וש!

שלומיתת

New member
../images/Emo32.gifוש!

צהריים טובים חבר'ס
ישנתי טואוב! עוד מעט הולכת לעבודה ואח"כ לחרוש לתאוריה.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמחר יוצאת לסמינר בירושלים../images/Emo9.gif

יומעולה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלאאא רוצה משקפיםםםם../images/Emo10.gif

כבר שבוע העין שלי נוזלת והצינות של הדמעות כואב לי.. הייתי בטוחה שהוא התפוצץ , עכשיו שאני חושבת על זה אני חושבת שהיה עדיף שהוא היה מתפוצץ!! הרופא אמר לי להוריד ת'עדשות 3 שבועות ולהתחיל מהיום ולשיים טיפות כל יום 4 פעמים!! צריכה להתחיל מהיום ז"א שבווליום כינרת אני אהיה עם משקפיים, בבית מלון עם משקפיים, ביומולדת עם משפקיים.. לא רוצההה לא אוהבת משקפיםםםםםם
זהו.. חח סייממתי להתלונן
אה.. כואבות לי הברכיים בגלל הספינינג הדבילי הזה!! וקשה לי לשבת כי אתמול ישבתי על מוט בערך!! בעע

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאיזה שטויות.. את יפה גם עם משקפיים

אני עד לפני כמה שנים הייתי מתה שיהיו לי משקפיים.. כי תמיד מישהו עם משקפיים נראה לי הרבה יותר אינטילגנטי וחכם..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני בכלל לא! ועזבי יפה..זה כ"כ לא

+נוח..
אני בחיים לא אין אתכם.. אלו שרוצים משקפיים.. זה סיוט!! ההורים שלי היו בטוחים שאח שלי צריך אז הם אמרו לו שיקנו לו משקפיים.. כולו שמח וזה..בחר מסגרת והכל.. אחרי כמה שבועות הלכו לעשות בדיקת עיניים והרופאה אמרה שהוא לא צריך.. אז ההורים שלי אמרו לו שלא צריך משקפיים.. הוא התחיל לצעוק ולבכות "אבל למה היא לא מביאה לי משקפיים?! עשיתי כל מה שהיא ביקשה!!"(הרופאה כאילו.. חח) אייי. אין צדק בעולם! חח

שלומיתת

New member
שאלון! וויפי ../images/Emo9.gif

שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? משמעותי? גיל: מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מהי תכלית חייך? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? איך נראית מברשת השיניים שלך? האם אתה מרוצה ממנה? כמה משחה אתה שם עליה? בכמה שמפו אתה משתמש? אתה משתמש במרכך? האם אתה מאמין בהגיינה? אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? כמה אתה שוקל? כמה מתח אתה יכול לעשות? האם אתה זקוק לחיבוק? האם אתה מאמין בסטייל? האם אתה מאמין בצדק? האם אתה אומר "איכס" על אוכל? האם אוכל אומר "איכס" עליך? האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? האם אתה מבין סרטים לעומק? האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? האם נראה לך סביר שתתחתן? האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? שהם אכזריים? האם אתה סובלני לרוב האנשים? האם אתה סובלני לרוב החיות? האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? האם אתה מאמין ב"לשים זין"? האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? ואיך הוא ייראה בעיני החברה? האם אתה חלק מהחברה? תגדיר חברה: האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? האם אתה אינטיליגנט? האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? האם יש אנשים שאתה מעריץ? האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? מה הכי מבייש אותך? ומה אתה הכי אוהב? האם אתה אוהב אותם? האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? האם ניאו הוא האחד? האם אתה ממוצע? האם אתה האחד? האם יש לך כוחות-על? האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? קריאה? כתיבה? מחשבה? האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? האם האנשים סביבך צחקו עליך? הביטו עליך במבטים מוזרים? האם אתה פרנואיד? האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? מתי הפעם האחרונה שהקאת? האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? האם יש לך חיים טובים? מה היא התקופה הכי גרועה שלך? האם יש לך חדר משלך? האם אתה אוהב אותו? האם ההורים שלך ישנים ביחד? האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? האם השאלות היו קשות? האם הקדשת להן מחשבה? האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? אילו חיבבת במיוחד? האם היו שאלות לא מובנות? האם עשיתי לך כאב ראש? האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? ואותי יותר טוב?

