ותו לא

Outlast

New member
איזה בוקר, אוף!

קמתי בבוקר, הלכתי לעבוד (יום עבודה, בתי"ס קיבוציים..). ברגע שיצאתי מהבית ידעתי שזה הולך להיות יום קשה, קשה מאוד. אני לא יודעת מי מכם זכה להתברך באלרגיות, אבל כל מי שהתמזל מזלו לקבל אחת כזאת (או יותר, במקרה שלי..) כבר יודע מה הבעיה שלי. חוץ מהיובש המזעזע שכבר כמה ימים צורב את עור הפנים שלי, מייבש ומקלף את השפתיים (וכמה שזה כואב.. אבל אמרו לי שיפה לי שפתיים אדומות
), עכשיו גם האלרגיה הזאת מגיעה, והרי ידעתי שהיא תגיע, היא אף פעם לא מאחרת, דייקנית, הפוסטמה. אניווי, אני אלרגית במיוחד לצמח בשם ´כתלית יהודה´, שזה כמובן צמח בר שנמצא ~בכל מקום~ שרק הולכים. הלארגיה מתבטאת בעיקר בעיניים שורפות ודומעות והמוןהמוןהמון האפצ´ים (גאד, אם הייתי מקבלת שקל על כל פעם שהתעטשתי במשך הכמה שעות שבהן אני ערה, הייתי יכולה לפרוש מתפקידי עתיר המשכורת כמנהלת פורום ולחיות בעושר לנצח..). בכל מקרה, עכשיו אני בהפסקה, על כדור אנטי-אלרגני (שגם קצת מרדים ומטשטש, אז אני אהיה פחות עצבנית, זה דווקא טוב), בלי תחושה בשפתיים ובאף, והולכת להכין לעצמי תה. בוקר טוב!

dana2909

New member
איזה בוקר...

היום היו צריכים לזרוק אותי מהמיטה! מאז שעברתי לפוך ממש קשה לקום. וכשהולכים לישון לפנות בוקר.. נו , זה לא כיף. אבל.. אין פה כמעט אף אחד היום!! כמעט אף אחד לא הגיע לעבודה.. לא מציקים לי!! איזה כיף לי!! אני נותנת לזה חצי שעה.. עד אז מישהו כבר יצליח להעיר אותי באמת...

אושר מ

New member
נו התעוררת כבר?

לי דווקא יש מצב רוח טופ הבוקר.. לא יודעת למה... ואני לא הולכת להלחם בזה כמובן

dana2909

New member
ככה..

הלכתי להסתובב בחוץ קצת (כבר אמרתי שכמעט אין פה אף אחד היום, איזה כיףףף). ותשמעו, השמש בחוץ.. כאילו אף אחד לא סיפר לה שחורף בכלל. יום ים שחבל על הזמן.. אני אומרת, בואו נעשה שבתון, נלך לים, נחפש מדוזות.. העיניים כבר חצי פתוחות...

אין ים קרוב??

are we talking about ישראל, המדינה עם המתניים הצרות, החמוקיים הגבוהים, והים שנמצא במרחק נסיעה של מקסימום 25 דקות מכל מקום בארץ ? (וסליחה עם תושבי הנגב, הערבה, שגרים רחוק, ועם תושבי ירושלים שלא יודעים לשחות.

shellyland

New member
הלו הלו! להרגיע שם!

אני מפנה אותך להתייעצות דחופה עם מנהל פורום עברית ישנה וחדשה, שהעז לפלוט פעם את המשפט "ירושלמיות לא יודעות מה זה ים" ומייד הבאתי עליו את המאפייה של הירושלמיות-פמיניסטיות-פולניות שלי שיראו לו מה זה - והוא ראה. השמרי לנפשך לפני שאני קוראת להן גם לכאן!

גנגי

New member
כירושלמית שבאה מאזור החוף

אני חייבת לאשר שהירושלמים יודעים לשחות הרבה יותר טוב מאלה שגדלו ליד הים. עובדה. וזה שהם מפחדים מחול זה כבר עניין אחר...

zimes

New member
איזה ים?

עם כזו רוח, הדבר היחיד שאפשר לעשות בים זה לצפות בגולשים מסוקסים. מה רע? אנחנו, לעומת זאת, הוצאנו את האף החוצה רק ל 10 דקות, בהן אכלנו תפוזים מהעץ שלנו בגינה. תענוג.

JoNy007

New member
עם הרוח שיש בחוץ ים?

יש עץ שכמעט נשבר מהרוחות האלו. אבל יום יפה להתבונן ממנו מהבית

maayan15

New member
דווקא יום לא רע...

אתמול היה יום גרוע...ככה שיחסית אליו היום היה טוב...חוצמזה שכל שכבת יב´ יצא לטיול שנתי של 3 ימים ועכשיו אין על מי להיסתכל בהפסקות!! (כל שכבת י´-יא´ מורכבות מאנשים שהם פשוט...לא יפים!)...וזה ממש מדכא... מבחינת מזג אוויר- חם לי!...אני לא מבינה...זה אמור להיות חורף!!...למה אני עם קצר?

MK4

New member
והרי תחזית מזג האוויר../images/Emo183.gif

היום בלילה נא לצאת מהבית עם מטריה- השמיים נופלים!

למעלה