על ההאזנה והתגובות החמות, תודה ענקית לאורי כלחמן על ההקלטה, האזנה נעימה.

למעלה