שלומיתת

New member
איזה שאלון חביב!

שם: שלומית האם השם זה חלק חשוב באדם? לא משמעותי? כן גיל: 17 וחצי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אני לא יודעת
מהי תכלית חייך? כנ"ל מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? ללכת לישון בזמן
איך נראית מברשת השיניים שלך? לא משו. אני באמת צריכה לקנות חדשה. ככה זה עם הגשר
האם אתה מרוצה ממנה? לא כמה משחה אתה שם עליה? כמה שצריך, מה אני יודעת בכמה שמפו אתה משתמש? חח הרבה אתה משתמש במרכך? יאפ האם אתה מאמין בהגיינה? כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? הרבה דברים שמלכים עושים. כמה אתה שוקל? יותר מדי כמה מתח אתה יכול לעשות? אממ. האמת שהרבה זמן לא עשיתי אז אני לא זוכרת. האם אתה זקוק לחיבוק? תמיד
האם אתה מאמין בסטייל? מאמינה? לא האם אתה מאמין בצדק? כן האם אתה אומר "איכס" על אוכל? לפעמים חח האם אוכל אומר "איכס" עליך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקווה שלא האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא האם אתה מבין סרטים לעומק? משתדלת
האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? ממש לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? לא מסכימה. יש גם תכניות טובות האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? חחחחחח לפעמים האם נראה לך סביר שתתחתן? כן האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? עכשיו? לא. אבל עבר בראש מתישהוא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? בהתחשב בזה שאני די מטורפת, אני לא יכולה להגיד על אחרים שהם כאלה. אבל אני וחברה שלי לאחרונה דיברנו עם ממטרות ברחוב. אל תדאגו, הרחוב היה ריק
למרות שעברו לידינו מכוניות ועצרו כדי לנסות להבין מה לעזאזל אנחנו עושות
שהם אכזריים? התעללות בחיות. האם אתה סובלני לרוב האנשים? לא האם אתה סובלני לרוב החיות? המ האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? מפחדת? לא. האם אתה מאמין ב"לשים זין"? תלוי על מה האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? אממ, יש אנשים שזה יכול לעזור להם. כאלה שיותר מדי אכפת להם מה חושבים עליהם והם הולכים לפי זה ואיך הוא ייראה בעיני החברה? אם הוא שם זין לא אמור להיות לו אכפת מזה, לא?
האם אתה חלק מהחברה? כן תגדיר חברה: קבוצה של אנשים בעלי דיעות שונות ורעיונות שונים שחיים יחד. מה זה, שיעור אזרחות? האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?
איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? דרמה, קומדיה ולפעמים אפילו פעולה מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? חוסר אכפתיות של המורים. ומצד שני התנהגות דוחה של התלמידים האם אתה אינטיליגנט? משתדלת האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? אני לא טיפשה נראה לי חח מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? אממ. לפעמים קנאה, אבל לרוב לא כזה משנה לי האם יש אנשים שאתה מעריץ? לא יודעת אם מעריצה, יותר לכיוון המעריכה האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? אוהו האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? לא, אבל אני לא מסוגלת להשתלט על זה חח מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? אין משהו שממש מכעיס מה הכי מבייש אותך? כלום ומה אתה הכי אוהב? הכל. מה זתומרת, זה ההורים שלי! האם אתה אוהב אותם? כמובן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? כן אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? כן האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? חח כן האם ניאו הוא האחד? הא? האם אתה ממוצע? לא האם אתה האחד? הא?! האם יש לך כוחות-על? בטח!
האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? חחחחחחחחחחחחח יכול להיות
קריאה? אוהבת. הנה, בדיוק היום לקחתי מהחנות ש לאבא ספר שנראה מעניין כתיבה? מדי פעם מחשבה? אהא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? חחחחחחחחחחחח אני?! מה פתאום!
האם האנשים סביבך צחקו עליך? כמובןכמובן הביטו עליך במבטים מוזרים? כן
האם אתה פרנואיד? נגעת בנקודה כואבת. האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? יש דברים שכן. האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? כן האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? זה כיף! כמובן כשמדובר בספר לפנאי ולא לבצפר האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? אממ. יופי זה עניין של טעם מתי הפעם האחרונה שהקאת? תודה לאל, לא לאחרונה האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מרגישה בטיפול פסיכולוגי האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? יש מצב
האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? לא האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? אני משתדלת לעצור ולארגן לעצמי את המשפט בראש קודם האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כ"כ כן! או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מרגישה מפגרת עכשיו שאני צוחקת משאלון. האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? משתדלת האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? אני לא יודעת. כשאני נמצאת בתוך תקופה קשה לי להגדיר אותה, רק כשהיא מסתיימת אני יכולה לעשות את זה האם יש לך חיים טובים? כן מה היא התקופה הכי גרועה שלך? תקופת המבחנים. האם יש לך חדר משלך? לא האם אתה אוהב אותו? לא ממש האם ההורים שלך ישנים ביחד? כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? היו כמה מתחכמות נראה לי
האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה? כן האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? כן! אילו חיבבת במיוחד? די לחפור! האם היו שאלות לא מובנות? לא האם עשיתי לך כאב ראש? טיפונת האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא ואותי יותר טוב? אממ. כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo204.gifבא בטוב

