ו-
(
)

../images/Emo32.gif ו-../images/Emo78.gif (../images/Emo3.gif)

* איזה פורומים לדעתכם עוד צריך לפתוח בתפוז? * לא שאני מזלזל בעבודתו הקשה והמסורה של ריכטר (בלי להיות ציני), אבל לדעתכם צריך מנהל נוסף? סתם מעניין אותי לדעת. (אין מה לדאוג, במקרה שזה לא מעניין אתכם אני אתרום לכם את השמן הרותח, והמבין יבין). השתתפו נא חבריא!

כרמל 1

New member
צודק בהחלט

וגם פורום דינוזאורים או לפחות עוד שני סוגי חיות. ופורום פארק היורה. מלקולם באמצע באמת חשוב שיהיה פורום לתוכנית.

קיצר, כולם מסכימים על מלקולם באמצע!

אני מתה על הסדרה הזאת
ועכשיו היא תהיה בביפ בימי ראשון

S m e l l y Cat

New member
גרר מלקולם../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

חיח סתם אבל אחרי שהייתה הפסקה ענקית ממלקולם (למהההההה??????למה????!!!!!!!) אני מצפה בקוצר רוח [?] שהיא תשודררר בחזרההה יייי
*פל"פ*

elcool

New member
זה היה יום סתווי

אני אחר צוהריים פותח את הטלוויזיה. בממיר רשום מלמולם באמצע. פרק 50 ומשהו. אני מחכה בקוצר רוח. מעביר לאנגלית בשלט. רואה את שם הפרק. מזמן לא ראיתי אותו. אני שמח. הדקות עוברות. הפרק מתקרב. ומה שמים לי? דארמה וגרג. כוס אם אמו של ביפ!!!!!!! לא יכולים לפחות לשנות את הלוח שידורים!?!?!? חייבים לבאס אותי ככה?!!?!? בני זונות!!!!!! שימותו כולם!!!! אין לי מלקולם. אין לי ריס. אין לי דיואי. אין לי פרנסיס. אין לי אמא. אין לי אבא. אין לי אלסקה. אין לי איידס.

richter

New member
אם אתה שואל אותי

וזה גם מה שנאמר פה בעבר (לא בהכרח על ידי), המצב של הפורום כיום לא מצריך מנהל נוסף. אם הקהילה תגדל (ומקווה שזה מה שיקרה כמובן) והמצב יצריך עוד מנהל אז נצרף עוזר לדיקטטור הנוכחי
בקשר לפורומים אחרים, גם ככה אני כותב רק פה ונמצא בעיקר רק כאן, ורק קורא פורומים אחרים מפעם לפעם, אז זה לא ממש משנה לי משהו אחד שבכל זאת עלה לי בראש זה פורום מונטי פייטון (או שיש אחד כזה
)

הפורומים שאני רוצה:

פורום מסע בזמן-פורום שעוסק בשאלות שקשורות למסע בזמן (מרתק) ובסרטים וספרים שקשורים לזה (בחזרה לעתיד) פורום אנימורפס-למרות שיש כבר, צריך קהילה יותר גדולה, כי הוא יבשששששששש!!! פורום מלקולם באמצע-לא יזיק וזהו אני חושב... אם אני אזכר בעוד אני אודיע לכם...

wanna get high

New member
|סמיילי שב"י|

POWER TO THE RICHTER!!! צודק!!! חייבים פורום מונטי פייטון!!! חייבים!!! ואני מניח שנצטרך מנהל חדש כשאתה תלך לצבא...

בוב מארלי...יאאאאא מאאןןן

אני עד היום אני לא מאמין שאין פורום כזה ופורום רגאיי בכללי למרות שיש פורום מוזיקה שחורה אבל זה נושא רחב מידי ופורום חזרה בזמן זה גם טוב אבל יש פורום מד"ב לפי דעתי צריך פורום אסור להיכנס רק כדי ליראות מי יכנס

hellrazor1

New member
אין מונטי פייטון?

מה????????????? ראיתי לאחרונה שוב את ההופעה הענקית בהוליווד פשוט קלאסיקה

wanna get high

New member
איך ראית את ההופעה בהוליווד?!?!?!

זה היחידי שלא ראיתי!!! גם ראיתי כמעט את כל הפרקים ואני מתכנן לקנות את כולם בדוד...

hellrazor1

New member
בוא נגיד

שמזל שיש לי אחים שגדולים ממני ב-10 פלוס מינוס. הם העבירו אליי את המורשת של הקלאסה הזאת. דרך אגב הם הקליטו את זה פשוט באחת הפעמים לפני 8 שנים בערך שהיה את זה בערוץ 1. את "בריאן" ו"הגביע הקדוש" השגתי מהמחשב כי ערוץ אחד לא מוכן לשדר את הסרטים הענקיים האלו שוב ורק חוזר על "טעם החיים" המצויין.

wanna get high

New member
וגם על זה בקושי...

איזה באסה... הפעם היחידה שהייתה לי לראות את זה הייתה בסינמטק ופיספסתי!!!

למעלה