ו-

rona318

New member
דירה למכירה הרצליה

דירת יוקרה למכירה בהרצליה של הוריי, חמישה חדרים עם מרפסת של 35 מטר, 130 מטר הדירה. בקומה שלישית מתוך ארבע. במצב מצויין, הכל חדש - אמבטיות ג'קוזי.... מטבח חדש.... מי שמעוניין, שישאיר כאן הודעה ואמסור טלפון. בסביבות 2.5 מיליון ש"ח.

לכל מי שלא מצא עדיין, לכל מי שמתלבט:

לכל מי שלא מתפשר על איכות ורוצה את הטוב ביותר לילדם: נותרו רק עוד 2 מקומות ואני אשמח אם תצטרפו......

Tal Tzur

New member
קונג פו ברעננה

קונג פו עגור לבן בהדרכת טל צור. מורה מוסמך לאומנויות לחימה. האימונים מתאימים מגיל עשר ומעלה לנשים וגברים. האימונים מתקיימים: במרכז אתגר-רחוב ההסתדרות 44 טל צור 054-5840378 [email protected] למידע נוסף: בפייסבוק-קונג פו עגור לבן רעננה אתר עגור לבן ישראל- http://www.pakhokpai.co.il

../images/Emo103.gif למשחק האהוב עליך יש פורום?

יש לכם משחק אהוב שאתם משחקים ללא הפסקה? אז למה שלא יהיה לו פורום?
אנו מחפשים מנהלים לפורומים חדשים באשכול משחקים, ואנו פתוחים להצעותיכם בכל תחום של משחקים:
משחקי מחשב נוסטלגיים
Gunz Online
Ikariam
WarRock
משחקי קלפים
משחקי תפקידים
משחקי חברה
אנחנו רוצים לפתוח פורום למשחק האהוב עליך
– פורום שתתפתח בו קהילה עבור כל המשחקים ללא הרף, שבו יהיה אפשר ללמוד, לשתף לאיזה שלב הגעתם, להנות והכי חשוב לשחק ולהכיר פרטנרים למשחק השבת. תפוז רוצה לבנות בית לדבר שאותו אתם הכי אוהבים, אז למה אתם מחכים? משחק ללא הפסקה במשחקים שאתה אוהב? מכיר טיפים טובים למתחילים? זוכר את כל הכללים בעל-פה? הגש מועמדות דרך הקישור, ואולי תעמוד בראש פורום שיעסוק כולו במשחק האהוב עליך! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp
ניהול פורומים נעשה בהתנדבות
הפנייה מיועדת לגברים ולנשים כאחד, מעל גיל 16
תשובות יינתנו לפונים תוך 10 ימי עבודה

lul5

New member
דרושים עובדים ברעננה

לבקשת חבר אני מפרסם את הנ"ל : לחברה שנותנת שרותי מיחשוב דרושים : איש מחשבים לשרות ואיש מכירות לתחום הנתבים מי שמכיר מישהו שמעוניין אפשר להשאיר מסר עם טלפון שנה טובה לכולם ניסים

