- זה באמת אוף!

../images/Emo32.gif- זה באמת אוף! ../images/Emo239.gif../images/Emo92.gif

מישו יכול לעזור לי??? פליז??? לרגל סיום התואר שלי בע"ה (סופסוף
) אני עושה עבודת מחקר בנושא ניהול פרוייקטים
ואני זקוקה בדחיפווווות לאנשים שניהלו בעבר פרויקט ויוכלו לענות לי על השאלון
אם אתם כאלה או מכירים כאלה אז פליזז תמלאו לי תשאלון ותשלחו לי למייל - [email protected]
אם אתם רוצים לדעת עוד פרטים אז שאלת המחקר שלי היא- איך משפיעים המאפיינים האישיותים של המנהל על הצלחת הפרוייקט. השאלון מצורף, תודה רבה מראש לכולםםם
אפרת.

i c u 2

New member
אממ...

נסי להעלות גם את ההודעה הזו בפורומים אחרים כמו פורומי האוניברסיטאות למיניהן, מניח שיש פורום מהנדסים או משו בסגנון. נעצתי לך את ההודעה לימים הקרובים, מקווה שתקבלי כמה שיותר תגובות.

אין עליך../images/Emo70.gif

תודה רבה! ניסיתי את מזלי בכמה פורומים מתאימים אבל לא היו תגובות. חוץ מפורום אחד של אנשים חסרי שכלאחד מהם מה שהיה לו להגיד זה שהשפה העברית שלי דפוקה לגמרי, ושככה הולך להיראות דור העתיד של המנהלים בארץ... אפשר לחשוב כולה בקשה פשוטה בפורום בתפוז, זה לא איזה מכתב לראש הממשלה........ ההיענות שם לא היתה משו בכלל.. מקווה שבכל זאת אני יצליח לגייס כמה מנהלי פרויקטים. קשה לחלק שאלונים שתדע לך..

i c u 2

New member
חחחחח

תמיד יש ת'חופרים האלה שנופלים עלייך בלי שום קשר לכלום. השאלונים האלה בעיתיים כי כשיש לך כמה כאלה בשבוע לענות עליהם זה מתחיל להעיק. יהיה בסדר, סיימת כבר כמעט את כל התואר, מה זה שאלון מעפן {הייתי מחליף איתך בכיייף} חח

לא לא עזוב......

אני מעדיפה להישאר עם התואר שלי. יאללה סמסטר אחרון ומסיימים!! בע"ה!!

טוב זה די דומה

רק שכלכלה זה אחד הדברים המשעממים.. הספיק לי מיקרו ומאקרו כדי לגלות את זה. ועם כמה שאני שונאת ללמוד- אני חושבת על תואר שני. איזה שנה אתה?

i c u 2

New member
שניה

מיקרו מאקרו באמת חופרצח. שנה שניה, יהיה בסדר, גם אני לא סובל ת'לימודים ויודע שאחרי הלימודים אני נוסע לשנה וחוזר לעשות ת'תואר השני.

i c u 2

New member
מדברים סינית?

אני עוד כ"כ רחוק מזה שאפילו אין לי מושג מה זה הג'ימאט :}

לא סינית, אנגלית.

אני יודעת שבשביל לעשות תואר שני במינע"ס צריך לעבור מבחן ג'ימאט שזה מבחן באנגלית. הקטע פה שזה לא מבחן שבודק את הרמה שלך באנגלית. זה פשוט מבחן בינלאומי אז זה באנגלית
ממש מבעס כי אני יצטרך מתורגמן בשביל זה...

למעלה