זה טוף? O:

../images/Emo88.gif נאבקים ומסייעים בתפוז

הערב בשעה 19:30 תתקיים בפורום היאבקות WWE טריווית היאבקות שתעסוק באחד האירועים הגדולים של השנה בהיאבקות - הרואיל ראמבל. אתם מוזמנים להשתתף
נרתמים לסיוע, למשפחת הילדים שננטשו. אתם מוזמנים לבוא ולתת כתף (ולפעמים יותר מזה)
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

../images/Emo79.gifהרשת האפלה, פוקט PC והלהקה../images/Emo79.gif

היום בשעה 18:00, יגיע לפורום אנשים ואינטרנט מושון זר-אביב, אמן רשת, שישוחח עם הגולשים על האזורים האפלים והנידחים יותר של הרשת. אירוחים נוספים לקראת כנס העשור לאינטרנט בישראל, בעמוד הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=29710
בשעה 20:00, יגיע לפורום פוקט PC דוד שחר, מנכ"ל מדיה ויז´ן טכנולוגיות מחשב, ויענה לשאלות הגולשים בנוגע לתוכנת HandWallet הפופולארית. הגולשים מוזמנים להוסיף שאלותיהם כבר עכשיו.
וכמו בכל יום רביעי בשעה 21:00, נשדר Live ב-BlogTv את הפרק השבועי ברצועה המוזיקלית הבלעדית לתפוז - "הלהקה". בואו להציץ מאחורי הקלעים.

ניצלו"ש..

אני צריכה את העטיפות של משקאות חריפים וניו יורק רפיח ואת הלוגו של הלהקה, זה לתחרות לוגו של הפורום.. אם אפשר עוד בשעה הקרובה :) תודית..

נצל"ש

חשבתי על זה שזה ממש לא בסדר שאפילו באתר הרשמי של שייגעצ אין את המילים לשירים ובmp3music יש טעויות ואין את כל השירים, אז אולי מישהו שיש לא את הדיסקים המקוריים יקח יוזמה ויכין מאמר עם המילים של כל השירים? הייתי עושה את זה בעצמי אבל אין לי

GalushGalush

New member
אממממ...

יש שיר או שירים מסויימים שאת/ה רוצה? אם כע-אני אכתוב לך בכיף

Hezi The One

New member
לגלי מותר לא לשרשר נכון../images/Emo11.gif

זה כי אני אוהב אותה ונתתי לה רשות בתור המפלצת אומנות שרשור של הפורום (טלי הס!)

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif חזי, כפרע שלי ../images/Emo25.gif

מצטערתתתתתתתת.. [על האי-שרשור..]

עזרו לנו למצוא את פח

פח הוא ביגל בוגר. פח הלך לאיבוד ביישוב מתן (ליד כפר סבא), ויתכן שיצא את גבולות היישוב לכיוון הוד השרון - כפר סבא. פח היה בעברו כלב ניסויים ולכן מפחד מאוד מאנשים, אינו מתקרב אליהם, ואף בורח לכיוון השני. אם ראיתם אותו, אנא התקשרו כמה שיותר מהר לטלפון 052-2561313 או למספר שעל הקולר שלו. כל דקה חשובה! פרס כספי מובטח למוצא/ת! אשמח אם תוכלו להעביר מידע זה לאנשים נוספים. כל זוג עיניים נוסף יכול לעזור.

למעלה