שם: שירן האם השם זה חלק חשוב באדם? בהחט משמעותי? כן גיל: 17.8 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? לאדעת מהי תכלית חייך? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא לפחד. איך נראית מברשת השיניים שלך? ורודה
האם אתה מרוצה ממנה? חח כן כמה משחה אתה שם עליה? כמה שצריך בכמה שמפו אתה משתמש? כמה שצריך אתה משתמש במרכך? כן האם אתה מאמין בהגיינה? ברור חח אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? ארצח את כולם ואתאבד
כמה אתה שוקל? יותר מידי כמה מתח אתה יכול לעשות? לא הרבה האם אתה זקוק לחיבוק? לא האם אתה מאמין בסטייל? האם אתה מאמין בצדק? אמ האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כשאין ברירה חח האם אוכל אומר "איכס" עליך? לא האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן.. כי הרביצו לי חח וירד לי פעם גם סתם האם אתה מבין סרטים לעומק? משתדלת
האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? לאו דווקא האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?
לא ממש. האם נראה לך סביר שתתחתן? לא האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא
אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? אין הרבה כאלה חח שהם אכזריים? האם אתה סובלני לרוב האנשים? משתדלת האם אתה סובלני לרוב החיות? כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? אנשים מסוימים אולי אבל בכללי לא במיוחד האם אתה מאמין ב"לשים זין"? חח רוב הזמן האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? אממ ישמצב שזה יעזור ואיך הוא ייראה בעיני החברה? נו בלאט, טוב?! האם אתה חלק מהחברה? מסתבר תגדיר חברה: אמאשך' האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? כן איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? קומדיה, דרמה, אימה.. מה שבא בטוב
מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? צביעות האם אתה אינטיליגנט? לא האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? אני יודעת חחח מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? בכייף שיהיה האם יש אנשים שאתה מעריץ? כן האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? למי אכפת
מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? אוי נו.. מה הכי מבייש אותך? ומה אתה הכי אוהב? האם אתה אוהב אותם? האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? כן האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? אף פעם לא חיפשתי חח האם ניאו הוא האחד? אה? האם אתה ממוצע? לאדעת האם אתה האחד? לא האם יש לך כוחות-על? כן האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?לא קריאה?לא כתיבה?אולי מחשבה?אולי האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?כן האם האנשים סביבך צחקו עליך?ישמצב הביטו עליך במבטים מוזרים?ישמצב האם אתה פרנואיד?כן האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?כן! האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? כן האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?תלוי האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? איזה שאלה מפגרת. מתי הפעם האחרונה שהקאת? שבועיים? משהו כזה האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? חחחחחחחח הולי מולי האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? לא. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? כשאני במוזה האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? חחחח לפעמים האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? כן
או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? וואי שאלון אתה ממש מבין אותי
האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? חח לפעמים האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לא ממש האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? כן האם יש לך חיים טובים? לא רעים מידי מה היא התקופה הכי גרועה שלך?.. האם יש לך חדר משלך?כן האם אתה אוהב אותו?לא האם ההורים שלך ישנים ביחד?כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?נראלי שבכנות האם השאלות היו קשות?חח לא האם הקדשת להן מחשבה?קצת האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?כה אילו חיבבת במיוחד?נו אל תהרוס אבל! האם היו שאלות לא מובנות?קצת האם עשיתי לך כאב ראש?עוד לא האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?חחח ברור, ממש כמו להסתכל פעם ראשונה במראה
ואותי יותר טוב? בטח.

dina101

New member
'כי כשאת איתי..זה לא אמיתי..שומרת שנים..'

