זהו... חזרתי.

מטר9

New member
../images/Emo32.gifזהו... חזרתי.

למי ששכח (או שסתם לא ידע) בשבועיים האחרונים הייתי באבט"ש וחזרתי היום בבוקר... היה נחמד (אבל לא יותר מדי) ולשמחתי, זה היה האבט"ש הראשון והאחרון שלי בכל השירות! בכל מקרה, למרות שלא ראיתי את כל הפרקים (הכל במחשב או על קלטת, לא לדאוג) התעדכנתי בדעות שלכם מהפלאפון (ואני מאוד מודאג מההתפחות בביג בראדר!) אז עכשיו אני רק צריך גם לראות את הפרקים... בכל מקרה... חזרתי!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo82.gifברוך השב הביתה

בהחלט דברים מדאיגים אבל צריך לשמור על אופטימיות.

מטר9

New member
אני מנסה אבל... ../images/Emo58.gif

זה קצת קשה כשהייתה להם את השליטה (כמעט פעמיים!) והם מפילים את עצמם...

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

מת על קייזר, אבל מת לראות את ג'ני נותנת לו את ה-backdoor. זה מגיע לו, ולכל בני-הברית שלו, על היותם בעלי אינטילגנציה של סטייק סינטה. Haggie היא השליטה האסטרטגית.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

נכון, אני כבר כל-כך כועס על קייזר וג'יימס שמצידי מאגי יכולה לזכות העונה, הכי מגיע לה מכל המטומטמים בבית הזה. סביר להניח שאם היא לא היתה מתפקדת כביטש' הפרטית של קאפי בפרקים הראשונים, הייתי מחבב אותה יותר.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אין ממש שם מישהו בבית שהוא ממש חכם ומבין את המשחק הוענה הביאו סתם צעירים דפוקים שלא ממש מבינים את המשחק אוף אני אוהב שחקנים חכמים

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הבעיה עם כולם שם זה שקשה להם לעשות את ההפרדה בין משחק ואסטרטגיות לבין האמוציות שלהם. היחיד שם שעוד פחות או יותר מסוגל לעשות את זה זה ג'יימס. ובגלל ששרה עפה, אז גם הוא נכנע/יכנע לאומציות שלו. וחבל. העולם צריך עוד כמה שחקנים בסגנון של ג'וני פיירפלי (שד"א זה כיף לראות אותו גם בהישרדות 7 בש"חים ביס, וגם בקיל ריאליטי).

Nameless One

New member
כן, מאוד כיף...

לראות את ג'וני פיירפליי נכנס למיטה,עירום, עם ג'נה וסטיבן... בעע תודה לאל על צנזורה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif וגם על ביג בראדר 3 משתתף

שחקנים כמו דניאל, חבל עד כה בעונות היו אנישם שהבינו אסטרטגית טוב העונה הם ממש פישלו בזה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי הטמבלים דווקא עושים את הבידור. כאילו, כמה זמן אפשר לשבת ולא להאמין מול המסך אחרי שהאווי מעמיד את שרה וג'יימס להדחה? זה פשוט מדהים.

למעלה