הילית111

New member
שאלה על חוג ברעננה

ערב טוב לכולם הבן בן 3 ושבע חודשים מתחיל לשאול אותי על "חוג" יש בנות בגן שלו (גן פרטי –השנה שנה אחרונה ) .עד כה הוא לא היה במסגרת כלשהיא של "חוג" אני יודעת שבגן יש להם חוג מוסיקה ויש גם התעמלות ובכלל יש פעילויות מעשירות . אבל בגלל שהוא כבר די גדול ואני יודעת שזה כבר הגיל של החוגים אני מתחילה לגשש. אני מחפשת חוג כלשהוא לילד פעם עד פעמיים בשבוע החל משעה 17:30 כי הוא מסיים את הגן בארבע ואני רוצה לעבור בבית לקלח אותו ושיאכל. לא רוצה משהו ישר מהגן. ניראה לי מעייף מדי עכשו אין לי מושג מה. הבן שלי ראה ברחוב ילדים עם חליפת גודו ואמר שהוא רוצה אבל הוא לא ממש מבין מה זה. הוא אוהב מוזיקה ולזוז ולקפוץ ואוהב גם לצבוע בגואש. אין לו בינתיים תחביבים יחודיים שאני יכולה להצביע עליהם. אוהב לשחק בגינה ובכדור ואוהב מאוד בריכה אבל חוג שחייה בבריכה לא רלונטי כי אני לא ניידת ואני גרה במרכז רעננה . ומעבר לזה חוג שחייה בחורף אפילו אם זה מחומם לא נשמע לי משהו מתאים. אין לי ניסיון בנושא –האם אני מביאה אותו לחוג ואני אמורה להישאר? כי אני חייבת להישאר הילד לא רגיל להיות לבד גם לא עם חברים האם זה עלול ליצור בעיה?. האם כל חוג עושה "שיעור נסיון". האם חייבים ואמורים להתחייב לשנה שלמה ? שורה תחתונה אין לי מושג לאן ללכת ומה עושים ואיפה לרשום.ובכלל אשמח לטיפים כי אני טירונית בנושא? האם כדי שיהיה אפקט לחוג צריך פעמיים בשבוע? או שתלוי באיזה חוג. אשמח לקבל המלצה . לצערי יש לי מגבלה רצינית (לצערי ככל שהילד שלי גדל אני מרגישה את זה יותר ויותר אבל רכב זה לא משהו שאני יכולה לממן כרגע )שאני לא ניידת אז הכל חייב להיות במרכז העיר באזור של כיפה אדומה אם יש פה הורים מרעננה. הרעיון של ליסוע קבוע עם אמא לחוג לא נשמע לי בכלל אגב. נשמע לי מאוד בעייתי לשני הצדדים –אולי אני טועה? לגבי המחיר כמה אמור לעלות חוג ? אני יודעת שזו שאלה ממש כללית אבל אני יכולה לתקצב לנושא הזה כל חודש לכל היותר 200 ₪ האם זה מעט?..... . בתקווה כמובן שיעלה פחות פנתה אלי כבר אמא שהבן שלה עם בני בגן ואמרה לי אם אני רושמת אותו ל "חוג" אז ממש עוד אין לי משהו בקנה. הילד שלה רוצה להיות עם בני בחוג הם חברים מאוד מאוד טובים. אשמח להמלצה חמה על מקום חוג עם ערך מוסף שהילד ממש יהנה. לא יודעת אם בגיל הזה יש מקום לחוג נניח באנגלית או משהו שצריך ללמוד –את זה יהיה לו מספיק שנים לעשות... עדיין פשוש הילד היחיד שלי. מצטערת על האורך... אשמח להמלצה !

אני מציעה שתפני למרכז הקהילתי החדש

(ככה קוראים לו) ברח' אוסטרובסקי 14. הם מפעילים את האוניברסיטף, שבו חוגים לגילאים הללו. בהצלחה!

avivab10

New member
אמנם התשובה קצת מאוחרת,

אבל זה בכניסה מחניון הגג. עולים במדרגות מעל המשביר או במעלית מעל הסופר

avivab10

New member
את חושבת שבסוף יעשו עם זה משהו?

"אחרי פרסום תחקיר מעריב על מעלליו של גלנט שהשתלט בכח על אדמות שכניו, חשבתי שיהיה לכך משקל ביום שבו תעמוד על הפרק מועמדותו לרמטכ"לות."

טלטלו

New member
מעשים אופייניים למעמד צבאי כלכלי בישראל

לפחות התחקיר מתפרסם וגם זה משהו - אני לא יודעת אם יפעלו בנושא בודאי אין מקום להתנבא מאחר והממסד הכשיר דרך מילוט וצחצח את נעליו של האלוף לא נותר לנו אלא להסתכל בתמונות של המוזמנים לאירועים של הנהלת בנק הפועלים או לאומי ולהרהר האם הם משתמשים בקיסמי שיניים או לא הזמן עובר ואני מבטיחה לך שאירועים יהיו ואנחנו נסתכל בתמונות ונתהה אם קיסמי השיניים שבירים או לא אני לא רוצה להטיל דופי בגלנט - אני לא במעמד רשמי ולא מכירה ומקווה שהוא אדם ישר בתפקיד הנכון וקרוב לודאי שהרבה חיילים צעירים והורים אוהבים מתפללים לשגרה, לדרכים סלולות ולחלונות מוארים. שנה טובה ומאושרת

טלטלו

New member
יופי של בלוג - לא הכרתי ../images/Emo39.gif

ראיתי את האתר שלך והבלוג לא מוכר לי

למעלה