שם:דינה האם השם זה חלק חשוב באדם?לפעמים כן. משמעותי? כן גיל:14 בעוד פחות מחודש מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?מאושר. מסופק. מהי תכלית חייך?גם... ולקיים את ההבטחות שלי,להוכיח ולהצליח. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?שלא סומכים על כל אחד. לא מתאהבים ולא נקשרים. אבל אני לא מאמינה שזה לא יקרה לי שוב. איך נראית מברשת השיניים שלך?כחולה האם אתה מרוצה ממנה?חח כן כמה משחה אתה שם עליה?בינוני בכמה שמפו אתה משתמש?תלוי אתה משתמש במרכך?כן האם אתה מאמין בהגיינה?מאוד אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?שינוי? חח כמה אתה שוקל?
אל תזכירו לי אפילו! כמה מתח אתה יכול לעשות?אמ. האם אתה זקוק לחיבוק?מאוד האם אתה מאמין בסטייל?לא תמיד האם אתה מאמין בצדק?מאוד האם אתה אומר "איכס" על אוכל?לא האם אוכל אומר "איכס" עליך?כן חח האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?לא האם אתה מבין סרטים לעומק?כן האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?הכי שלא שבעולם. האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?אכן כן. האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?חחח כן האם נראה לך סביר שתתחתן?אולי. האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?לא ממש אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?דברים שבן אדם נורמלי לא יעשה ברחוב. שהם אכזריים?גם האם אתה סובלני לרוב האנשים?משתדלת האם אתה סובלני לרוב החיות?כן. חוץ מזבוביםP: האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?מאוד האם אתה מאמין ב"לשים זין"?רק שצריך. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?ממש לא. ואיך הוא ייראה בעיני החברה?פאתטי. בעיני לפחות. האם אתה חלק מהחברה?ניראה שכן תגדיר חברה:קבוצהשל אנשים שסומכים אחד על השני ונהנים להיות אחד בחברת השני האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?תמיד איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?מרגשים... אין לי כוח לפרט.סרטים שאני בוכה בהם חח מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?תלבושת .. האם אתה אינטיליגנט?חחח לא יודעת. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?אני לא חושדת. אני באמת כזאת ): מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?>< האם יש אנשים שאתה מעריץ?יאפ.. האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?מאוד האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?אולי מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?שיש דברים שהם לא יכולים להבין..דברים שאני מרגישה. מה הכי מבייש אותך?יש...לא יודעת. ומה אתה הכי אוהב?חיוכים אמיתיים האם אתה אוהב אותם?חחחחח כן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?כן אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? כן האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?לא האם ניאו הוא האחד? ??? האם אתה ממוצע?מאוד האם אתה האחד?חח לא האם יש לך כוחות-על?אאאה כן..לא. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?כן חחחח קריאה?כן כתיבה?כן מחשבה?כן האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?חחח תמיד האם האנשים סביבך צחקו עליך?כן הביטו עליך במבטים מוזרים?חחחח כן האם אתה פרנואיד?לפעמים האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?לא ממש האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?תמיד יש האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?זה פאקינג כיף בשבילי :) האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?יפים מתי הפעם האחרונה שהקאת?שבוע שעבר היה לי בחילה.. אבל אני לא זוכרת מתי הקאתי האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?חיצוני האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?ממש לא האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?כמו? האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?זה קורה המון האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?חחחח כן או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?אמ..חח האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?יאפ האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?לא ממש האם יש לך חיים טובים?שאלה קשה מה היא התקופה הכי גרועה שלך?היו הרבה... האם יש לך חדר משלך?אני עם אחותי בחדר האם אתה אוהב אותו?לא חח האם ההורים שלך ישנים ביחד?חחחח כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?אין מה להתחכם..זה רק שאלון:p האם השאלות היו קשות?כן האם הקדשת להן מחשבה?כן האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?כן אילו חיבבת במיוחד?דיייייי האם היו שאלות לא מובנות?כן האם עשיתי לך כאב ראש?כן האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא ואותי יותר טוב?הכי טוב שבעולם.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשומרת שלי** חחח

