זה יאמי

דקלה9

New member
מה זה משנה?

כל עוד אתה כותב כאן ומשתתף, זה ממש לא משנה מה הגיל שלך. אתה בגיל אחותי הקטנה ואני גדולה ממך ב-11 שנים, אבל זה היופי באינטרנט- אני רואה רק את מה שאתה כותב ומבחינתי אין לך גיל של ממש.

Another Girl

New member
גם חבר שלי נולד באותו תאריך חסר מזל

ואגב,אני שמחה שאתה בא לעשות דווקא ולפתוח הודעה חדשה כדי לעצבן את פוליס,אבל אני מתחילה לאבד את הסבלנות.

Speed King

New member
על תתעצבנו עליו...

רענן אתה חיייב לשרשר אי אפשר תמיד לפתוח הודעה חדשה מתי שאתה רוצה כי זה דוחק שרשורים אחרים לדף השני וחבל אני מקווה שהבנת אותי... :) וחוץ מזה תחוסו על הילדון הוא כנראה חדש בתפוז ולא ממש יודע מה לעשות אתם סתם גורמים להרגיש לא רצוי...

tin ker bell

New member
רענן. אולי לא הבנת את עקרון השרשור:

אולי לאא מסמכותי להגיד את זה אבל בכל זאת... אני מניחה שכבר למדת לשרשר כמו שצריך, אבל יש עוד דבר חשוב שעלייך לדעת: מתי פותחים שרשור חדש? התשובה פשוטה: אם יש לך נושא מעניין שניתן להגיב עליו, כן, ניתן להגיב עליו, פותחים שרשור חדש. אבל כל עוד ההודעה היא בעלת תוכן שאי-אפשר להגיב עליו או שמספר התגובות בו יהיו מועטות וחסרות משמעות-אין לפתוח הודעה חדשה ויש לנצל"ש (לנצל שרשור) שרשור OFF למשל. החריגה מהכללים האלה יכולה להיות חד פעמית אבל ברגע שהיא חוזרת על עצמה כל כך הרבה פעמים כמו במקרה שלך, זה מתחיל להיות כבר פחות ופחות סימפטי.. אז.. תזכור את הכללים בפעם הבאה שאתה רוצה לפתוח שרשור חדש.

fenriz

New member
../images/Emo32.gif ביטלים בסימפסונס

אם כבר השירשור הדבילי הזה רענן תלמד לשרשר (טוב נו אולי עוד פעם אחת תעזור והוא ילמד?) ננצל אותו למשהו חיובי והפעם הפרקים של משפחת סימפסונס התוכנית הדגולה שהתארחו בהם 2 מחברי להקת החיפושיות ראשון רינגו סטאר כך הוא נראה בפרק מ4/11/91 בשם "Brush With Greatness" לא זוכר בדיוק מה הלך שם אבל זה משהו בקשר לזה שמארג' היתה מעריצה של הביטלס בצעירותה וציירה פורטרטים של רינגו להנאתה.

fenriz

New member
המשך ../images/Emo32.gif

התמונה השניה באה מפרק מה- 15.10.95 פרק בשם "ליסה הצמחונית" או באנגלית ליסה דה וג'טריאן
הפרק עוסק בליסה שהופכת לצימחונית כולם לועגים לה בצורה סימפסונית אופיינית,היא מגיעה לגן כלשהו ששם היא פוגשת את סיר פול מקרטני ואשתו הנאווה דאז לינדה ז"ל שמלמדים אותה להיות שלמה עם עצמה וכו' וכו' מקווה שתהנו מהתמונות והם ינעימו את זמנכם!

Speed King

New member
גם ג'ורג' האריסון הופיע בסימפסונס

אני לא יודע בדיוק באיזה פרק

Miss CB

New member
נדמה לי ש

זה בפרק שבו הומר נזכר בלהקה שהייתה לו פעם, ואז הם חוזרים להופיע או משהו כזה. הרגע היחיד שאני זוכרת מזה, כי ראיתי אותו באיזה פרק זכרונות לא מזמן, זה שהם מופיעים על גג איזה בניין, וג'ורג' עובר במכונית ליד וממלמל כזה : "איטס בין דאן."

orbiti

New member
כן, בדיוק

הומר הופיע עם רביעיית מספרה (ברברשופ קוורטט) שהחזיקה בשם המגניב "The B-Sharps". היו שם גם עוד כמה פאנצ'ים שקשורים לביטלס, למיטב זכרוני, אבל אני צריך לצפות שוב כדי להיזכר.

גרמה

New member
../images/Emo99.gifסימפסונס../images/Emo99.gif

אחחח..איזו סדרה גאונית. אני יכול לצפות בה שעות....באמת..."בין דר דון דאט"...:)

Miss CB

New member
how do you do it?

homer, how do you do it? how do you silence that voice that keeps telling you the right thing to do? -what, lisa? -no, your concsionce. (אייתתי לא נכון אין לי כוח נו)

romoo

New member
רון ארד

תקנו אותי אם אני טועה...תמיד כשאני מביט בתמונה של רון ארד אני נזכר ב..גו"ן לנון כשהיה צעיר לפי דעתי יש בינהם דימיון...זהו אמרתי את זה ואני מקווה שלא תצחקו עליי

למעלה