עונה!!(=
שם: שני האם השם זה חלק חשוב באדם?לא נראלי משמעותי? גיל:18+ מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? ממ זמרת
מהי תכלית חייך? לגרום לאנשים סביבי אושר מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?שצריך תמיד לחשוב פעמיים לפני שעושים משו' ולא להיות תמימים ונאיביים איך נראית מברשת השיניים שלך? ממ כמו כל אחת חח האם אתה מרוצה ממנה? בטח
כמה משחה אתה שם עליה? ממ לא יותר מידי ולא פחות מידי בכמה שמפו אתה משתמש? הרבל אסנס [ככה כותבים את זה?] אתה משתמש במרכך?יאס האם אתה מאמין בהגיינה? לא..ברור שלא!! חחח סתם סתם,כן! אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?ממ לא יודעת..מה אני אמורה לעשות? כמה אתה שוקל?איייי!! עד לכאן חח כמה מתח אתה יכול לעשות?חח אני לא יכולה לעשות! האם אתה זקוק לחיבוק?כרגע לא כזה נראלי,אולי עוד מעט
האם אתה מאמין בסטייל?יאס האם אתה מאמין בצדק?יאס האם אתה אומר "איכס" על אוכל? ממ לפעמים האם אוכל אומר "איכס" עליך? חח יש מצב, אני אשאל אותו בהזדמנות האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן!! מהעגיל שילי באף...ביום ראשון ירד לי..זה כאב=( האם אתה מבין סרטים לעומק?לא...הסרטים שאני רואה הם מצוירים חח אין בהם עומק האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? לא.. האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? לא..יש דברים משעשעים!
האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? לא..ואי שאלות מוזרות חח האם נראה לך סביר שתתחתן? אממ נראלי בעזה"י
האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא יוצא לי כ"כ לחשוב עליו את האמת חח אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?שהם צועקים לעצמם שהם אכזריים? שהם דוחפים באוטובוס ומוחצים אותך האם אתה סובלני לרוב האנשים? משתדלת |מסמיק| האם אתה סובלני לרוב החיות?מממ נראלי שכן!! יש לי צב ממש נחמד והוא נורא איטי ואני נורא סבלנית אליו.. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?כן..קצת.. האם אתה מאמין ב"לשים זין"?לא האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? ממש לא ואיך הוא ייראה בעיני החברה? שהוא חי בסרט ולא אכפת לו ממה שאומרים לו..ולפעמים צריך לדעת להקשיב! האם אתה חלק מהחברה?כן תגדיר חברה: קבוצה של אנשים האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? לא.. איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? ממ מצוירים,מפחידים מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? אטימות של מורים,ושהבורקס של השמיני היה לא טעים האם אתה אינטיליגנט?ממ יאס נראלי האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? חח אני לא חושדת אני די בטוחה ואני גאה בזה!!
מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?ממ שהלוואי שהייתי כמוהם האם יש אנשים שאתה מעריץ?נראלי שכן האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? יאס האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? זה לא קשור לפייר או לא, זה עניין של תחושה,זה לא שאני הולכת ופוגעת בהם או משו' בסגנון פשוט זה תחושה פנימית של הסתייגות מהם ואי אפשר לשלוט בהם.. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שלפעמים הם מתקשרים אליי באמצע הלילה ואומרים לי לחזור, [אבל בד"כ הם ממש אחלה] מה הכי מבייש אותך? שאומרים עליי דברים לפני אנשים שלא הייתי רוצה שיגידו ומה אתה הכי אוהב? לשיר,להופיע,לשמוע מוסיקה,לעשות סרטונים עם כריסי ודאל,לצאת להופעות האם אתה אוהב אותם?את מי? חח האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? מה? חחח אם לא, את מי אתה לא אוהב? מה? חח ואיי הסתבכתי רצחח חח האם אתה יודע מה זו "אהבה"? לא.. זה משו' מורכב האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? כן.. האם ניאו הוא האחד?מי זה ניאו? :-O האם אתה ממוצע?נראלי האם אתה האחד?לא יודעת האם יש לך כוחות-על?לא..הלוואי האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לאא.. קריאה?לא כתיבה?לא מחשבה?לא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? כן.. חח אני לא אחשוף את זה מול כולם חח, זה היה כ"כ מצחיק XD האם האנשים סביבך צחקו עליך? לא חח הם ממש שיתפו פעולה,אפילו שלא הכרתי אותם! הביטו עליך במבטים מוזרים?ממש לא האם אתה פרנואיד? ממ מה זה פרנואיד? האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?ממ שאני אדע מזה פרנואיד אני אענה לכם האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?אולי..למרות שאסור לקנא באנשים
האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? מממ אני דווקא אוהבת לקרוא ספרים האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? יפים מתי הפעם האחרונה שהקאת? ואייייייי לפני פווווווווווול זמן! האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?גם וגם האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? חח לא יודעת.. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? לא נראלי האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? מהה? האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? נראלי שכן חח או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? חחח דיי איזה שאלון מבלבל חחח האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? לא חח, סתם אולי האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?לא נראלי חח האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?ממ סבירה פלוס האם יש לך חיים טובים? כן ברוך ה'
אחלה חיים! מה היא התקופה הכי גרועה שלך?ממ אני לא זוכרת משו' ספציפי אבל נראלי שכשמישהו שהיינו בקשר זרק אותי ונפגשנו אחרי זה, זה גרם לי לתקופה נוראית!! האם יש לך חדר משלך?יאס האם אתה אוהב אותו?בטח האם ההורים שלך ישנים ביחד? בטח האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? ממ נראלי בכנות האם השאלות היו קשות?מבלבלות חח האם הקדשת להן מחשבה?כן, המון חח האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?ממ כן אילו חיבבת במיוחד? ממ לא זוכרת כ"כ האם היו שאלות לא מובנות? כן קצת חחח האם עשיתי לך כאב ראש?מממ נראלי..|מסמיק| האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא ואותי יותר טוב? ממ גם לא חח
שם: שני האם השם זה חלק חשוב באדם?לא נראלי משמעותי? גיל:18+ מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? ממ זמרת