כמו זוג מלכותי פוסעת איתי מחזיק את ידך ואז דועך חוזר שיר מדהים..
כמו כל השירים שלו..

galitixd

New member
עונה, וזה.. :)

שם: גלית האם השם זה חלק חשוב באדם? לא.. משמעותי? אמ, כן גיל: 15 וחצי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? רוקחת
מהי תכלית חייך? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? שכסף לא גדל על העצים ..
איך נראית מברשת השיניים שלך? ורודה-לבנה קטנה כזאת האם אתה מרוצה ממנה? אכן, היא מספקת אותי :) כמה משחה אתה שם עליה? מלא, ותמיד נופל לי הכול בכיור!!! בכמה שמפו אתה משתמש? לא סופרת אתה משתמש במרכך? סאמטיימז אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? יקנה 5 מזגנים לחדר שלי בלבד! כמה אתה שוקל? אינלי מושג, דוגרי את מי זה מעניין? כמה מתח אתה יכול לעשות? אחד? XD האם אתה זקוק לחיבוק? נייט! האם אתה מאמין בצדק? לא רק מאמינה, דורשת
האם אתה אומר "איכס" על אוכל? חח בילדות אולי האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא שזכור לי האם אתה מבין סרטים לעומק? אהכמ, האמת לא תמיד האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? חרא של דבר? וואו הגזמה. לא בהכרח כולן גרועות.. האם נראה לך סביר שתתחתן? חחח נראה ונחיה ... האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? בינתיים, לא. אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? אלה שבלי קשר משתחווים בכביש
שהם אכזריים? מרביצים לילדיהם האם אתה סובלני לרוב האנשים? לא! האם אתה סובלני לרוב החיות? נמלים! האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? ממש לא. האם אתה מאמין ב"לשים זין"? מאמין? יותר בכיוון של זה.. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? לא צריך להגזים האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? עולם טוב יותר איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? קומדיה, ומשפחה. מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? האי צדק! והעומס! מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? שאני רוצה להיות גם חכמה! האם יש אנשים שאתה מעריץ? אוהבת, לא מעריצה האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? וואנביז האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? זו פוזה, וזה מעצבן מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? אהכמ.. הרבה מה הכי מבייש אותך? בהורים שלי? זה שלעד חברים קוראים לי "גליה" ולא גלית.. חח אבל בקטנה, ככה או ככה אני בחברה של רוסיים ומה אתה הכי אוהב? שאימא שלי כזאת נדיבה, ושאבא מצחיק וחנפן האם אתה אוהב אותם? אופקורס האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? מז"א מיידית? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? לא חושבת האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא! האם יש לך כוחות-על? חחח ברור אני סופהירו! האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? חח בלב קריאה? לא כתיבה? גם במוח, בלב מחשבה? כנ"ל האם האנשים סביבך צחקו עליך? פחח נראה מישהו יעז
הביטו עליך במבטים מוזרים? כן, באוטובוס
האם אתה פרנואיד? חח כן האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לא, אבל ספר את זה לתת מודע שלי האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לא, לא חושבת האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? תלוי איזה ספר.. מתי הפעם האחרונה שהקאת? חחחחחחחחחחח בדיוק חשבתי על זה היום! סתם ככה.. אמ.. כמה חודשים כבר האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? ישמצב האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? כן
האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? חחחחחחחחחחחחחחח כן האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? אהמ, כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? חחח לא תמיד האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? רגילה מין שכזאת ... האם יש לך חיים טובים? תגדיר חיים טובים מה היא התקופה הכי גרועה שלך? כששומדבר לא מצליח האם יש לך חדר משלך? יאפ האם אתה אוהב אותו? "אוהב".. כולה חדר האם ההורים שלך ישנים ביחד? כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? מי זוכר חח האם השאלות היו קשות? חחחח פעם הבאה להודיע לפני! האם הקדשת להן מחשבה? דוגרי כה חח האם היו שאלות לא מובנות? כן! האם עשיתי לך כאב ראש? לא.. ככה או ככה משעמם! האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? חח.. ואותי יותר טוב? :p

למעלה