זה מה שיוצא כשמשעמם לי
ח חי אדר New member 27/8/02 #4 מה לך נרגש אם זה מה שיוצא לך בעת שיעמום, אם כן, השיעמום שלך הוא מבורך להפליא.
ש שומרת נפשה New member 27/8/02 #6 למה למה זה לא נפתח לי? התוכנה שצריך לא סטנדרטית במחשב? אולי הפייר-וולס סביבי לא מרשים לי?
A avidadon New member 28/8/02 #9 שתי אפשרויות: 1. לא חיכית מספיק זמן (שהקובץ יעלה). 2. אין לך פלאג-אין פלאש (אם את רואה את הפרסומת של הבירה- אז יש לך תמיכה בפלאש.
שתי אפשרויות: 1. לא חיכית מספיק זמן (שהקובץ יעלה). 2. אין לך פלאג-אין פלאש (אם את רואה את הפרסומת של הבירה- אז יש לך תמיכה בפלאש.
ט טנטרי New member 27/8/02 #7 מגניב אולי תמשיך לסרטונים קצרים ? יש לך כבר את אבני הבסיס והן משובחות ! נהנתי.
A avidadon New member 28/8/02 #8 אין לי כח לזה.... בשביל לעשות אנימציה צריך המון סבלנות, וזה אין לי. יש משפט חכם שאומר: "אנימציה טובה, היא זו שאתה מסיים אותה" וזה אשכרה נכון..
אין לי כח לזה.... בשביל לעשות אנימציה צריך המון סבלנות, וזה אין לי. יש משפט חכם שאומר: "אנימציה טובה, היא זו שאתה מסיים אותה" וזה אשכרה נכון..