ושאר ירקות

אירוחים: היום בתפוז ../images/Emo43.gif

ערב של שידורי Live ממשרדי תפוז צפוי לנו גם היום!
במסגרת חגיגות הספר העברי, פורום שירה ופרוזה מארח הערב ב-19:00 את המשורר מירון ח. אייזיקסון, מבין המשוררים הבולטים ביותר בתקופתנו. אייזקסון יענה לשאלותיכם Live וניתן להשאירן כבר עכשיו בפורום שירה ופרוזה.
צק ברקמן ההורס מגיע ב-20:00 לפורום הרשמי של אהבה מעבר לפינה. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live בבלוג TV. הכנה לשידור מתרחשת כבר עכשיו בפורום אהבה מעבר לפינה!
ולסיום סיומת: הדג נחש יזמינו אתכם לזוז Live הערב ב-21:00, יספרו על הדיסק החדש, על ההופעות הקרובות- ועוד כל מה שרציתם לדעת. הכנסו עכשיו לפורום מוזיקה שחורה והשאירו להם שם שאלות. _____________________________________________ מחר יתארחו אצלינו בשידור חי רם אורן- הסופר והמו"ל, הכדורסלן גיא גודס וטלי שרון מ"מיכאלה".

../images/Emo43.gif תפוז למען הקהילה ../images/Emo101.gif

במוצ"ש הקרוב בשעה 21:00, תתקיים בקניון ארנה המסיבה הרשמית של הקיץ של ארגון "יוצאים לחיים" התומך ומסייע לחולי סרטן. בואו לצפות בדג נחש, די-ג'י אסי קוז'אק, הבליינים ועוד. כל ההכנסות קודש לפרוייקט "יוצאים לחיים", התומך בצעירים שחלו בסרטן. טל' להזמנת כרטיסים - "הדרן": 03-5279797. מידע נוסף בפורום 'סרטן - לא לבד'.
השבוע הוא שבוע המודעות לגילוי ומניעת סרטן ממאיר של העור, ופורום 'אחים ואחיות בשירות הבריאות' מבקש לקדם את המודעות לנושא החשוב. מידע חשוב בנושא ניתן למצוא בשרשור בנושא בפורום.

האורחים של היום בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 פורום מפלגת העבודה מארח את ח"כ מיכאל מלכיאור, שיענה לשאלות Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חגיגת שבוע הספר נמשכת גם היום: שירה גפן תגיע לפורום ספרות לילדים ונוער בשעה 21:00 ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו. ____________________________________ האורחים הבאים בתפוז

anita1

New member
המאבק שלי למחוסרי דיור

אני אם חד הורית לשלושה ילדים, מנהלת מאבק חסר תקדים נגד המדיניות והנהלים החדשים של משרד האוצר ומשרד השיכון. לכל מי שגר באיזור השרון וודאי קרא את הכתבות שלי בקול השרון ובשבוע בנתניה. בכל מקרה המאבק כמעט יוצא לדרך, לירושלים הבנויה. אירגנתי כנס קדם הפגנתי על מנת להעלות כל מיני רעיונות למה שהתנהל בהפגנות ובמחאה זו. הכנס יתקיים בנתניה ביום חמישי 17/6/4 בשעה 8 בערב. כל מי שמעוניין לדעת את תוצאות הכנס מוזמן להשאיר לי הודעה או תגובה, וכך תדעו מתי ההפגנות יוצאות לדרך. יאלה בהצלחה לכולנו ושיהיה רק טוב.

למעלה